malinka48 Re: PARK PRASKI - spacery 10.02.05, 21:32 to jest super park.Tam faceci lataja z gołymi siurasami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fly111 Re: PARK PRASKI - spacery 11.02.05, 09:35 hahahaha wiem widzialem ale to sa tylko incydenty, normalnie jest fajnie miejsce szczegolnie w upał Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: PARK PRASKI - spacery 11.02.05, 13:05 zapytałam uściślając...bo nie wiem, czy szukasz partnera/ki do spacerów? czy oferujesz swoje towarzystwo :) na jedno wychodzi... teraz jest zimno...ale wiosną i latem, kto wie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Fruwające spacery 12.02.05, 19:19 Teraz już Was o d r ó ż n i a m. F.L.Y jest kobietą, a FLY111 jest mężczyzną. A przedtem brałam Was za jedno! Może w takim przypadku staniecie się "jednością". Spacery po parku mogą być miłym początkiem bardzo długiej znajomości, czego Wam życzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Fruwające spacery 12.02.05, 20:24 Te dwie muchy to FBI-uwazac na nich!!:-}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: FBI? IP: *.gtech.com / *.gtech.com 14.02.05, 09:41 f.l.y już ma swojego 'mucha' do kompletu....dlatego też dzięki za swatanie :) pozdr, fly Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Fruwające spacery 14.02.05, 16:03 na spacery zawsze mam ochotę...tylko czas przyjaciel zawsze się tak schowa, że go znaleźć nie mogę... ;) tak że teraz niestety....ale jak się ciepło zrobi to sobie polatam po parku praskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
fly111 Re: Fruwające spacery 15.02.05, 15:57 moze Cię zobacze, ( bede szukal jakiej ,,muszki,, co unosi sie nad ziemią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Fruwające spacery 15.02.05, 16:36 spacerujesz po parku sam? czy z psem? często? z ciekawości pytam mojej nieposkromnionej...ciekawa jestem ludzi.... nawet tego dlaczego spacerują.... bo lubią chodzić? obserwować? wdychać rześkie powietrze? rozmyślać? czy poprostu być za pan brat z naturą.... eech...ta babska ciekawość... :) Odpowiedz Link Zgłoś
fly111 Re: Fruwające spacery 16.02.05, 10:43 lubie tu łazić jak jest gorąco. Tutaj jest chłodniej, duze drzewka i zawsze mozna poznac kogos. mozna na laweczce poczytac.Jak jezdze na rowerze to lubie tu wpasc na malutki odpoczynek, Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Fruwające spacery 16.02.05, 13:12 fly111 napisał: > lubie tu łazić jak jest gorąco. Tutaj jest chłodniej, duze drzewka i zawsze > mozna poznac kogos. mozna na laweczce poczytac.Jak jezdze na rowerze to lubie > tu wpasc na malutki odpoczynek, Ja pamiętam, że jak ostatnio przejeżdżałem przez Park Praski na rowerze (jesienią lekko po zmroku) to przy niektórych grupkach sportowców (tzn. ludzi w odzieży sportowej za białymi paskami) zastanawiałem się czy zdejmą mnie z mojego pojazdu czy nie. Okazało się, że nic się nie stało, ale facjaty i spojrzenia co niektórych młodzieńców spowodowały, że na przejażdżki raczej będę wybierał inne rejony. Odpowiedz Link Zgłoś