wb1 06.03.05, 21:43 Witam. Przeprowadzam się na Targówek. Jaką podstawówkę polecacie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Jaka podstawówka? 06.03.05, 21:50 wb1 napisał: > Witam. > Przeprowadzam się na Targówek. Jaką podstawówkę polecacie? > Pozdrawiam. Targówek jest dużą dzielnicą, zatem jaka okolica Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wb1 Re: Jaka podstawówka? 06.03.05, 21:54 Teren w okolicach Malborskiej i Kondratowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.ka Re: Jaka podstawówka? 07.03.05, 17:37 Jeśli interesuje Cię szkoła społeczna to baaaardzo polecam www.nsp38.friko.pl Mój syn, który fatalnie zniósł państwowe przedszkole tam odzyskał równowagę psychiczną. Pani Ewa - dyrektor i Pani Tereska - matka-sekretarka to chodzące anioły :)) Myślę, że za taką cenę (oczywiście jeśli kogoś stać) warto pozostawić dziecko w placówce, która oprócz solidnego wykształcenia da mu poczucie bezpieczeństwa, zorganizuje czas i dobrze wychowa. Szkoła jest niewielka ale b.przytulna i z domowa atmosferą - dzieciaczki do śniadania dostają ciepłą herbatkę, a p.Tereska zawsze ma zapasowe kredki i zeszyty dla zapominalskich. Mój stary koń chodzący już do LO często TAM zagląda, aby pogadać i zobaczyć co nowego, jego "stara" klasa utrzymuje do dzisiaj kontakt, bo tak sympatycznie zżyli się. Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś