Gość: megi1234 IP: *.atman.pl / *.atman.pl 01.11.05, 19:56 Hura, Zuzola powróciła! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pra_gosia Re: Zuzola is back! 02.11.05, 17:51 A możesz mi zdradzić, kim jest Zuzola i gdzie można ją spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
lubczasopisma Re: Zuzola is back! 02.11.05, 19:30 Zuzola to taka pizzeria na Tarchominie. Jakiś czas temu została zamknięta nie wiem z jakiego powodu. A teraz powróciła jak napisała meg1234. Hmm może to list reklamowy? Poniżej link do strony Zuzoli. <a href="http://www.pizzeriazuzola.pl/oferta.php> Stona Zuzoli</a> Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Zuzola is back! 02.11.05, 20:12 Coś Ci się ten link nie udał... A przy okazji. Co to za pizzeria, jaki mniej-więcej standard? Czy to bardziej Ti Amo czy Telepizza? Odpowiedz Link Zgłoś
lubczasopisma Re: Zuzola is back! 03.11.05, 20:03 MOże teraz link się uda StonaZuzoli Trudno mimówić jak jest w Zuzoli bo nigdy nie byłem, zawsze zamawiam do domu. Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
omeri Re: Zuzola is back! 03.11.05, 22:34 Prawdziwa, wyśmienita pizza na cieńkim ciescie. Lokal jest maly (4 stoliki), jak jest cieplo to mają ogródek. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś