Dodaj do ulubionych

Kto to jest Grzegorz Wolny

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 13:38
Podobno ten Pan z byłego AWS startuje w wyborach z PO.
Czy to prawda ?
Jesli tak to musimy zrobic wszystko aby przegrał i "uwolnił"
naszą dzielnicę od swojej osoby.
Obserwuj wątek
    • Gość: Flint Pytanie do ojca IP: *.chello.pl 05.10.02, 14:11
      Gość portalu: ojciec napisał(a):

> Podobno ten Pan z byłego AWS startuje w wyborach z PO.
      > Czy to prawda ?
      > Jesli tak to musimy zrobic wszystko aby przegrał i "uwolnił"
      > naszą dzielnicę od swojej osoby.

Czemu ojcze uwziąłeś się na "Pana Wolnego". Pisałeś o nim już w kilku postach.
      Zawsze źle, ale bez konkretów. Czy rzeczywiście zalazł Ci jakoś za skórę. Jeśli
      tak to napisz co zrobił. Chętnie poczytam.
      Mam także nadzieję, że Twoje posty o Grzegorzu Wolnym nie wynikają z tego, że
      jest Twoim (ewentualnie kogoś z Twojej rodziny, przyjaciół lub kolegów
      partyjnych) konkurentem w wyborach samorządowych.
      Pozdrawiam
      • Gość: ojciec Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:56
        Widzisz Flint, że pisze dlaczego teraz się odzywasz.
        Pan Wolny zrobił sobie targ Wolumen z naszej Gminy.
        A co ma na sumieniu to spytaj Pana Wolnego.
        Uczył mojego syna na Namysłowskiej w latach 80, obecnie jako biedny burmistrz z
        Targówka tez dorabia w tej szkole na 1/2 etatu / jak dobrze musza zarabiac
        nauczyciele /.
        Zapytaj tego Pana osobiscie o Łódż i Stalowa Wolę, kiedy zapisał się do
        Solidarności / lata 90 / i czym handlował na Wolumenie.
        • Gość: Flint Re: Pytanie do ojca IP: *.chello.pl 05.10.02, 15:37
          Dzięki za odpowiedź.
          Trochę tajemnicza, ale rozumiem, że nie wszystko możesz/chcesz napisać.
          Zaintrygowała mnie wzmianka o Łodzi i Stalowej Woli.
          A z tą działalnością na Wolumenie to czy była ona niezgodna z prawem, czy to
          był po prostu jakiś handel.
          Nie odpowiedziałeś jedynie czy jesteś (lub ktoś z twoich znajomych) jego
          konkurentem w wyborach. Mam nadzieję, że nie, ale wolę się upewnić.
          Pozdrawiam
          • Gość: ojciec Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 15:59
            Miło mi bardzo Flint,że piszesz do mnie ojcze.
            Bardzo lubię jak moje dzieci mówią do mnie ojcze.
            Oto odpowiedż na Twoje zapytanie nie jestem konkurencją w żaden sposób
            dla Pana Wolnego w wyborach ja ani ktokolwiek z mojej rodziny czy znajomych.
            A jesli chodzi o handel na Wolumenie to rzecz tyczy sprzedawanych tam przez
            naszego Pana artykułów / z niepełnosprawnych po zatarciu słowa nie jako
            pełnosprawnych chodzi o moduły elektroniczne tzn. było to oszustwo /.
            Dziekuję za pozdrowienia.
            • Gość: Flint Re: Pytanie do ojca IP: *.chello.pl 05.10.02, 16:10
              Dziękuję za odpowiedź.
              Gdyby mnie "naciął" świadomie sprzedając mi bubel też bym się wkurzył :)
              Pozdrawiam
          • Gość: absolwent Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 16:14
            Panie Flint chcę Pana uroczyście powiadomomić, że w latach 80 pan Grzegorz
            Wolny był członkiem ORMO tj. Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej.
            To jest dopiero nowina!!!! prawda.
            Dopiero od lat 90 Pan Grzegorz Wolny jest członkiem Soloidarnosci.
            • Gość: Flint Re: Pytanie do ojca IP: *.chello.pl 05.10.02, 16:22
              Gość portalu: absolwent napisał(a):

> Panie Flint chcę Pana uroczyście powiadomomić, że w latach 80 pan Grzegorz
              > Wolny był członkiem ORMO tj. Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej.
              > To jest dopiero nowina!!!! prawda.
              > Dopiero od lat 90 Pan Grzegorz Wolny jest członkiem Soloidarnosci.

Niezłych rzeczy można się tu o niektórych dowiedzieć...
              Dzięki za waszą obywatelską czujność, ale ja nie zbieram "haków" do "czarnej
              teczki" :)
              Pozdrawiam
              • Gość: absolwent Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 16:28
                Gość portalu: Flint napisał(a):

> Gość portalu: absolwent napisał(a):
                >
                > > Panie Flint chcę Pana uroczyście powiadomomić, że w latach 80 pan Grzegorz
                >
                > > Wolny był członkiem ORMO tj. Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej.
                > > To jest dopiero nowina!!!! prawda.
                > > Dopiero od lat 90 Pan Grzegorz Wolny jest członkiem Soloidarnosci.
                >
                > Niezłych rzeczy można się tu o niektórych dowiedzieć...
                > Dzięki za waszą obywatelską czujność, ale ja nie zbieram "haków" do "czarnej
                > teczki" :)
                > Pozdrawiam
                Flint zawiodłeś mnie nie chodzi o haki o ale o prawdę i uczciwość.
                Żegnam
                • Gość: Flint Re: Pytanie do ojca IP: *.chello.pl 05.10.02, 16:42

> Gość portalu: Flint napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: absolwent napisał(a):
                  > >
                  > > > Panie Flint chcę Pana uroczyście powiadomomić, że w latach 80 pan Grz
                  > egorz
                  > >
                  > > > Wolny był członkiem ORMO tj. Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskie
                  > j.
                  > > > To jest dopiero nowina!!!! prawda.
                  > > > Dopiero od lat 90 Pan Grzegorz Wolny jest członkiem Soloidarnosci.
                  > >
                  > > Niezłych rzeczy można się tu o niektórych dowiedzieć...
                  > > Dzięki za waszą obywatelską czujność, ale ja nie zbieram "haków" do "czarn
                  > ej
                  > > teczki" :)
                  > > Pozdrawiam
                  > Flint zawiodłeś mnie nie chodzi o haki o ale o prawdę i uczciwość.
                  > Żegnam

Jeśli rzeczy o których piszecie (ojciec i absolwent) są rzeczywiście prawdą to
                  warto o tym informować. Za to wam dziękuję.
                  Ludzie, którzy to przeczytają będą mogli wszystko ocenić.
                  Jednakże na tym forum zbyt często mówienie prawdy przeistacza się w konkurs
                  rzutu g..nem. Dlatego też chciałem zakończyć tę wymianę informacji.
                  Dowiedziałem się wystarczająco dużo.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: absolwent Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 18:17
                    To jest prawda i tylko prawda.
                    Istotnie masz rację, że na tym forum jest obrzucanie sie g....
                    Jestem jak najdalej od tego.
                    Cenię sobie tylko prawdę.
                    Z wyrazami szacunku.
                    • Gość: zawad Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 22:03

> To jest prawda i tylko prawda.
                      > Istotnie masz rację, że na tym forum jest obrzucanie sie g....
                      > Jestem jak najdalej od tego.
                      > Cenię sobie tylko prawdę.
                      > Z wyrazami szacunku.

Jeśliś taki miłośnik prawdy to przyjmij do wiadomości,że pamiętam P.Wolnego z
                      działalności w solidarności w latach 80 ,także w podziemnej i choć jestem jego
                      konkurentem politycznym to jako żywo nigdy nie słyszałem by opuszczał warszawę
                      ani handlował na wolumenie a działam w ty środowisku 20 lat,Cośbym wiedział. A
                      już ogólnoe niemożliwe żeby taka pierdoła jak Grzesio kogokolwiek kantowała.
                      Raczej powiedz że byłeś nieukiem i cię oblał.
                      ps. Były dyrektor G.Wolnego ze szkoły w której pracował ,potwierdza moją wiedzę
                      a jest prominentny w SLd i też jak ja nie ma powodu go bronić.
                      Prawdą jest z mojej wiedzy natomiast łączenie etatu Burmistrza z zatrudnieniem
                      w szkole.
                      Pozdrawiam Sławek.
                      • Gość: remiszewski Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 16:38
                        Gość portalu: zawad napisał(a):

> Gość portalu: absolwent napisał(a):
                        >
                        > > To jest prawda i tylko prawda.
                        > > Istotnie masz rację, że na tym forum jest obrzucanie sie g....
                        > > Jestem jak najdalej od tego.
                        > > Cenię sobie tylko prawdę.
                        > > Z wyrazami szacunku.
                        >
                        >
                        > Jeśliś taki miłośnik prawdy to przyjmij do wiadomości,że pamiętam P.Wolnego z
                        > działalności w solidarności w latach 80 ,także w podziemnej i choć jestem
                        jego
                        > konkurentem politycznym to jako żywo nigdy nie słyszałem by opuszczał
                        warszawę
                        > ani handlował na wolumenie a działam w ty środowisku 20 lat,Cośbym wiedział.
                        A
                        > już ogólnoe niemożliwe żeby taka pierdoła jak Grzesio kogokolwiek kantowała.
                        > Raczej powiedz że byłeś nieukiem i cię oblał.
                        > ps. Były dyrektor G.Wolnego ze szkoły w której pracował ,potwierdza moją
                        wiedzę
                        >
                        > a jest prominentny w SLd i też jak ja nie ma powodu go bronić.
                        > Prawdą jest z mojej wiedzy natomiast łączenie etatu Burmistrza z
                        zatrudnieniem
                        > w szkole.
                        > Pozdrawiam Sławek.
                        Zawad to co piszesz o P.Wolnym to jest g..... prawda.
                        Albo nie wiesz co piszesz albo kłamiesz jak z nut- wybieram to drugie bo jesteś
                        politykiem.
                        Był Wolumen P.Wolnego, były też inne sprawy.
                        Nie powołuj się na ludzi z SLD bo nie jest to tu potrzebne, wiem swoje i juz.
                        Nie prawdą są też Twoje występy w parku praskim na festynach !!!!!!!!
                        Tak reprezentowałeś Gminę Targówek czym się szczyciłeś.
                        • zawad Re: Pytanie do ojca 08.10.02, 02:28
                          Gość portalu: remiszewski napisał(a):

> Gość portalu: zawad napisał(a):
                          >
                          > > Gość portalu: absolwent napisał(a):
                          > >
                          > > > To jest prawda i tylko prawda.
                          > > > Istotnie masz rację, że na tym forum jest obrzucanie sie g....
                          > > > Jestem jak najdalej od tego.
                          > > > Cenię sobie tylko prawdę.
                          > > > Z wyrazami szacunku.
                          > >
                          > >
                          > > Jeśliś taki miłośnik prawdy to przyjmij do wiadomości,że pamiętam P.Wolneg
                          > o z
                          > > działalności w solidarności w latach 80 ,także w podziemnej i choć jestem
                          > jego
                          > > konkurentem politycznym to jako żywo nigdy nie słyszałem by opuszczał
                          > warszawę
                          > > ani handlował na wolumenie a działam w ty środowisku 20 lat,Cośbym wiedzia
                          > ł.
                          > A
                          > > już ogólnoe niemożliwe żeby taka pierdoła jak Grzesio kogokolwiek kantował
                          > a.
                          > > Raczej powiedz że byłeś nieukiem i cię oblał.
                          > > ps. Były dyrektor G.Wolnego ze szkoły w której pracował ,potwierdza moją
                          > wiedzę
                          > >
                          > > a jest prominentny w SLd i też jak ja nie ma powodu go bronić.
                          > > Prawdą jest z mojej wiedzy natomiast łączenie etatu Burmistrza z
                          > zatrudnieniem
                          > > w szkole.
                          > > Pozdrawiam Sławek.
                          > Zawad to co piszesz o P.Wolnym to jest g..... prawda.
                          > Albo nie wiesz co piszesz albo kłamiesz jak z nut- wybieram to drugie bo
                          jesteś
                          >
                          > politykiem.
                          > Był Wolumen P.Wolnego, były też inne sprawy.
                          > Nie powołuj się na ludzi z SLD bo nie jest to tu potrzebne, wiem swoje i juz.
                          > Nie prawdą są też Twoje występy w parku praskim na festynach !!!!!!!!
                          > Tak reprezentowałeś Gminę Targówek czym się szczyciłeś.

cO WYBIERASZ TO TWOJA SPRAWA.
                          Ja prawdę
                          Jak wiesz swoje to ja to rozumiem Hitler też wiedział.
                          I w dodatku nie myl jakiś oojęć widzę że ci nienawiść umysł zalała , jakie
                          występy w parku praskim tam nie tylko ja ale nikt inny nie reprezentował gminy
                          targówek.
                          Odrobina myśli nie zamoczy mózgu, a nawiasem mówiąc twoje swoje wiem to mi
                          przypomina Maciarewicza on też swoje wie..
    • slobo58 Re: Kto to jest Grzegorz Wolny 06.10.02, 21:21
      Ten obywatel uczyl mnie elektroniki w T E-M na Namyslowskiej.
      Byly to lata 1976-77.Przyszedl do tej szkoly podobno z T E z Zajaczka.
      Chodzily plotki,ze wyrzucili go z tamtej szkoly za picie gorzaly na
      terenie szkoly.Mowilo sie o nim "mlody,zdolny profesor Wolny".
    • sloggi Re: Kto to jest Grzegorz Wolny 07.10.02, 08:33
      Grzegorz Wolny to jest tata Iwonki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka