Gość: Kiep IP: 195.205.152.* 06.09.06, 21:48 Szukam restauracji na chrzciny na białołęce, możecie cos polecić, dla 12 osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgurniak Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 07.09.06, 07:54 tak na annopolu restauracje kameralnie, niedrogo i super jedzonko . Adres na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 07.09.06, 12:55 mgurniak napisała: > tak na annopolu restauracje kameralnie, niedrogo i super jedzonko. Adres na > priv. A to jakaś tajemnica jest???? Czy czy może knajpka nielegalna? A może adres podajesz po uiszczeniu i otrzymaniu potwierdzenia przelewu? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 08.09.06, 08:02 nie , nie tajemnica ale po co mam reklamować ;-) ja z tego nic nie mam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Niby racja :-)) 08.09.06, 12:04 A mailem coś z tego masz? ;P No dooooobra - żartowałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiep Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie IP: 195.205.152.* 07.09.06, 15:18 Proszę o adres sztuka8@gazeta.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie IP: 217.153.39.* 07.09.06, 10:46 Klub "Lira" ul Łojewska na Bródnie. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie IP: *.chello.pl 07.09.06, 22:47 ul. Mehoffera "Mycówka" stosunkowo tanio, jedzenie ekstra, chrzciny też organizują POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Też Mycówka 14.09.06, 13:36 Miło, sympatyczny wystrój, a co najwazniejsze - wielka skrzynia z zabawkami dla dzieci. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 08.09.06, 10:46 Klub Dziki w Choszczówce. Orginalnie, smacznie. Kiedyś tam pracowałam, kilka razy były chrzciny i wszyscy byli na prawdę zadowoleni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaskronka Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 11.09.06, 12:04 Fantastyczne miejsce na chrzciny, czy poprawiny, czy komunię to Rancho Bena zaraz za Warszawą, dokładnie od Trasy toruńskiej 10 km, gmina Nieporęt, ale zaraz za Michałowem Grabiną, naprawdę niedaleczko. Jest to naprawdę rancho, miejsce jak z bajki, prawie mazury, a zaraz za W-wą! Wszystko z drewna, super sala, stoliki również na zewnątrz, różne egzotycznę zwierzątka w klatkach, małpka, papuga,kotek spaceruje wsród gosci, konik w zagrodzie, pycha jadło, pokoje do wynajęcia również, na wypadek chęci położenia dziecka spać! Dla mnie bomba! Nie znam natomiast telefonu, ale myśle, że bez problemu można znależć w jakiejs informacji. Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
mlopaci Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie 15.09.06, 10:47 www.ranchobena.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazowszanka7 Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 12:58 Ja także polecam Bena, zorganizowałam tam swoje wesele, jedzenie boskie!!!!! bardzo dobra obsługa, wiem także że fajnie przygotowują imprezy na mniejszą ilość osób (widziałam).Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Restauracja na chrzciny - co polecacie IP: *.crowley.pl 20.09.06, 12:57 Restaurację w Hotelu Hetman na Kłopotowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś