Gość: kuleczka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 00:43 No i po. A szkoda, bo było excellent. Dziękuję, że pomogliście mi przejść ten chrzest bojowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: palker Re: od nowa!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:40 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > No i po. A szkoda, bo było excellent. Dziękuję, że pomogliście mi przejść ten > chrzest bojowy. Widzę, że byłaś pierwsza :-) Było rzeczywiście fajnie. I ja też dziękuję wszystkim za bardzo miłe spotkanie. Już zaczynam kombinować gdzieby tu następne zrobić.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: od nowa!!! 18.11.01, 01:54 No i chyba przyznacie mi, że jesteśmy cyber-zboczeni. Ledwo się rozstaliśmy i już wprost z DuPSI przykleiliśmy się do klawiaturek. Było baaaardzo, bardzo miło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: od nowa!!! 18.11.01, 02:02 Widzę, że jestem ostatnia... No cóż, obowiązki:-)))) (miłe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEREK Re: od nowa!!! IP: *.ds1-op.adsl.cybercity.dk 19.11.01, 05:30 nie sądzisz, że racja jest zwykle SŁUSZNA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: od nowa!!! 19.11.01, 21:44 Ale czasem można też być w MYLNYM BŁĘDZIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: od nowa!!! 18.11.01, 02:03 Ale kota, to my rzeczywiście mamy!!!:-)))) Ps. do palkera kompinuj pan, kompinuj:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akacyjna Re: od nowa!!! IP: 10.130.128.* 18.11.01, 11:56 Dzięki Wam wszystkim! Ja też byłam pod wrażeniem! Miło spędziłam (bardzo) wieczór i jestem gotowa na następne spotkania. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: od nowa!!! 18.11.01, 13:37 Dołączam się do podziękowań. "Mniejsza o strudzone ciało, dopóki serce radosne". Poznanie Was wszystkich było dla mnie dąstąpieniem zaszczytu. Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: od nowa!!! 18.11.01, 13:48 W ramach "odliczania" melduje sie i ja "day after". Tez zmeczona co nieco, ale juz przy komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: od nowa!!! IP: *.chello.pl 18.11.01, 15:58 I ja też jestem pod bronią. Gotowa do nastepnego spotkania. A swoja drogą - podziwiam waszą formę. Do której siedzieliście (ja wymiękłam koło 1.00)? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: od nowa!!! 19.11.01, 01:03 Gość portalu: kunce napisał(a): > I ja też jestem pod bronią. Gotowa do nastepnego spotkania. > A swoja drogą - podziwiam waszą formę. Do której siedzieliście (ja wymiękłam > koło 1.00)? No, trochę dłużej się nam zeszło (niepostrzeżenie czas mijał i ... poprosili nas o zakończenie imprezki) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: od nowa!!! 18.11.01, 17:15 Czy można dostać listę gości via Nick? Trochę się zakulkowałam i mój sferyczny umysł nie był z radości objąć wszystkiego. PZDR. CK Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: od nowa!!! 18.11.01, 17:44 k_kula napisał(a): > Czy można dostać listę gości via Nick? Trochę się zakulkowałam i mój sferyczny > umysł nie był z radości objąć wszystkiego. PZDR. CK Jeśli dobrze zrozumiałam, czego twój sferyczny usmysł nie objął to proszę bardzo. Sprawdź pocztę - będziesz tam miała wszystko ze szczegółami, łącznie z usytuowaniem:-))) Ps. (które powinno być na wstępie) Bardzo wszystkim dziękuję i mam nadzieję, że dojdzie do szybkiej powtórki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: od nowa!!! 18.11.01, 18:46 Było mi bardzo miło być z Wami ninaczej niż wirtualnie. Dziękuję wszystkim, zwłaszcza PT Organizatorom za zaproszenie mojej skromnej osoby. Kiedy Tripsi? Chaladia Bolandi. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: od nowa!!! 18.11.01, 23:53 Zdzicha lubi limeryki, więc może się ucieszy :-) Ale dedykuję go wszystkim uczestnikom DuPSI. -------------------------------------------- DuPSI Raz w mieście stołecznym warszawie Spotkała się grupka „przy kawie” To była netowa publika, Co woli nie imię, a nicka Lecz piwo pić lubi na jawie. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: od nowa!!! 18.11.01, 23:53 Zdzicha lubi limeryki, więc może się ucieszy :-) Ale dedykuję go wszystkim uczestnikom DuPSI. -------------------------------------------- DuPSI Raz w mieście stołecznym warszawie Spotkała się grupka „przy kawie” To była netowa publika, Co woli nie imię, a nicka Lecz piwo pić lubi na jawie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: od nowa!!!_do palkera 19.11.01, 00:01 Jak wszystkim dedykujesz, to trzeba było może 15 razy puścić, a nie tylko dwa:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: od nowa!!! 19.11.01, 07:12 Sotkanie było bardzo miłe. Dziekuje Beacie i Palkerowi za trud włozony w organizację. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: od nowa!!! 19.11.01, 20:28 Elu, to przyjemność wielka była. Pewna jestem, że Palker potwierdzi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: od nowa!!! 20.11.01, 17:07 Ja nie byłem i zaczynam żałować... Może następnym razem... Teraz już wiem, że nie wszyscy się tam znaliście... To miłe... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: od nowa!!! 20.11.01, 17:29 A widzisz!!!:-)) Ale jak się mówi, że to nie takie straszne, to nikt nie wierzy:-( Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: od nowa!!! 20.11.01, 17:56 TAk tak .... Nie taki straszny pies jak go opisywali?! To znaczy ja miałam najczarniejsze sny ale dzielna byłam, nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: od nowa!!! 20.11.01, 19:30 Napisze coś beznadziejnego, ale ja byłem pod tą restauracją, ale uznałem, że nie będę Was znał i nie będę wiedział jak z Wami rozmawiać. Bałem, się że Wy nie będziecie mieli ze mną tematów... Ja równiez mam wiele ciekawych snów, ale jako, że staram się je intepretować, to nie powinienem ich opisywać, chociaż mnie korci... Tak czy inaczej bardzo, żałuję, że nie poznałem beatki_... Tego załuje najbardziej. ;o) Pozdrowienia od osoby, która jeszcze jest w pracy i by z tego miejsca wyjść na wolność musi odebrać jeszcze z 20 tel!!! Ratunku!!! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: od nowa!!! 20.11.01, 20:17 toczyłaś się aż miło - i się nie stoczyłaś przy nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: od nowa!!! 20.11.01, 20:26 Sloggi - przy nas nie można sie stoczyć! Można sie tylko toczyć, tokować, mówić potoczyście...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: od nowa!!! 20.11.01, 20:49 i potakiwać, bo to lubię - lub może lubimy ? Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: od nowa!!! 20.11.01, 22:21 OJ mój drogi Sloggi, przytakiwać Ci mogę bez końca bo uwielbiam Cię (i nie tylko Cię) słuchać....... Odpowiedz Link Zgłoś