kubus2000 05.04.07, 11:41 Wczoraj wieczorem zauważyłem że rozpoczęto jakieś prace przy naszym wyjeździe na Kondratowicza - krawężnik jest demontowany. Czy ktoś wie co konkretnie się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guuferek Re: Krawężnik od Kondratowicza 05.04.07, 12:15 Być może są to prace związane z planowanym chyba stworzeniem przejścia dla pieszych przez Kondratowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
intruder2 Re: Krawężnik od Kondratowicza 05.04.07, 19:01 Dokładnie tak Rozmawiałem z robotnikami, robią przejście dla pieszych Mam tylko nadzieję, że w poprzek kondratowicza, nie zaś ulicy dojazdowej do osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
kubus2000 Re: Krawężnik od Kondratowicza 06.04.07, 09:02 Rozmawiałem dziś z Panami i dowiedziałem się że przejście będzie na naszej dojazdowej uliczce a nie na Kondratowicza. Porażka:( Odpowiedz Link Zgłoś
zulka01 Re: Krawężnik od Kondratowicza 05.04.07, 22:02 Zmienili również oznakowanie ścieżki rowerowej - teraz jest rowerowo-piesza. Prosiliśmy o to w mailu skierowanym do urzędu.W tym samym mailu pisaliśmy o uporządkowaniu terenu przy ogrodzeniu osiedla,może zrobią i to. Odpowiedz Link Zgłoś
oskar335 bzdury opowiadasz zulka01 07.04.07, 20:30 To nie wy prosiliście o zmianę oznakowania ściezki. A to dlatego , że nie jest to sprawa urzędu dzielnicy.Jest to sprawa Powiatowego Zarzadu Dróg Wudziału Inwestycji. Zgłoszona została w listopadzie, potem kilka monitów, decyzja zapadła w lutym a jej efekt obecnie. Gdyby to od was zalezało to nadal chodzilibyście po tej sciezce.Nie wpadniesz na to że przy własnym ogrodzeniu to właściciel działki powinien posprzatać? Wesołych swiat w tym zasmieconym otoczeniu / bo w domach pewnie posprzataliście / życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
guuferek Re: bzdury opowiadasz zulka01 07.04.07, 23:40 wiesz co, żal mi Ciebie kolego. Wesołych... Odpowiedz Link Zgłoś
daniellus Re: bzdury opowiadasz zulka01 08.04.07, 07:42 Oskar to chyba nie Twoje forum....wiec Odpowiedz Link Zgłoś
oskar335 Re: bzdury opowiadasz zulka01 08.04.07, 13:55 Fakt forum nie moje. Ale nie traktujcie jako wroga kogoś , kto zwraca wam uwage na potrzebę umycia się, uczesania, obcięcia paznokci i wyczyszczenia obuwia. Bo do tego sprowada się cała dyskusja. A wy nic tylko wam czegos żal. Nigdy nie przypuszczałem że można aż tak bronić śmietniska przy domu. Odpowiedz Link Zgłoś
yak10 Re: bzdury opowiadasz zulka01 10.04.07, 12:19 oskar335 napisał: >A wy nic tylko wam czegos żal. Nigdy nie > przypuszczałem że można aż tak bronić śmietniska przy domu.< Drogi oskarze335, nie przeczytałem tu żadnej wypowiedzi broniącej śmieci. Może policz do 100, to uspokaja. A swoja drogą, ciekaw jestem czy z taką samą zaciętością walczysz o zachowanie czystości na osiedlu, na którym mieszkasz, na przykład o sprzątanie odchodów czteronożnych pupilków z chodników, czy uczysz również swoich współlokatorów zasad higieny. Może warto zacząć od najbliższego otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rgeneral Re: bzdury opowiadasz zulka01 11.04.07, 23:05 Czy wypowiedzi tego idioty <oskar335> na tym forum można LIKWIDOWAĆ?!!! Jeżeli tak to bardzo bym prosił, bo nie zdzierżę i chama uduszę =========== Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś