Dodaj do ulubionych

po zebraniu

27.02.07, 14:42
Pewnie nikt nam nic nie powie :)

>Napiszcie sąsiedzi jak Wam poszło na spotkaniu.
>Etap2 ma w przyszły poniedziałek. Czy wyszły jakieś kontrowersyjne tematy,
>moze
>i u nas trzeba je poruszyć?
>Pozdrawiam
>JA
Obserwuj wątek
    • agnez_j Re: po zebraniu 28.02.07, 16:45
      witam!

czy o zebraniu wspolnoty etapu2 informowani sa tylko wybrani mieszkancy?
      jak do tej pory dostałam tylko rozliczenie za rok 2006 wrzucone do skrzynki na
      listy! informacji o zebraniu nie ma ani w skrzynce ani na tablicy ogłoszeń!
      czy 5.03.2007 to aktualna data zebrania?
      jeśli tak, to bardzo mi przykro, że moj głos sie zmarnuje:(
      nie mogę byc na zebraniu i nie ukrywam, że bardzo żaluję!

Agnieszka
      • dinee Re: po zebraniu 28.02.07, 16:51
        Pani Agnieszko proszę pilnie skontaktować się z Modusem i wyjaśnić dlaczego nie
        dostała Pani zawiadomienia.
        Jeśłi nie może Pani być na spotkaniu proszę udzielić pełnomocnictwa do
        reprezentowania Pani.
        Ania
        • guuferek Re: po zebraniu 28.02.07, 17:10
          Witam. Przypadkowo miałem w dniu dzisiejszym okazję rozmawiać z Panem z Zarządu
          I etapu. Okazuje się, że aby cokolwiek przegłosować na zebraniu potrzebna jest
          obecność co najmniej połowy właścicieli lokali. W naszym przypadku (II etap)
          daje to liczbę ok 80 osób. Przy braku jakichkolwiek ogłoszeń na tablicach
          informacyjnych wątpię, że uzbiera się choćby 50 osób. Ciekawe czy
          obowiązek "biegania" po nieobecnych mieszkańcach i odczytywania im uchwał
          spadnie na przedstawicieli Modusa czy na osoby z zarządu ?
          • zulka01 Re: po zebraniu 28.02.07, 20:03
            Wszyscy mieszkańcy mieli dostać zawiadomienia o zebraniu w miniony poniedziałek.
            Być może zarządcom (Agmet i Modus) zależy na małej frekwencji z powodu znacznego
            zmniejszenia kosztów administrowania,a jeden i drugi bierze od nas
            kasę.Dopilnuję żeby do jutra na drzwiach klatek i garaży pojawiły się stosowne
            zawiadomienia.Wkurza mnie to,że administrator robi wszystko na ostatnią chwilę,a
            w dodatku zmienia przygotowany przez zarząd wspólnoty plan kosztów na rok 2007.
            Jedynym wytłumaczeniem braku zawiadomienia o zebraniu może być brak aktu
            notarialnego.Nie mniej jednak zapraszamy wszystkich mieszkańców II etapu lub
            osoby upoważnione.(jutro wrzucimy do skrzynek druki upoważnienia).
            Pozdrawiam i zapraszam na zebranie.
            • ojciec007 Re: po zebraniu 28.02.07, 20:48
              Prosiłbym bardzo o podanie miejsca i godziny spotkania w dniu 5.03.2007 oraz
              najlepiej o stworzenie nowego posta na forum, tak jak to ma miejsce dla etapu I:
              (( zebranie wspolnoty 1 etap 26.02.2007 (6) greg_2 27.02.07, 10:22 ))
              , aby w łatwy i wyraźny sposób poinformować większe grono zainteresowanych.
              Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka