Dodaj do ulubionych

problemy z zasiegiem w sieci plus

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 12:48
od pewnego czasu , a mianowicie od czasu kupna telefonu w sieci plus mam klopoty z zasiegiem w tej sieci,
oczywiscie w miejscu zamieszkania. Oczywiscie sprawdzalem z innymi markami telefonow i jest tak samo. Aby
bylo smieszniej Palac Kultury i Nauki widze z okna, mieszkam na tarchominie. Pisalem i dzwonilem, a oni mnie
zaczynaja olewac, moje rachunki sa wieksze o 100% bo jak mnie rozlaczy to przeciez musze polaczyc sie
ponownie. Czy inni uzytkownicy sieci plus maja taki sam klopot na tarchominie?, (dokladnie mieszkam na ulicy
Portowej)
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: problemy z zasiegiem w sieci plus IP: 217.153.24.* 20.02.02, 19:55
      Hej, u mnie to samo, mieszkam na Swiatowida przy Leader Price. Era i Idea maja
      super zasieg, Plus- ktorego jestem abonentem- do D. Niestety, Plus ma najgorszy
      zasieg nie tylko na tarchominie ale i w Polsce, po ktorej duzo jezdze,
      szczegolnie w miejscach odludnych, gdzi eEra i Idea maja po 3- 4 kreski.
      • Gość: ben Re: problemy z zasiegiem w sieci plus IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 10:52
        Najlepsze jest to ze wyslalem juz 2 faxy, napisalem z 10 maili, i nic, odpisuja tylko ze cos tam robia, a
        ja mam zasieg, raczej nie mam zasiegu. Moze jakis bojkocik, bo juz mam dosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka