Gość: Wrażliwy Sitwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:13 Kler, wojsko, policja i dyrektor muzeum. Dziwne towarzystwo. Rozumiem, że kler, wojsko i policja mają betonowe gusty ale żeby Ruszczyc wtórował takiemu przedsięwzięciu to skandal. Ten Głódź nieźle się ustawia - ma kolesiów mundurowych i jednego od kultury. Dzisiaj robi na nas zamach wazelinowymi rzeźbami, a jutro... Wojsko, policja, kultura... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Ja, typowy Warszawiak z importu, nie chce nic 28.02.06, 19:14 nowego. Pomnika, autostrady, obwodnicy, mostu, sklepu, kosciola, muzeum. Czegokolwiek. Nie i kropka. Jest mi dobrze. Zeby tylko jeszcze obnizyli cene piwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Renes ma dużo czasu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:31 Wiedziałem, że dobrego dzieła nie można wykonać w tak krótkim czasie. Pan Renes od razu wyszedł z takiego założenia i przyjął konwencję "bezradności na krótkie terminy Głódzia". Mam nadzieję, że ktoś nas ochroni przed samowolą i cwaniactwem małej grupki ludzi, którzy nie mają pojęcia o tym co chcą innym narzucić. Głódziowi natomiast życzę więcej pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Maupa Kicz, kicz i jeszcze raz kicz oraz beztalencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomni IP: *.chello.pl 28.02.06, 21:38 Niech sie zajmie kierowaniem diecezja, a nie pomnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radna Re: Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:47 A co na to stołeczna konserwator zabytków Nekanda-Trepka ? Nic ,jak zwykle milczy ,za te skromne 10 tys. zł miesięcznie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat a glodz ma motloch w d... posluchal, wsadzil palec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:14 do nosa i kazal a by pomnik byl gotowy...gawiedz nie ma nic do gadania. teraz oni tu rzadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:57 I znow widzimy kto ma teraz wladze w polsce :/ Musze sie zgodzic ,ze pomnik nie jest szczegolnie ciekawy, sam pomysl aby to byli grajkowie moze nie jest taki zly, tylko wykonanie jest lekko mowiac... brzydkie! ;) Pozdrawiam rodzine Lesiakow! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomni 06.03.06, 19:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=37980759&a=37986313 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleff Re: Mieszkańcy nie chcą grajków - kłótnia o pomni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:28 wygladaja jak banda niedozywionych plastusiow!!! Odpowiedz Link Zgłoś