Gość: gosc IP: *.u.mcnet.pl 11.05.06, 13:46 czy został juz otwarty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: Lidl na Bialołece IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:16 tak dzisiaj o 8.00 mialo byc otwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Lidl na Bialołece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:07 Zajrzałem tam wczoraj. Toż to barak nie sklep. To już ten niezbyt lubiany przeze mnie Champion jest znacznie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Lidl na Bialołece IP: *.pl / 195.136.49.* 15.05.06, 23:01 Byłem tam wczoraj dwa razy: pierwszy i ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Lidl na Bialołece IP: *.chello.pl 15.05.06, 20:20 To prawda. Toż to barak nie sklep. I taki barak nie powinien w ogóle być zbudowany w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
meybach Re: Lidl na Bialołece 15.05.06, 22:08 Kurczaki, trudno się nie zgodzić z przedmówcami... To barak, chała tam jest, to już Czempion jest lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Re: Lidl na Bialołece 16.05.06, 08:10 Przeżyłam szok - chciałam kupić ogórki kiszone na ogórkową a tu ...nie ma...pani powiedziała, że nie ma i nigdy u nich nie będzie...??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Lidl na Bialołece IP: *.jmdi.pl 16.05.06, 13:18 moja żona kupiła tam sałatę lodową-pilnie potrzebowalismy.i co? musiałem szybko sałatkę wyrzucic bo z jej środka leciał zielony ,śmierdzący"kisiel".i tak to zaoszczędziłem czas!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Lidl na Bialołece 17.05.06, 16:26 > czy został juz otwarty? Niestety tak... Z rzeczy akceptowalnych do kupienia widziałam jedynie rzodkiewki i jajka. I_NIGDY_WIĘCEJ_TAM_NIE_PÓJDĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Lidl na Bialołece 17.05.06, 19:48 A jednak Lidl ma swoich zwolennikow... Chociaz wlasciwie nie kupuje tam zarcia, ale wyprobowalam tam chusteczki nawilzane (takie do dzieciecego tylka) za 3,99zl (polecone prez mamy na innym forum) i okazaly sie strzalem w 10-tke :). Z produktow spozywczych z czystym sercem moge polecic zelki misie 300g za 3,79zl (albo cos ok. tego) - porownywalne z klasycznym Haribo. Innych produktow nie probowalam :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Lidl na Bialołece IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 18.05.06, 11:34 W sieci sklepów Lidl jest bardzo dobre tanie piwo niemieckie Graffen Waldern.W tym nowym na Białołęce jeszcze nie ma bo nie dostali jeszcze pozwolenia na sprzedaż piwa i alkoholu.Będę odwiedzał ten sklep jak będzie już browarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavrum Re: Lidl na Bialołece IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 11:32 polecm z Lidla proszki do prania i inną chemię..dobre również są mrozonki warzywne...słodycze i papier do d... :) napewno lepszy to sklep od liderszajsa i biedronki która niebawem sie otwiera pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monopolowy Re: Lidl na Bialołece IP: *.chello.pl 20.05.06, 14:52 Byłem. Niestety. Ten patent z wejściem i wyjściem jest beznadziejny. Matka pakowała przy kasie zakupy, a ja poszedłem odwieźć wózek. Niestety, nie dane mi było wrócić i pomóc jej w noszeniu toreb, musiałem czekać przy wyjściu. Bardzo mały wybór towarów - kolejny minus. Ogólnie Champion bije go we wszystkich kategoriach, włącznie z wystrojem. W dodatku kasy bez dodatkowego miejsca do pakowania zakupów. Jak tu ktoś pisał - byłem dwa razy - pierwszy i ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '' Re: Lidl na Bialołece IP: *.aster.pl 20.05.06, 18:46 co Ty gadasz!! Lider szajs jest najlepszy z tej trójki!! Odpowiedz Link Zgłoś