Dodaj do ulubionych

DLACZEGO......

04.11.01, 21:17
Dlaczego nikogo tu dziś nie ma?????
Obserwuj wątek
    • akacyjna_aga Re: DLACZEGO...... 04.11.01, 21:55
      Melduję się!
      • beata_ Re: DLACZEGO...... 04.11.01, 21:56
        No, chociaż jedna dobra dusza:-))
        • zdzicha Re: DLACZEGO...... 04.11.01, 22:22
          Przeca jestem...

• akacyjna_aga Re: DLACZEGO...... 04.11.01, 22:24
          Reszta szykuje się do roboty.
          Cztery dni bez pracy są bardzo męczące (dla mnie).
          Ciekawe jak wytrzymam przerwę świąteczną .Mam tyle dni urlopu , że na narty mi
          jeszcze starczy ,ale tam to co innego od rana do nocy białe szaleństwo.
          Tylko tym obecnie żyję.
    • k_kula Re: DLACZEGO......-ależ ja już jestem 05.11.01, 17:15
      Mnie wczoraj nie było, gdyż siadł mi internet w domu. Wpadłam na śiwetny
      pomysł, że podzielę się z kimś moim dostępem do imternetu i tak tez uczyniłam
      po czym padło mi wszystko jak leci. i kompiutra niet i internetu tyż. Dziś się
      gimnastykuję i zapraszam do siebie ( oj chciałam powiedzieć do pogadania ze mną)
      po 22. Ciao italia arrivederci buonaasero pronto niente miente i bizonia ( tyla
      umiem po włosku).
      • beata_ Re: DLACZEGO......-ależ ja już jestem 05.11.01, 17:21
        To czekamy:-)))
    • sloggi Re: DLACZEGO...... 05.11.01, 17:21
      Jakoś nas tu czasami mało, ale to: ,,przejściowy stan" - jak pisała Justyna
      Holm.
      • beata_ Re: DLACZEGO...... 05.11.01, 17:26
        I całe szczęście, że przejściowy:-)))
        • beata_ Re: DLACZEGO...... 07.11.01, 20:21
          I znów to samo:-(( Gdzie Was wszystkich wyniosło? Chyba nie na spacer:-)))
          • Gość: Akacyjna Re: DLACZEGO...... IP: 10.130.128.* 07.11.01, 20:54
            Ja jestem!Jeszcze chwileczke
            • beata_ Re: DLACZEGO...... 07.11.01, 21:00
              Jeszcze chwileczkę pobędziesz, czy jeszcze chwileczkę, a będziesz na dłużej?
              • Gość: Akacyjna Re: DLACZEGO...... IP: 10.130.128.* 07.11.01, 21:03
                Coś strasznie ciągnie mnie do wyra.
                Sloggiego przestraszyłam perspektywą jazdy na pl.Bankowy i uciekł, a co ze
                Zdzichą i resztą?
                • beata_ Re: DLACZEGO...... 07.11.01, 21:05
                  Pojęcia nie mam - dlatego znów ruszyłam ten wątek. Kompletnie nikogo nie ma:-(
                  Dobrze, ze ty sie chociaz pdezwałaś:-)))
                  • Gość: Akacyjna Re: DLACZEGO...... IP: 10.130.128.* 07.11.01, 21:12
                    Jestem, ale nie mam inwencji twórczej. :(((
                    • beata_ Re: DLACZEGO...... 07.11.01, 21:17
                      Ja też niestety:-(( Może to ta pogoda? Nawet o znikających dekielkach mi się
                      nie chce:-(
                      • Gość: Akacyjna Re: DLACZEGO...... IP: 10.130.128.* 07.11.01, 21:19
                        A co z Odkrytą?
                        Termin chyba minął?!
                        • beata_ Re: DLACZEGO...... 07.11.01, 21:21
                          Ano właśnie, ale ostro się zabrali (stąd to zamieszanie z dekielkami) :-))
                          Myślę, że niedługo koniec - równiutko się zrobiło i do domu dojechac można
                          normalnie w miarę...
                          • Gość: Akacyjna Re: DLACZEGO...... IP: 10.130.128.* 07.11.01, 21:24
                            Rano jestem tak zaspana , że ledwo odróżniam czerwone od zielonego więc nie
                            widzę , a wieczorem ciemno i też nic nie widzę.
                            Ale asfalt chyba był i jakiś dziwny pojazd (ekscytujący) ;)))
                            • beata_ Re: DLACZEGO...... 07.11.01, 21:27
                              Mnóstwo ekscytujących pojazdów - ja je widzę do późna przez okno:-))) Teraz śpią
                              • Gość: Akacyjna Re: DLACZEGO...... IP: 10.130.128.* 07.11.01, 21:28
                                Aaaaaaaaa!
                                I nikt ich nie pilnuje?
                                • beata_ Re: DLACZEGO...... 07.11.01, 21:36
                                  Mam wrażenie, ze sen ci odszedł, a coś zaczęło dla odmiany chodzić po głowie:-
                                  )))) Mylę się?:-)))
                                  • Gość: Akacyjna Re: DLACZEGO...... IP: 10.130.128.* 07.11.01, 21:39
                                    Nieeeeeeee!
                                    To co? Idziemy spać czy sobie pojeździmy!
                                    Cholera jestem pod wpływem Krona!!!! %)))
                                    • beata_ Re: DLACZEGO...... 07.11.01, 21:42
                                      Jka jesteś pod wpływem, to przy tej pogodzie chyba nie będziemy jeździć:-(
                                      • Gość: Akacyjna Re: DLACZEGO...... IP: 10.130.128.* 07.11.01, 21:44
                                        To idę do jaśka.Jedyny wierny - zawsze czeka i w delegacje nie jeździ! A na
                                        dodatek miętki taki , że hej!
                                        Pa,pa,pa
                                        • beata_ Re: DLACZEGO...... 07.11.01, 21:46
                                          Śpij dobrze i śnij o ukochanych pojazdach:-)) Ja dopilnuję, zeby nikt w nocy
                                          nimi nie jeździł:-)))
                                          Pa!
                                          • Gość: Akacyjna Re: DLACZEGO...... IP: 10.130.128.* 08.11.01, 22:55
                                            Gdy Odkrytą dzisiaj jechałam to mokre oczka z wrażenia miałam,
                                            Trochę się pogubiłam gdy taką ilość pasów tam zobaczyłam. ;)))

Dzięki chłopcy-drogowcy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka