Dodaj do ulubionych

przedszkole FunnyKids

07.01.06, 00:56
Mam ogromną prośbę do Rodziców dzieci, które uczęszczają do przedszkola Funny
Kids przy Mehoffera, o przedstawienie swoich opinni na temat tego przedszkola.
Z tego co wiem to na najblizszy rok sa tam juz wszystkie miejsca zajęte, wiec
wyglada na to ze wszystko jest w najlepszym porządku. Ale chcialabym sie
zapoznac z opiniami negatywnymi i pozytywnymi.
Obserwuj wątek
    • mamamarcepanka Re: przedszkole FunnyKids 07.01.06, 23:14
      Co jest z tym przedszkolem, czy zaden z rodzicow sie nie odezwie? Na innym forum
      tez o nie pytalam i tylko jedna osoba odpisala, ze sama nic nie wie ale widziala
      ogloszenie rodzicow, ktorzy szukali innych rodzicow, ktorych dzieci byly
      szantazowane przez dyrektorke tego przedszkola !!! Nic z tego nie rozumiem.
      • Gość: alicja Re: przedszkole FunnyKids IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:09
        nie polecam. Zrezygnowaliśmy po trzech miesiącach, moje dziecko było tam
        okropnie nieszczęśliwe, sposób rozliczenia przy rozwiązaniu umowy - niezbyt
        jasny, angielski non stop? - kpina. Ogólnie totalna porażka, jedno z gorszych
        moim zdaniem. Obecnie moje dziecko chodzi do "Stumilowego Lasu" na Choszczówce
        i jest ok, choć trochę zbyt drogo. No ale czego nie robi się dla dobrego
        samopoczucia dziecka.
        • mamamarcepanka Re: przedszkole FunnyKids 08.01.06, 22:41
          Dziękuję za odpowiedź. To chociaz jedna opinia kogoś kto tam dziecko posylal. Na
          innym forum dot. przedszkoli zaden rodzic z tego przedszkola nie podjal tego
          tematu, a podobno dzieja sie tam dziwne rzeczy. Nie rozumiem czemu rodzice nie
          chca przestrzec innych skoro tam sie tak zle dzieje?

Mozesz mi napisac co konkretnie nie odpowiadalo Twojej coreczce w tym
          przedszkolu? Rozumiem, ze teraz nie macie juz takich problemów?
        • mamamarcepanka Re: przedszkole FunnyKids 08.01.06, 22:42
          Przepraszam jakos mi sie ubzduralo ze pisalas o coreczce:-)
          • Gość: alicja Re: przedszkole FunnyKids IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:37
            synek:-) Panie z gatunku krzyczących, poza tym gdy przychodziłam po dziecko nie
            można było wejść do sali w której dziecko przebywało - może ma to jakieś
            uzasadnienie, natomiast dla mnie było dość dziwne. W obecnym przedszkolu nie ma
            takich sytuacji, mało tego jest podgląd internetowy dla rodziców. Najbardziej
            zraził nas angielski...Wybór przedszkola podyktowany był tym przede wszystkim,
            właścicielka zapewniała, że kadra mówi po angielsku i będzie posługiwała się
            tym językiem przez cały czas. Jeden wielki bajer, nic z tych rzeczy. Angielski
            na poziomie "kali zjeść krowa" a i to bardzo rzadko...
    • Gość: Jaro Re: przedszkole FunnyKids IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.15, 18:45
      Stanowczo odradzam to przedszkole. Właściciele zależy tylko na pieniądzach. Oszukuje i to co jest w ofercie nijak ma się z tym co jest.
    • kotek446 Re: przedszkole FunnyKids 10.10.15, 20:06
      uwaga na to przedszkole właścicielka to wielka oszukanica.
      Dzieciom serwuje na śniadanko chleb niezdrowy tostowy pszenny,do tego margaryna zamiast masła i tak cienko smarowany chleb margaryną,że widać Zakopane,do tego mielonka z Biedronki zupki w proszku z torebek na drugie kopytka z sosem w proszku z torebki.
      W lodówce psie żarcie z żywnością dla dzieci.
      Pracowników tak wykorzystuje,że odchodzą,jedna wychowawczyni z dziećmi na zmianie wyjść do łazienki nie może przez cały dzień by nie zostawiać dzieci samych.
      Przedszkole niby anglo języczne a dzieci zamiast uczyć angielskiego Pani właścicielka nastawia dzieciom płytę z angielskim.
      Pracowników kantuje jak może wychowawczyni,która przepracowała dziewięć lat właścicielka tylko udziela 10 dni urlopu,bo stworzyła własny kodeks pracy.
      A jeśli któraś z pracownic się upomni o swoje to mąż właścicielki pokazuje drzwi.
      Nic innego tylko właścicielka stworzyła prywatny folwark.czuje się tak mocna,że nic jej nie można zrobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka