pudelek321 07.02.07, 19:45 Czy ktoś orientuje się o której godzinie jest tam największy ruch i do której godzinie jest otwarty? Wybieram się pierwszy raz tam aż z mazur i nie chcę jeschać na darmo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beniek Re: bazar różyckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:13 Pudelku jesteś spóźniony o ładnych parę lat.Tam prawie nic się nie dzieje i jeżeli wybierasz się na Różyca to szkoda czasu.Niestety stwierdzam to z przykrością i żalem. Gdzie te czasy kiedy największym folklorem Różyca była mała wyjątkowo korpulentna kobieta reklamująca swoje wyroby "proszek DDT,naftalina,lep na muchy,lep" i pani zwana Lalunią z pięknie pomalowanymi na czerwono paznokciami sprzedająca ziemniaki. O innych atrakcjach tego miejsca nie wspomnę,bo należałoby napisać monografię tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: bazar różyckiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:47 a moze sprzedaje się tam coś innego? czy dalej kwitnie tam czarny handel? Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: bazar różyckiego 08.02.07, 10:59 Kwitnie. Ostatnio, kiedy przekraczałem bramę BR, konspiracyjnym sznapsbarytonem otulonym w ortalionowa kurtkę zostałem zagadnięty: - Czego pan potrzebuje? Pzdr M44 Warszawa subiektywnie Stowarzyszenie NOWA PRAGA Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: bazar różyckiego 08.02.07, 09:17 ostatnio zdziebko się kręciło jakies 15 lat temu. kiedy jeszcze ruski klie4nt był. Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Nie znajdziesz tam tego co szukasz 08.02.07, 13:53 już pytałaś na forum Warszawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: bazar różyckiego IP: *.centertel.pl 09.02.07, 07:43 Ja tam warzywa kupuje. Targ jak targ- najzwyklejszy na świecie. Juz wiecej folkloru znajdziesz w niedziele na bazarze na kole (Wola- okolice skrzyzowania Gorczewskiej z Prymasa). Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: bazar różyckiego 09.02.07, 12:04 Bazar na Kole to ulica Obozowa, a ty piszesz o stadionie Olimpii. Pzdr M44 Warszawa subiektywnie Stowarzyszenie NOWA PRAGA Odpowiedz Link Zgłoś