Dodaj do ulubionych

Warsztat samochodowy. Proszę o info

07.01.07, 18:56
Szukam godnego zaufania warsztatu samochodowego najchętniej w rejonie:
Bródno, Targówek, Zacisze.
Samochód: Renault. Mam usterkę w układzie chłodzenia silnika (gdzieś mi
wycieka płyn chłodzący).
Obserwuj wątek
    • Gość: wujek dobra rada za frico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 19:49
      Kup sobie tak zwany leak sealler. Wlej go lub wsyp do chlodnicy i zapomnij o
      sprawie. Kupisz go w kazdym motoryzacyjnym sklepie, koszt to kilkanascie zl.
      Tutaj masz przyklad jednego z wielu takich srodkow.
      www.motozakupy.com.pl/index.php?d=produkt&id=610
      • Gość: cdsoftware Re: za frico IP: *.acn.waw.pl 07.01.07, 23:45
        Wuju dobra rada - jak człek ma pompę wodną na wykończeniu to weź se swoje rady
        wsadź nie powiem gdzie, chyba że aż tak ręczysz za swoje rady, że bierzesz na
        swoją kieszeń ewentualne naprawy, po tym jak się pompa rozsypie w drobny mak ;)

Pozdro !!
        • f.l.y Re: za frico 08.01.07, 09:56
          Conspan na tyłach Obi...

nie pamiętam telefonu - robią dobrze, szybko i tanio.

różne marki, ja tam robiłam raz swojego peugeota ale i znajomi robią, i
          kierowcy z mojej firmy
    • Gość: pragatojestto Re: Warsztat samochodowy. Proszę o info IP: 80.72.40.* 11.01.07, 06:37
      asb.com.pl
      • Gość: Niki Re: Warsztat samochodowy. Proszę o info IP: *.acn.waw.pl 11.01.07, 11:02
        mustangauto.w.interia.pl
      • Gość: carmaniak Re: Warsztat samochodowy. Proszę o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:46
        Byłem dziś w ASB, rzeczywiście warto, zmieniają też opony na zimówki choc raczej
        nie bedzie zimy
    • kurant78 Ja serwisuję sie w ASB 18.01.07, 09:19
      W asb.com.pl mają też blacharstwo i lakiernictwo. Przyjemny warsztat.
    • Gość: C_PL Eurowarsztat na Krakusa (Bródno) IP: *.medium.media.pl 31.01.07, 09:04
      Polecam mechanika,płacę i mam zrobione. Przy okazji wiele porad, opinii itp.
      Niedaleko ASO Peugeota - masakra!!! Nieterminowi, niedouczeni i biorą kupę
      forsy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka