Dodaj do ulubionych

Restauracja na chrzciny - co polecacie

IP: 195.205.152.* 06.09.06, 21:48
Szukam restauracji na chrzciny na białołęce, możecie cos polecić, dla 12 osób.
Obserwuj wątek
    • mgurniak Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 07.09.06, 07:54
      tak na annopolu restauracje kameralnie, niedrogo i super jedzonko . Adres na priv.
      • beata_ Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 07.09.06, 12:55
        mgurniak napisała:

> tak na annopolu restauracje kameralnie, niedrogo i super jedzonko. Adres na
        > priv.

A to jakaś tajemnica jest???? Czy czy może knajpka nielegalna? A może adres
        podajesz po uiszczeniu i otrzymaniu potwierdzenia przelewu? :-))
        • mgurniak Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 08.09.06, 08:02
          nie , nie tajemnica ale po co mam reklamować ;-) ja z tego nic nie mam :-)))
          • beata_ Niby racja :-)) 08.09.06, 12:04
            A mailem coś z tego masz? ;P

No dooooobra - żartowałam :-)
      • Gość: Kiep Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie IP: 195.205.152.* 07.09.06, 15:18
        Proszę o adres sztuka8@gazeta.pl
        Dzięki
    • Gość: Ewa Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie IP: 217.153.39.* 07.09.06, 10:46
      Klub "Lira" ul Łojewska na Bródnie. Gorąco polecam.
    • Gość: Iza Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie IP: *.chello.pl 07.09.06, 22:47
      ul. Mehoffera "Mycówka" stosunkowo tanio, jedzenie ekstra, chrzciny też organizują POLECAM
      • kanna Też Mycówka 14.09.06, 13:36
        Miło, sympatyczny wystrój, a co najwazniejsze - wielka skrzynia z zabawkami dla
        dzieci.

Ania
    • myniek1 Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 08.09.06, 10:46
      Klub Dziki w Choszczówce. Orginalnie, smacznie. Kiedyś tam pracowałam, kilka
      razy były chrzciny i wszyscy byli na prawdę zadowoleni ;)
    • zaskronka Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 11.09.06, 12:04
      Fantastyczne miejsce na chrzciny, czy poprawiny, czy komunię to Rancho Bena
      zaraz za Warszawą, dokładnie od Trasy toruńskiej 10 km, gmina Nieporęt, ale
      zaraz za Michałowem Grabiną, naprawdę niedaleczko. Jest to naprawdę rancho,
      miejsce jak z bajki, prawie mazury, a zaraz za W-wą! Wszystko z drewna, super
      sala, stoliki również na zewnątrz, różne egzotycznę zwierzątka w klatkach,
      małpka, papuga,kotek spaceruje wsród gosci, konik w zagrodzie, pycha jadło,
      pokoje do wynajęcia również, na wypadek chęci położenia dziecka spać! Dla mnie
      bomba! Nie znam natomiast telefonu, ale myśle, że bez problemu można znależć w
      jakiejs informacji.
      Pozdrawiam,
      Ola
      • mlopaci Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 15.09.06, 10:47
        www.ranchobena.pl/
    • Gość: mazowszanka7 Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:58
      Ja także polecam Bena, zorganizowałam tam swoje wesele, jedzenie boskie!!!!!
      bardzo dobra obsługa, wiem także że fajnie przygotowują imprezy na mniejszą
      ilość osób (widziałam).Polecam
      • Gość: Marcin Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie IP: *.crowley.pl 20.09.06, 12:57
        Restaurację w Hotelu Hetman na Kłopotowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka