Dodaj do ulubionych

No i kurcze....

04.03.05, 20:26
same problemy nic pozytywnego o prawdziwej pradze mówię, a nie obrzeżach .
Obserwuj wątek
    • Gość: Angol Re: No i kurcze.... IP: *.chello.pl 04.03.05, 20:31
      Where is Praq city ceter, Malynka?
    • Gość: Angol Re: No i kurcze.... IP: *.chello.pl 04.03.05, 20:32
      Where is Praq city center, Malynka?
    • msade Re: No i kurcze.... 04.03.05, 20:34
      Znowu walisz w klawiaturę! Weź się za pożyteczne rzeczy, albo kochaj się, albo pij, albo co. Od dudnienia wklawiaturę twardnieją Ci palce.
      • malinka48 Re: No i kurcze.... 04.03.05, 20:52
        a co macałam cię,że twierdzisz,że mam twarde palce?????/
        • msade Re: No i kurcze.... 04.03.05, 20:57
          Wiem co się dzieje od systematycznego, permanentnego, ustawicznego itd, itd, wykonywania jednej czynności delikatnymi członkami ciała. STAJĄ się twarde. A jak widzę po różnych forumach walisz non stop ( różne nicki ) w klawiaturę. Mam prawo przypuszczać, że palcami. A co się dzieje z delikatnymi rękami, gdy się nie nosi rękawiczek?, albo co się dzieje z ręcamy, gdy używamy chemicznych środków czyszczących?
          A co się stanie, gdy non stop wali się w klawiaturę?
          Prawda, że twardnieją?
    • malinka48 Re: No i kurcze.... 05.03.05, 09:21
      msade pogięło cię??różne nicki???/,a co śledzisz mój nick:)))wow miło mi,że
      interesujesz się moją osobą.Ale nie jesteś w moim typie kimkolwiek jesteś,a
      wiesz dlaczego?,bo jesteś zgorzkniałym człowiekiem,zazdrosnym i złośliwym.
    • Gość: Zbuk z obrzeży.... Re: No i kurcze.... IP: *.chello.pl 05.03.05, 12:22
      Pra_gosia na innym forum napisała:
      Od dzisiaj omijam tematy typu "Przyjezdni-Miejscowi" itp., ponieważ
      mam na nie uczulenie. Wszyscy jesteśmy ludźmi i jakie to ma znaczenie,
      skąd pochodzimy, skąd przybyliśmy i dokąd? W ten sposób kształtujemy
      wrogie nastawienie do siebie samych.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=21228927&a=21241620
      Może powinnaś się od niej uczyć tolerancji i miłości, miłości i tolerancji, koegzystencji, zrozumienia?
      • malinka48 Re: No i kurcze.... 05.03.05, 18:51
        wisi mi i powiewa zrozumienie,nie nadstawiam drugiego policzka,bo nie warto.
        • zbukzobrzezy Re: No i kurcze.... 06.03.05, 06:37
          Są na Pradze wyjątki.
          Zdarzają się osoby, które mają manierki "warszwskości nad wyraz".
          Nie rozumiem stwierdzenia, które napisała Malinka48:
          "same problemy nic pozytywnego o prawdziwej pradze mówię, a nie obrzeżach", albo "wisi mi i powiewa zrozumienie".
          Elegancja, grzeczność, prawie Wersal prezentuje swoim żargonem PRAWDZIWA WARSZAWIANKA Malinka.
          Folklor niczym z Różyca! A forum nie o Różycu tylko o: Praga Płn., Targówek, Białołęka.
          Czasy też już nie te i ludzie nie ci sami.
          Co za maniery i styl. Rzekłbym jak sprzedawczyni z mięsnego w czasach gomółkowsko-gierkowskich.
          Kto dał prawo do oceny warszawskości, albo ograniczania rozległości tego forum powtórzę jeszcze raz: Praga Płn., Targówek, Białołęka.
          Czy nie występuje tu, podobnie jak u zbankrutowanej szlachty, przerost formy nad treścią?
          Majętności i hołdów brakuje, to będziemy mówić o warszawskości warszawskich.
          Kto, ile i jak długo jest porawdziwy, nasz, rodowity, krajan, jedyny i słuszny prażanin z praskich?
          A z problemami: "same problemy nic pozytywnego", należy się udać do lekarza lub psychoterapeuty.
          Prywatne fora są trzy przecznice dalej i tam można sobie walić w klawiaturę do woli różne impertynencje o "prawdziwej Pradze, a nie o obrzeżach".

Pozdrawiam, łącząc pokłony, nie jako sługa, a wyzwolony folwarczny, któremu jeszcze "słoma z butów wychodzi".
    • malinka48 Re: No i kurcze.... 06.03.05, 11:56
      no i zbuku tak zasmrodziłeś mojego posta,że rezygnuję z dysputy z tobą,bo muszę
      umyć ręce.:))
    • zbukzobrzezy Jedno pytanie do Malinki 06.03.05, 12:00
      Jako warszawska z najbardziej warszawskich mieszkanek stolicy, proszę Cię o pomoc w rozwiązaniu Pawła problemu:
      "Mam taki problem. Jestem rodowitym Warszawiakiem z dziada pradziada i bardzo
      chciałbym być prawdziwym Warszawiakiem w każdym calu. Rzecz w tym, że bardzo
      lubię kebab, a ostatnio mój znajomy powiedział mi, że prawdziwi Warszawiacy
      powinni jeść tylko tradycyjne warszawskie potrawy takie jak pyzy czy pierogi,
      natomiast kebab jedzą buraki z prowincji. Nie ma nic przeciwko pyzom, lubię
      je nawet, ale kebab wręcz uwielbiam, no ale z drugiej storny nie chciałbym
      przez to uchodzić za buraka. Tak więc napiszcie, czy prawdziwy Warszawiak
      może jeść kebeb, jest to dla mnie sprawa bardzo ważna i leży mi na sercu. Z
      góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich rodowitych Warszawiaków.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=21319846&a=21319846
      • malinka48 Re: Jedno pytanie do Malinki 06.03.05, 15:14
        jestem jaroszką,a ty jeżeli lubisz cielęcinę to sobie turku jedz,cholesterol i
        tak już ci wali równo.Warszawiaku
        • clea99 Do Malinki 06.03.05, 16:08
          Jak można do kogoś powiedzieć, że mu cholester wali nie znając go?
          Czy net to co innego niż real i obrażać można?
          A poza tym....
          .....masz jednak maniery bufetowej z dworcowej knajpy ...
          • malinka48 Re: Do Malinki 06.03.05, 19:23
            spadaj na bambus
            • pra_gosia Pra_gosia to nie Malinka48 06.03.05, 19:48
              Nie wiem dlaczego niektórzy sądzą, że Pra_gosia i Malinka48
              to jedna i ta sama osoba. Tak nie jest. Wycofałam się z tego
              forum, bo widziałam, że coraz więcej osób ma na mnie i na moje
              rozmowy z Malinką (pozdrawiam Cię Malinko) uczulenie. A ja tyl-
              ko chciałam się zrelaksować i pogadać o wszystkim i o niczym.
              Dlaczego? Dlatego, że mam chorą siostrę i bardzo przeżywam jej
              chorobę. Taka rozmowa właśnie o wszystkim i o niczym daje mi
              siły do tego, aby jutro pójść do szpitala i uśmiechać się przy
              siostrze. Pra_gosia
              • skiela1 Re: Pra_gosia to nie Malinka48 06.03.05, 20:07
                Na prawde tak myslisz?Nawet nie przyszlo mi do glowy ze to moze byc jedna osoba.
              • malinka48 Re: Pra_gosia to nie Malinka48 06.03.05, 20:16
                Witaj pra-gosiu,nie przejmuj sie tym co piszą niby ludzie.Niestety życzliwości
                nie znajdziesz tutaj,myślę,że kupa obszczymurków siedzi i siusiar,waląc w
                klawiaturę.Przykro mi,że masz problem ze zdrowiem siostry,trzymam
                kciuki.Pozdrawiam.
            • panna99 Re: Do Malinki 06.03.05, 20:26
              "Awanse dla kobiet, komplementy dla mężczyzn", "Patriarchat zdycha", "Silne kobiety - wolny świat", "Seks tak, seksizm nie", "Spowiedź dla chętnych, wolność dla wszystkich", "Jeśli jesteś przeciwko aborcji, to jej sobie nie rób!", "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, grzeszne tam gdzie chcą", "Uważaj feminizm jest zaraźliwy".

Owies dla konia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka