Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomnik ...

• Gość: Wrażliwy Sitwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:13
      Kler, wojsko, policja i dyrektor muzeum. Dziwne towarzystwo. Rozumiem, że kler,
      wojsko i policja mają betonowe gusty ale żeby Ruszczyc wtórował takiemu
      przedsięwzięciu to skandal. Ten Głódź nieźle się ustawia - ma kolesiów
      mundurowych i jednego od kultury. Dzisiaj robi na nas zamach wazelinowymi
      rzeźbami, a jutro... Wojsko, policja, kultura...
    • sceptyk Ja, typowy Warszawiak z importu, nie chce nic 28.02.06, 19:14
      nowego. Pomnika, autostrady, obwodnicy, mostu, sklepu, kosciola, muzeum.
      Czegokolwiek. Nie i kropka. Jest mi dobrze. Zeby tylko jeszcze obnizyli cene
      piwa...
    • Gość: Zawiedziony Renes ma dużo czasu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:31
      Wiedziałem, że dobrego dzieła nie można wykonać w tak krótkim czasie. Pan Renes
      od razu wyszedł z takiego założenia i przyjął konwencję "bezradności na krótkie
      terminy Głódzia". Mam nadzieję, że ktoś nas ochroni przed samowolą i
      cwaniactwem małej grupki ludzi, którzy nie mają pojęcia o tym co chcą innym
      narzucić. Głódziowi natomiast życzę więcej pokory.
    • Gość: Wacek Maupa Kicz, kicz i jeszcze raz kicz oraz beztalencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:51
    • Gość: gosc Re: Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomni IP: *.chello.pl 28.02.06, 21:38
      Niech sie zajmie kierowaniem diecezja, a nie pomnikami
      • Gość: radna Re: Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:47
        A co na to stołeczna konserwator zabytków Nekanda-Trepka ? Nic ,jak zwykle
        milczy ,za te skromne 10 tys. zł miesięcznie .
    • Gość: arahat a glodz ma motloch w d... posluchal, wsadzil palec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:14
      do nosa i kazal a by pomnik byl gotowy...gawiedz nie ma nic do gadania. teraz
      oni tu rzadza...
    • Gość: Pawel Re: Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:57
      I znow widzimy kto ma teraz wladze w polsce :/
      Musze sie zgodzic ,ze pomnik nie jest szczegolnie ciekawy, sam pomysl aby to
      byli grajkowie moze nie jest taki zly, tylko wykonanie jest lekko mowiac...
      brzydkie! ;)
      Pozdrawiam rodzine Lesiakow! ;)
    • palker Re: Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomni 06.03.06, 19:04
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=37980759&a=37986313
      • Gość: bleff Re: Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:28
        wygladaja jak banda niedozywionych plastusiow!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka