Dodaj do ulubionych

miejsce zabaw dla dzieci

12.11.05, 17:53
Na Tarchominie, po byłej świetlicy szkolnej, ul atutowa, otorzyli fajny klub
przedszkolaka Kuferek, chodzę tam z moją 2,5letnią córeczką, sympatyczne
miejsce, można zostawić dziecko na kilka godzin dziennie, proponują karnety, w
których godz wychodzi ok 4 zł, jak za darmo!, a opiekunki wykwalifikowane i
sympatyczne, proponują też zajęcie dodatkowe, np umuzykalniające, plastyczne,
tearalne, też za śmiesznie niską cenę 35zł/ m-c. Polecam, sprawdziłam!!!
Obserwuj wątek
    • malekubusie Re: miejsce zabaw dla dzieci 15.11.05, 15:38
      Napisz gdzie dokładnie na Atutuowej jest ten klub przedszkolaka. Jaka jest cena
      tych karnetów? masz może tel do tego klubu?
      • Gość: mamusiala Re: miejsce zabaw dla dzieci IP: *.chello.pl 15.11.05, 18:50
        Ten lokal jest przy szkole podstawowej na ul Porajów. Numery tel 0606348567 ,
        0501442296.
        Ja wykupiłam karnet 25 godzin za 100zł, do wyk wciągu m-ca. Są jeszcze karnety
        80zł-18godz., 50zł-10godz. polecam.
        • Gość: mama 2 Re: miejsce zabaw dla dzieci IP: *.chello.pl 17.11.05, 22:44
          też tam byłam i mała jest zachwycona. panie organizują andrzejki dla maluchow,
          pytałam i chyba warto skorzystac. 1,5 godz tylko 8 złotych. do zobaczenia w
          KUFERKU
    • frog73 Re: miejsce zabaw dla dzieci 18.11.05, 13:58
      Kochani,
      mój mąż był w Kuferku z naszym synkiem (2,5 roku). Obydwaj wyszli zachwyceni.
      Synek opowiadał cały wieczór o zabawkach, a mąż o atmosferze tego miejsca.
      Jako, że sama tam nie byłam, więc nie znam konkretów, ale dziękuję Pani Ewie i
      Pani Sylwii za taką fantastyczną inicjatywę i za wyjście naprzeciw potrzebom
      zapracowanych mam i tatusiów z Tarchomina.
      Dziecko wstało dzisiaj rano i od razu chciało do "Kuferka".
      Pozdrawiam,
      M.
      • Gość: gość Re: miejsce zabaw dla dzieci IP: *.chello.pl 21.11.05, 22:22
        Drogie mamusie, drodzy tatusiowie, też tam byliśmy, to jest super miejsce,
        polecamy gorąco, nasza córeczka (2,5 roku) nie chciała iść do domu...
        • Gość: niki Re: miejsce zabaw dla dzieci IP: *.chello.pl 27.11.05, 13:43
          Czy w tym miejscu można zostawić dziecko na kilka godzin bez żadnych obaw?
          Czy osoby prowadzące mają kwalifikacje i doświadczenie? Sprawdzał to ktoś z Was?
          • frog73 Re: miejsce zabaw dla dzieci 02.12.05, 13:07
            Na tablicy ogłoszeń w Kuferku wiszą kopie dyplomów obu Pań. Wynika z nich, że
            obie są mgr pedagogiki. Oprócz tego każda z nich skończyła wiele kursów,
            szkoleń, zajęć podyplomowych. Wszystkich nie sposób wymienić, ale wszystkie
            związane z edukacją wczesnodziecięcą. A co dla mnie jest najważniejsze -
            obydwie mają swoje dzieci, a więc i doswiadczenie. Mój synek chodzi do Kuferka
            z przyjemnością. Ja żadnych obaw nie mam. Panie zawsze mają nr telefonu do
            rodziców, więc jak tylko cos jest nie tak to dzwonią. Szczerze polecam.
            M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka