Gość: Ania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.12, 00:13 Wiecie jak się nazywał albo gdzie przenieśli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: dawny bar koło poczty na targowej 24.01.12, 08:20 W którym miejscy był ten bar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: dawny bar koło poczty na targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 09:58 Kojarzę jedną pocztę na Targowej, nigdy tam nie było baru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freerider-hot Re: dawny bar koło poczty na targowej IP: *.centertel.pl 10.02.18, 15:40 Był bar zaraz przy wejściu do przejścia podziemnego. Prowadziło go małżeństwo z Wietnamu i pomagał im syn. Bardzo smaczne jedzenie, zwłaszcza kaczka w pięciu smakach. Robili też kebab z kurczaka w sosie słodkim z kokosa-mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: dawny bar koło poczty na targowej 24.01.12, 14:30 Jezeli 'dawny' to Hortex byl obok. Baru nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: dawny bar koło poczty na targowej 24.01.12, 15:33 A wcześniej chyba Camargo to było. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: dawny bar koło poczty na targowej 24.01.12, 15:53 Camargo to chyba na Brodnie (?) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: dawny bar koło poczty na targowej 24.01.12, 15:58 To była taka sieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: dawny bar koło poczty na targowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 10:17 Camargo było bliżej Wójcika. Mniej więcej tam, gdzie dzisiaj Lubaszka Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: dawny bar koło poczty na targowej 25.01.12, 14:26 Tu znalazlam stary watek,moze sie przyda forum.gazeta.pl/forum/w,297,6205465,6205465,Stare_knajpy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dawny bar chińczyk koło poczty na targowej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.12, 19:41 przepraszam za źle sformułowane pytanie. Może jeszcze raz od początku. Chodzi mi o bar z jedzeniem na wynos typu chińczyk, mieli tez kebab. Bar znajdował się przy poczcie nad schodami do przejścia podziemnego. Obok był zegarmistrz. Teraz gdy jest budowana II linia metra wszystko zniknęło. Zastanawiam się czy ktoś wie gdzie mogli przenieść ten bar. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: dawny bar chińczyk koło poczty na targowej 25.01.12, 22:27 Zawsze jadałem na Jagiellońskiej 11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabryska Re: dawny bar chińczyk koło poczty na targowej IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 22:03 rzeczywiscie kebaba mieli rewelacyjnego, szkoda, ze juz nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: dawny bar chińczyk koło poczty na targowej IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.13, 19:18 Odkopuje, czy ktoś ma informacje na temat tego baru? Była to ulica targowa 73, zdjęcie www.dobrykebab.pl/gfx/kebab/50-1.jpg Kebab nazywał się BAR ASIAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dawny bar chińczyk koło poczty na targowej IP: *.euro.com.pl 27.05.13, 16:13 No ok, ale gdzie on teraz jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: dawny bar chińczyk koło poczty na targowej 28.05.13, 22:57 Jakiś kebab / chińczyk (zabijcie, mijam, rzucam okiem, nie notuję regionu świata) jest dokładnie po drugiej stronie Targowej, tam gdzie Apteka i dawny przystanek autobusowy. Ale on chyba był już i przed wykopkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spragnieni kebaba Re: dawny bar chińczyk koło poczty na targowej IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 23:31 NO WLANIE NIECH KTOŚ NAPISZE GDZIE SIĘ PRZENIÓSŁ. Ten kebab był fenomenalny prze smaczny,prze opłacalny znakomity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza23 Re: dawny bar chińczyk koło poczty na targowej IP: 80.50.135.* 18.10.13, 03:37 zapewne zamknęli nie przenieśli co do kebaba to mocno średni był (jak zresztą każdy kebab w chińczyku) chińskie też d..y nie urywało nie to co za dawnych lat buda po drugiej stronie jeszcze przed czasami carrefura kebab najlepszy na pradze był na ... chyba targowa to jeszcze ... za wiaduktem po prawej stronie za sklepem z motorami zaraz przed odbiciem w Zamojskiego. tyle że też gdzieś przed euro go przenieśli za nic nie wiem gdzie a był bezbłędny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też szukam dawny bar koło poczty na targowej IP: *.ideabank.pl 23.05.14, 09:11 Też szukam tego kebaba z pod poczty. Jak znajdę to sam dam znać, chyba że ktoś już go odnalazł to ja bardzo poproszę o info :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda1983 Re: dawny bar koło poczty na targowej IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.14, 15:53 ja tak samo szukam, kebab był rewelacyjny, niestety za wiaduktem to juz nie to miałam wszystkie obcykane bo mieszkałam na targowej, Ten przy poczcie był rewelacyjny- kebab nie drogi a super i tez z mężem go szukaliśmy. Po drugiej stronie już jest od dawna kebab przed wykopkami ale tez nie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaos BAr Asia IP: *.range86-147.btcentralplus.com 22.03.15, 09:52 oOdswierzam temat Metro ruszylo a my dalej nie wiemy. Ktos moze wie gdzie sie przeniesli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macku87 BAR ASIA IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.15, 00:10 Szanowni prośba o info gdzie przenieśli ten bar ,,BAR ASIA" kebab z frytkami był tam fenomenalny!!! Odpowiedz Link Zgłoś