Gość: ojciec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 13:38 Podobno ten Pan z byłego AWS startuje w wyborach z PO. Czy to prawda ? Jesli tak to musimy zrobic wszystko aby przegrał i "uwolnił" naszą dzielnicę od swojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Flint Pytanie do ojca IP: *.chello.pl 05.10.02, 14:11 Gość portalu: ojciec napisał(a): > Podobno ten Pan z byłego AWS startuje w wyborach z PO. > Czy to prawda ? > Jesli tak to musimy zrobic wszystko aby przegrał i "uwolnił" > naszą dzielnicę od swojej osoby. Czemu ojcze uwziąłeś się na "Pana Wolnego". Pisałeś o nim już w kilku postach. Zawsze źle, ale bez konkretów. Czy rzeczywiście zalazł Ci jakoś za skórę. Jeśli tak to napisz co zrobił. Chętnie poczytam. Mam także nadzieję, że Twoje posty o Grzegorzu Wolnym nie wynikają z tego, że jest Twoim (ewentualnie kogoś z Twojej rodziny, przyjaciół lub kolegów partyjnych) konkurentem w wyborach samorządowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:56 Widzisz Flint, że pisze dlaczego teraz się odzywasz. Pan Wolny zrobił sobie targ Wolumen z naszej Gminy. A co ma na sumieniu to spytaj Pana Wolnego. Uczył mojego syna na Namysłowskiej w latach 80, obecnie jako biedny burmistrz z Targówka tez dorabia w tej szkole na 1/2 etatu / jak dobrze musza zarabiac nauczyciele /. Zapytaj tego Pana osobiscie o Łódż i Stalowa Wolę, kiedy zapisał się do Solidarności / lata 90 / i czym handlował na Wolumenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flint Re: Pytanie do ojca IP: *.chello.pl 05.10.02, 15:37 Dzięki za odpowiedź. Trochę tajemnicza, ale rozumiem, że nie wszystko możesz/chcesz napisać. Zaintrygowała mnie wzmianka o Łodzi i Stalowej Woli. A z tą działalnością na Wolumenie to czy była ona niezgodna z prawem, czy to był po prostu jakiś handel. Nie odpowiedziałeś jedynie czy jesteś (lub ktoś z twoich znajomych) jego konkurentem w wyborach. Mam nadzieję, że nie, ale wolę się upewnić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 15:59 Miło mi bardzo Flint,że piszesz do mnie ojcze. Bardzo lubię jak moje dzieci mówią do mnie ojcze. Oto odpowiedż na Twoje zapytanie nie jestem konkurencją w żaden sposób dla Pana Wolnego w wyborach ja ani ktokolwiek z mojej rodziny czy znajomych. A jesli chodzi o handel na Wolumenie to rzecz tyczy sprzedawanych tam przez naszego Pana artykułów / z niepełnosprawnych po zatarciu słowa nie jako pełnosprawnych chodzi o moduły elektroniczne tzn. było to oszustwo /. Dziekuję za pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flint Re: Pytanie do ojca IP: *.chello.pl 05.10.02, 16:10 Dziękuję za odpowiedź. Gdyby mnie "naciął" świadomie sprzedając mi bubel też bym się wkurzył :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 16:14 Panie Flint chcę Pana uroczyście powiadomomić, że w latach 80 pan Grzegorz Wolny był członkiem ORMO tj. Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej. To jest dopiero nowina!!!! prawda. Dopiero od lat 90 Pan Grzegorz Wolny jest członkiem Soloidarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flint Re: Pytanie do ojca IP: *.chello.pl 05.10.02, 16:22 Gość portalu: absolwent napisał(a): > Panie Flint chcę Pana uroczyście powiadomomić, że w latach 80 pan Grzegorz > Wolny był członkiem ORMO tj. Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej. > To jest dopiero nowina!!!! prawda. > Dopiero od lat 90 Pan Grzegorz Wolny jest członkiem Soloidarnosci. Niezłych rzeczy można się tu o niektórych dowiedzieć... Dzięki za waszą obywatelską czujność, ale ja nie zbieram "haków" do "czarnej teczki" :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 16:28 Gość portalu: Flint napisał(a): > Gość portalu: absolwent napisał(a): > > > Panie Flint chcę Pana uroczyście powiadomomić, że w latach 80 pan Grzegorz > > > Wolny był członkiem ORMO tj. Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej. > > To jest dopiero nowina!!!! prawda. > > Dopiero od lat 90 Pan Grzegorz Wolny jest członkiem Soloidarnosci. > > Niezłych rzeczy można się tu o niektórych dowiedzieć... > Dzięki za waszą obywatelską czujność, ale ja nie zbieram "haków" do "czarnej > teczki" :) > Pozdrawiam Flint zawiodłeś mnie nie chodzi o haki o ale o prawdę i uczciwość. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flint Re: Pytanie do ojca IP: *.chello.pl 05.10.02, 16:42 Gość portalu: absolwent napisał(a): > Gość portalu: Flint napisał(a): > > > Gość portalu: absolwent napisał(a): > > > > > Panie Flint chcę Pana uroczyście powiadomomić, że w latach 80 pan Grz > egorz > > > > > Wolny był członkiem ORMO tj. Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskie > j. > > > To jest dopiero nowina!!!! prawda. > > > Dopiero od lat 90 Pan Grzegorz Wolny jest członkiem Soloidarnosci. > > > > Niezłych rzeczy można się tu o niektórych dowiedzieć... > > Dzięki za waszą obywatelską czujność, ale ja nie zbieram "haków" do "czarn > ej > > teczki" :) > > Pozdrawiam > Flint zawiodłeś mnie nie chodzi o haki o ale o prawdę i uczciwość. > Żegnam Jeśli rzeczy o których piszecie (ojciec i absolwent) są rzeczywiście prawdą to warto o tym informować. Za to wam dziękuję. Ludzie, którzy to przeczytają będą mogli wszystko ocenić. Jednakże na tym forum zbyt często mówienie prawdy przeistacza się w konkurs rzutu g..nem. Dlatego też chciałem zakończyć tę wymianę informacji. Dowiedziałem się wystarczająco dużo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 18:17 To jest prawda i tylko prawda. Istotnie masz rację, że na tym forum jest obrzucanie sie g.... Jestem jak najdalej od tego. Cenię sobie tylko prawdę. Z wyrazami szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawad Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 22:03 Gość portalu: absolwent napisał(a): > To jest prawda i tylko prawda. > Istotnie masz rację, że na tym forum jest obrzucanie sie g.... > Jestem jak najdalej od tego. > Cenię sobie tylko prawdę. > Z wyrazami szacunku. Jeśliś taki miłośnik prawdy to przyjmij do wiadomości,że pamiętam P.Wolnego z działalności w solidarności w latach 80 ,także w podziemnej i choć jestem jego konkurentem politycznym to jako żywo nigdy nie słyszałem by opuszczał warszawę ani handlował na wolumenie a działam w ty środowisku 20 lat,Cośbym wiedział. A już ogólnoe niemożliwe żeby taka pierdoła jak Grzesio kogokolwiek kantowała. Raczej powiedz że byłeś nieukiem i cię oblał. ps. Były dyrektor G.Wolnego ze szkoły w której pracował ,potwierdza moją wiedzę a jest prominentny w SLd i też jak ja nie ma powodu go bronić. Prawdą jest z mojej wiedzy natomiast łączenie etatu Burmistrza z zatrudnieniem w szkole. Pozdrawiam Sławek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remiszewski Re: Pytanie do ojca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 16:38 Gość portalu: zawad napisał(a): > Gość portalu: absolwent napisał(a): > > > To jest prawda i tylko prawda. > > Istotnie masz rację, że na tym forum jest obrzucanie sie g.... > > Jestem jak najdalej od tego. > > Cenię sobie tylko prawdę. > > Z wyrazami szacunku. > > > Jeśliś taki miłośnik prawdy to przyjmij do wiadomości,że pamiętam P.Wolnego z > działalności w solidarności w latach 80 ,także w podziemnej i choć jestem jego > konkurentem politycznym to jako żywo nigdy nie słyszałem by opuszczał warszawę > ani handlował na wolumenie a działam w ty środowisku 20 lat,Cośbym wiedział. A > już ogólnoe niemożliwe żeby taka pierdoła jak Grzesio kogokolwiek kantowała. > Raczej powiedz że byłeś nieukiem i cię oblał. > ps. Były dyrektor G.Wolnego ze szkoły w której pracował ,potwierdza moją wiedzę > > a jest prominentny w SLd i też jak ja nie ma powodu go bronić. > Prawdą jest z mojej wiedzy natomiast łączenie etatu Burmistrza z zatrudnieniem > w szkole. > Pozdrawiam Sławek. Zawad to co piszesz o P.Wolnym to jest g..... prawda. Albo nie wiesz co piszesz albo kłamiesz jak z nut- wybieram to drugie bo jesteś politykiem. Był Wolumen P.Wolnego, były też inne sprawy. Nie powołuj się na ludzi z SLD bo nie jest to tu potrzebne, wiem swoje i juz. Nie prawdą są też Twoje występy w parku praskim na festynach !!!!!!!! Tak reprezentowałeś Gminę Targówek czym się szczyciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
zawad Re: Pytanie do ojca 08.10.02, 02:28 Gość portalu: remiszewski napisał(a): > Gość portalu: zawad napisał(a): > > > Gość portalu: absolwent napisał(a): > > > > > To jest prawda i tylko prawda. > > > Istotnie masz rację, że na tym forum jest obrzucanie sie g.... > > > Jestem jak najdalej od tego. > > > Cenię sobie tylko prawdę. > > > Z wyrazami szacunku. > > > > > > Jeśliś taki miłośnik prawdy to przyjmij do wiadomości,że pamiętam P.Wolneg > o z > > działalności w solidarności w latach 80 ,także w podziemnej i choć jestem > jego > > konkurentem politycznym to jako żywo nigdy nie słyszałem by opuszczał > warszawę > > ani handlował na wolumenie a działam w ty środowisku 20 lat,Cośbym wiedzia > ł. > A > > już ogólnoe niemożliwe żeby taka pierdoła jak Grzesio kogokolwiek kantował > a. > > Raczej powiedz że byłeś nieukiem i cię oblał. > > ps. Były dyrektor G.Wolnego ze szkoły w której pracował ,potwierdza moją > wiedzę > > > > a jest prominentny w SLd i też jak ja nie ma powodu go bronić. > > Prawdą jest z mojej wiedzy natomiast łączenie etatu Burmistrza z > zatrudnieniem > > w szkole. > > Pozdrawiam Sławek. > Zawad to co piszesz o P.Wolnym to jest g..... prawda. > Albo nie wiesz co piszesz albo kłamiesz jak z nut- wybieram to drugie bo jesteś > > politykiem. > Był Wolumen P.Wolnego, były też inne sprawy. > Nie powołuj się na ludzi z SLD bo nie jest to tu potrzebne, wiem swoje i juz. > Nie prawdą są też Twoje występy w parku praskim na festynach !!!!!!!! > Tak reprezentowałeś Gminę Targówek czym się szczyciłeś. cO WYBIERASZ TO TWOJA SPRAWA. Ja prawdę Jak wiesz swoje to ja to rozumiem Hitler też wiedział. I w dodatku nie myl jakiś oojęć widzę że ci nienawiść umysł zalała , jakie występy w parku praskim tam nie tylko ja ale nikt inny nie reprezentował gminy targówek. Odrobina myśli nie zamoczy mózgu, a nawiasem mówiąc twoje swoje wiem to mi przypomina Maciarewicza on też swoje wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
slobo58 Re: Kto to jest Grzegorz Wolny 06.10.02, 21:21 Ten obywatel uczyl mnie elektroniki w T E-M na Namyslowskiej. Byly to lata 1976-77.Przyszedl do tej szkoly podobno z T E z Zajaczka. Chodzily plotki,ze wyrzucili go z tamtej szkoly za picie gorzaly na terenie szkoly.Mowilo sie o nim "mlody,zdolny profesor Wolny". Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kto to jest Grzegorz Wolny 07.10.02, 08:33 Grzegorz Wolny to jest tata Iwonki. Odpowiedz Link Zgłoś