Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:24 jestem wk.....ktos mi okrdl okradl samochod w nocy pod domem.Tyle kasy w plecy.Ale jest jedna mysl troche pocieszajaca,radio bylo zepsute wiec sie zlodzieje nie naciesza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolka Re: zlodzieje IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 02.08.05, 16:06 ale co to ma wspolnego z tym forum? i co z tej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zlodzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:39 to ma wspolnego ,ze to na Białołęce.Z tego co wiem to jest to forum m.in. Białołęki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: zlodzieje IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 03.08.05, 18:11 Owszem jest. no ale co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zlodzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:20 Wyobraz sobie,że to takie małe ostrzezenie.W ostatnim czasie było kilka takich włamów w tej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ To może jednak zdradzisz... 03.08.05, 19:05 ...w jakiej dokładnie okolicy ? Trochę tej Białołęki jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: To może jednak zdradzisz... IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 03.08.05, 20:07 No właśnie, dokładniej. Po co te nerwy. Opisz co i jak i wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: To może jednak zdradzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:33 Białołęka Dworska Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: zlodzieje 02.08.05, 16:11 O, mój Boże! Tylko nie mów, że na Berensona! Taka przyzwoita okolica, fajni ludzie, no i szkoła taka dobra! :-))))) ps daruj, tak na prawdę współczuję... radio może "spsute", ale inne rzeczy... no i szyba pewnie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: zlodzieje IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 02.08.05, 17:27 oj beata no nie bądź złośliwa.... olać trolli i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś