sloggi 07.11.04, 21:25 Linię 126 obsługuje ajent Michalczewski. Wozy mają piękne pixelowe wyświetlacze, ale odstępy między wyrazami są bardzo małe. Dzięki temu 126 od lipca 2004 kursuje z Tarchomina do Chmarek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Zobaczyłyśmy to z córką tydzień temu i... 07.11.04, 21:46 od tej pory na samo wspomnienie kulamy się ze śmiechu :o) pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: Zobaczyłyśmy to z córką tydzień temu i... 08.11.04, 10:00 W MZA nie jest lepiej - 190 też jeździ do CHMAREK :) Niby widać ten odstęp, ale mógłby być trochę większy. P.I.nie.K. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Zobaczyłyśmy to z córką tydzień temu i... 08.11.04, 10:11 bardzo mi się ta nazwa podoba:-) Hipermarketowisko w Chmarkach - cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: Zobaczyłyśmy to z córką tydzień temu i... 08.11.04, 11:24 A mnie jeszcze ciekawi, jakby wyglądało na wyświetlaczach (hipotetyczne) Centrum Handlowe Ujazdów :-))))) P.I.nie.K. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Zobaczyłyśmy to z córką tydzień temu i... 08.11.04, 11:57 No ślicznie by wygladało. Nawet lepiej od plakatu wyborczego Chrześcijańskiej Unii Jedności:-) Ale skoro już sprowokowałeś temat: Huje podobno som różne (to taka filozoficzna wstawka na początek dyskusji) Zanim ktoś zacznie mnie odsądzać od czci i wiary spieszę donieść, że miałem na mysli Huje następujące: <a href="www.howard.edu/collegefinearts/dom/Ensembles/HUJE.html"target="_bla nk">www.howard.edu/collegefinearts/dom/Ensembles/HUJE.html</a> www.amtitzehoe-land.de.kommunen-sh.de/html/huje.php3 Przyznaję, że najbardziej ujęło mnie wyznanie burmistrza Schleswig_Holsteinowskiego Ortu: "Huje heißt mein Heimatort. Dahin zieht's mich immerfort" :-) Dokładniej, to nie Pan burmistrz tylko Pani Bürgermeister Renate Lüschow tak ładnie się wypowiedziała, co tym bardziej nadaje wypowiedzi uroku:-) Zaś wracając do linku: <a href="www.howard.edu/collegefinearts/dom/Ensembles/HUJE.html"target="_bla nk">www.howard.edu/collegefinearts/dom/Ensembles/HUJE.html</a> to jak wiadomo są różne tam Grammy Awards a u nas ich nędzna kopia pt. Fryderyki. A mnie się nieraz zdaje, że one powinny się nazywać HujeAwards. Doroczny konkurs na najgorszego polityka też powinien się tak nazywać. Tym bardziej, że nagrodę mogliby uzyskać wszyscy przedstawiciele klasy politycznej naraz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Autobus do Chmarek czyli 126 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 00:37 sloggi nie usprawiedliwiaj niechluja. Głab jeden jest obsmiewany ale bedzie uparcie wprowadzał swoje nazewnictwo. Miejsca jest dosyc nawet na znaki interpunkcyjne. Mysle ze to mogło sie zdarzyc tu na wschód od Odry i jeszcze dalej.Ajent musi byc iestety głabem rzadkim. A ci którzy patrza na to obojetnie podobni. Niby drobiazg a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
kilovolt Re: Autobus do Chmarek czyli 126 02.12.04, 03:46 I tak każdy wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Autobus do Chmarek czyli 126 02.12.04, 17:36 kilovolt napisał: > I tak każdy wie o co chodzi. Chamara ludzi jedzie do Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Autobus do Chmarek czyli 126 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:02 już zrobiłam loda temu ajentowi i nie jestem taka zła. a niech tam, jeden znaczek a w buzi mam smaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Autobus do Chmarek czyli 126 04.12.04, 12:30 Telezakupy Mango - maszynka do lodów za 299 PLN? Tania jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś