Dodaj do ulubionych

U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż

05.12.01, 23:59
Obserwuj wątek
    • beata_ Re: A NAWET JUUUUUUŻ!!!!!!!! 06.12.01, 00:01
      Kuleczko, rośnij nam duża, okrąglutka, zawsze wesoła i przede wszystki
      szczęśliwa!:-)))))
    • palker Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż 06.12.01, 00:02
      WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! czy słyszysz te korki od szmpana!
      To my tu i terz i z toba i z zyczeniami i wogóle to razem
      • Gość: kuleczka Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I - już już IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 00:06
        O bożę o boże o boże!!!! Nie mogę w to uwierzyć!!! wy tu na prawdę
        pamiętaliście (?!) jesteści pierwsi i to baaaaaaaaaaaaaaaaardzo się liczy. Jak
        wam podziękuję . Zrobię to osobiści emiejmy nadzieję i to może niedługo!!!!!!
        DZIĘKUJĘ WAM BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • palker Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I - już już 06.12.01, 00:09
          Gość portalu: kuleczka napisał(a):

> O bożę o boże o boże!!!! Nie mogę w to uwierzyć!!! wy tu na prawdę
          > pamiętaliście (?!) jesteści pierwsi i to baaaaaaaaaaaaaaaaardzo się liczy. Jak
          > wam podziękuję . Zrobię to osobiści emiejmy nadzieję i to może niedługo!!!!!!
          > DZIĘKUJĘ WAM BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ech Karolciu słodka,
          jak w lipcu czereśnie
          Gdy ktoś ciebie spotka
          nie usnie za wcześnie

PS
          Na świętowanie mamy prawie 24 godziny :-))
          jeszcze raz najlepszego!
          • beata_ Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I - już już 06.12.01, 00:16
            Kuleczko milutka,
            mówią że słodziutka,
            żyj nam latek wiele
            a będzie weselej:-)
            • Gość: kunce KULECZKO - nie czytaj IP: *.chello.pl 06.12.01, 01:02
              Powiedzcie w sekrecie, ile róż Kuleczce się należy (i kiedy?)
              • beata_ Re: KULECZKO - nie czytaj 06.12.01, 01:08
                Dwadzieścia i coś (nikt nie wie - co, tylko ona) w same Mikołajki, czyli dziś!
    • lelesio W S Z Y S T K I E G O N AAAAAAAAA J :))) 06.12.01, 09:24
      :)))
      • eela Re: W S Z Y S T K I E G O N AAAAAAAAA J :))) 06.12.01, 09:38
        .....lepszego :-)))))))))
        • Gość: kunce Re: W S Z Y S T K I E G O N AAAAAAAAA J :))) IP: *.chello.pl 06.12.01, 15:52
          Kuleczka, jak pamiętamy ze szkoły, to figura idealna. Są na to nawet jakieś
          matematyczne dowody.
          Nasza Kuleczka (sto lat! sto lat!) to w pięknym ciele urocza dusza. Niech nam
          żyje i rozkwita! Bo jest najpiękniejszym kwiatem na tym forum.
          Całuję Cię najserdeczniej Jubilatko.
          • Gość: lelesio Re: W S Z Y S T K I E G O N AAAAAAAAA J :))) IP: *.*.*.* 06.12.01, 16:01
            Ja też, ja Też !!!
            • Gość: kuleczka Re: W S Z Y S T K I E G O N AAAAAAAAA J :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 16:43
              na kuleczki urodziny zeszły się wszystkie rodziny...
              te najbliższe i te dalsze...
              kuleczka gości wita i o zdrowie wszystkich pyta...
              dziękuję wam bardzo ale to bardzo
              nikt mi tak wielkiej frajdy nie zrobił już baardzo dawno..
              • sloggi Re: W S Z Y S T K I E G O N AAAAAAAAA J :))) 06.12.01, 16:49
                Abyś słodką była jak lipowy miód,
                byś się uśmiechała jak niebiański cud,
                wkoło serdecznością tryskaj jak ożywczy zdrój,
                swoją otwartością zwycież każdy bój.

Na dzień Twojej gwiazdy śpiewają anieli,
                niech każdy kolejny dzień Ciebie uweseli,
                ziemia jest kulista o tym przecież wiesz,
                miej z niej wszystko, wszystko - to co tylko chcesz.

Z najserdeczniejszymi życzeniami spełnienia najskrytszych marzeń, zdrowia i
                pogody ducha

słoggi zza miedzy :)
    • Gość: vinc Re: 100 lat !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 14:54
      wszystkiego najlepszego !!!
      • Gość: kuleczka Re: ILE LAT? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 17:26
        ile lat - 20 plus VAT ( czy coś koło tego)
        • lelu Re: ILE LAT? 07.12.01, 20:31
          Hallo,
          tu pisze stara KULA, czyli ojciec, czyli zgred i wapno k_kuli. Cieszę się, że
          byliście razem z Karoliną- ja akurat nie moglem być z nią. Dziękuję WAM
          wszystkim, że sprawiliście jej radość.
          Tato, lat 20 ale bez VAT i z dużą ulgą budowlaną, po opadatkowaniu odsetek od
          lokat i ze świątecznym rabatem.
          • palker Re: ILE LAT? 07.12.01, 20:45
            lelu napisał(a):

> Hallo,
            > tu pisze stara KULA, czyli ojciec, czyli zgred i wapno k_kuli. Cieszę się, że
            > byliście razem z Karoliną- ja akurat nie moglem być z nią. Dziękuję WAM
            > wszystkim, że sprawiliście jej radość.
            > Tato, lat 20 ale bez VAT i z dużą ulgą budowlaną, po opadatkowaniu odsetek od
            > lokat i ze świątecznym rabatem.

Ty też sprawiłeś nam wielką radość objawiając się na forum.
            Gdyby nie to, że forum to jednak medium publiczne, zadałbym Ci pytanie, jak się
            robi takie fajne prezenty na Mikołajki? :-))
            Pozdrawiam i zapraszam, abyś bywał tu częściej.
          • zdzicha Re: ILE LAT? 07.12.01, 21:18
            Witamy rodzinę Kuleczek :) To forum będąc politycznie niepoprawnym staje się
            prorodzinnym :)
            Pozdr
            zdzicha i e-Mania
        • palker Re: ILE LAT? 07.12.01, 20:38

> ile lat - 20 plus VAT ( czy coś koło tego)

Jeżeli stawka podstawowa, to był to ładny jubileusz :-))
          Ja raczej obstawiałem, że jesteś z VAT zwolniona :-))
        • zdzicha Re: ILE LAT?_do Kuleczki 07.12.01, 21:19

> ile lat - 20 plus VAT ( czy coś koło tego)

7% czy 22%? :)

• Gość: kuleczka Re: ILE LAT?_do Kuleczki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 22:21
            Mam nietypową stawkę, to jest 20%.
            Załatwił mi to u Belki Tata.
    • sloggi Już po - współczuję czekania roku 08.12.01, 00:43
      Co dostałaś ? poza życzeniami
      • Gość: kuleczka Re: Już po - współczuję czekania roku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 00:46
        między innymi - SHREKA
        i różne pierdułki: podkoszulkę , sweterek, szaliczek, perfumki, kalendarz z
        psami
        • Gość: kuleczka Re: Już po - współczuję czekania roku- do Sloggieg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 00:55
          wpadnij i zobacz
          • sloggi Re: Już po - współczuję czekania roku- do Sloggieg 08.12.01, 00:59
            musimy ustalić termin - może środa ?
            • Gość: kuleczka Re: Już po - do Sloggiego!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 10:47
              środa może być - mam wolny cały dzień, bo mi w pracy okna wymieniają
              • zdzicha Re: Już po - do Sloggiego!!! 08.12.01, 11:24
                To wsiadajcie w auto i na Tarchomin!
                • k_kula Re: Już po - do Zdzichy!!! 08.12.01, 16:24
                  Czy S zna adres?
                  • zdzicha Re: Już po - do Kuleczki!!! 08.12.01, 16:43
                    k_kula napisał(a):

> Czy S zna adres?

Poniekąd... wierzę, że trafi :) Zna nr tel. do mnie.
    • Gość: Akacyjna Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż IP: 10.130.128.* 08.12.01, 14:50
      Wybacz Kuleczko!
      Ja też składam Ci życzenia bardzo gąrące , chociaż spóźnione.
      • lelu Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż 09.12.01, 18:37
        Tragpwicznie,
        kończymy z urodzinami k_kuli vel Kuleczki. Proponuję rozpocząć przygotowania
        (np. zbieranie forsy) na obchody urodzinowe ZgredaKuli- 7 lutego i
        ZgredkiKuleczki- 25 lutego. Piwo będzie on-line.
        • beata_ Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 09.12.01, 18:40
          Czy mogę się podłączyć - też z 7 lutego jestem?
          • lelu Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 09.12.01, 22:05
            Jasne, że tak. Tylko, że mój luty to był jeszcze w triasie, więc jak ty jesteś
            np. z kredy, kamienia łupanego, czy też- nie daj Boże z czasów współczesnych,
            to dzieli nas parę milionów lat.
            • palker Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 09.12.01, 22:12
              lelu napisał(a):

> Tylko, że mój luty to był jeszcze w triasie...

A z jakiej epoki jesteś dokładnie: z epoki piaskowca pstrego czy wapienia
              muszlowego :-))
            • Gość: beata_ Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... IP: *.acn.waw.pl 09.12.01, 22:19
              A robi to jakąś różnicę, przepraszam? Weź pod uwagę inne możliwości:-)))
              • lelu Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 10.12.01, 19:31
                Bewtko i Palkerze, wczoraj wam odpowiedziale, a dzisiaj niczego nie widzę. Coś
                w GW musiało paść. Preoblem mój to to,że dorywam się do maszyny, kiedy nie ma
                k_kuli, a to wypadek dość rzadki. Tak więc nie mogę być aktywnym
                korespondentem. O własnie nadciąga ta straszna k_kula. Jezus
                Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
                • beata_ Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 10.12.01, 20:27
                  Nadciągnęła i co???
                • palker Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 10.12.01, 21:08
                  lelu napisał(a):

> Bewtko i Palkerze, wczoraj wam odpowiedziale, a dzisiaj niczego nie widzę. Coś
                  > w GW musiało paść. Preoblem mój to to,że dorywam się do maszyny, kiedy nie ma
                  > k_kuli, a to wypadek dość rzadki. Tak więc nie mogę być aktywnym
                  > korespondentem. O własnie nadciąga ta straszna k_kula. Jezus
                  > Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Pamiętam, pamietam. Właśnie, gdy ci odpowiadałem na twoją odpowiedź - forum
                  padło :-))
                  • beata_ Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 10.12.01, 21:23
                    palker napisał(a):

> lelu napisał(a):
                    >
                    > > Bewtko i Palkerze, wczoraj wam odpowiedziale, a dzisiaj niczego nie widzę.
                    > Coś
                    > > w GW musiało paść. Preoblem mój to to,że dorywam się do maszyny, kiedy nie
                    > ma
                    > > k_kuli, a to wypadek dość rzadki. Tak więc nie mogę być aktywnym
                    > > korespondentem. O własnie nadciąga ta straszna k_kula. Jezus
                    > > Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
                    >
                    > Pamiętam, pamietam. Właśnie, gdy ci odpowiadałem na twoją odpowiedź - forum
                    > padło :-))

Nie wytrzymało dwóch takich osobistości:-)))
                  • Gość: kuleczka Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 21:24
                    tu ta straszna k_kula
                    stoczyłam bitwę, kolejne punkty dla mnie i mam na razie klawisze tylko dla
                    siebie
                    wczoraj coś padło i nie mogłam ripstować
                    lelu jest okriopny
                    wcale nie uważam go za stare wapno tylko on widzi wszystko w czarnych kolorach
                    ja jeszcze nie skończyłam świętować i to z następnymi urodzinami to chwilowa
                    podpucha, zazdrosny po prostu ja wam mówie....
                    ja jeszcze z wami nic nie wypiłam
                    • palker Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 10.12.01, 21:45

> tu ta straszna k_kula
                      > stoczyłam bitwę, kolejne punkty dla mnie i mam na razie klawisze tylko dla
                      > siebie
                      > wczoraj coś padło i nie mogłam ripstować
                      > lelu jest okriopny
                      > wcale nie uważam go za stare wapno tylko on widzi wszystko w czarnych kolorach
                      > ja jeszcze nie skończyłam świętować i to z następnymi urodzinami to chwilowa
                      > podpucha, zazdrosny po prostu ja wam mówie....
                      > ja jeszcze z wami nic nie wypiłam

Oktawa jeszcze nie minęła...:-))
                      • Gość: kuleczka Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 21:52
                        no właśnie, i co z tym fantem robimy?
                        • palker Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 10.12.01, 22:00

> no właśnie, i co z tym fantem robimy?

Eeeeee! Ani mi w głowie nie zaświtało, aby kuleczki konfundować:-)
                          No, chyba żeby.....
                          • lelu Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 11.12.01, 20:39
                            Ona tak sobie pisze Kuleczka, że niby to, jak do rany przyłożysz, to zaraz się
                            zagoi. Nie wierzcie, to jest straszna k_kula, Jedynaczka, która krew wyssie nie
                            zostawiajac śladów zębów. Zobaczycie sami- piwa nie postawi, bo to też
                            s_sknera. Do jutra, może jej nie będzie, to i ja, jak Chopin poklawiaturuję
                            sobie.
                          • beata_ Re: U R O D Z I N Y ? _Z_KULI.... 11.12.01, 20:44
                            A co nam szkodzi...:-))
                            Troszeczkę:-))
                            • beata_ Re: U R O D Z I N Y ? _A co nam szkodzi_Cd 11.12.01, 20:45
                              Oczywiście, nie tu post wskoczył, gdzie chciałam...
                              • Gość: kuleczka Re: U R O D Z I N Y ? _KŁAMCA!!!!????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 21:30
                                I wy mu wierzycie?!!! jedynaki nie są złe - potrzebują kogoś bliskiego
                                baaaaaaaaaaardzo!!!!
                                Jak zgredowi wapniakowi lelulkowi wierzycie to ja wam pokarzę.
                                • Gość: kuleczka Re: U R O D Z I N Y ? _KŁAMCA!!!!?????-dodatek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 21:39
                                  informuję, bo moja mamusia i zgredzik lelulek nie wpadli, że pokarzę nie jest
                                  od pokazywania tylko od kary
                                • beata_ Re: U R O D Z I N Y ? _KŁAMCA!!!!????? 11.12.01, 21:39
                                  Jak nas pokarzesz, to my ci dopiero pokażemy!!!:-)))))
                                  • zdzicha Re: U R O D Z I N Y ? _KŁAMCA!!!!????? 11.12.01, 21:44
                                    Ej, spokojnie... niech nikt nikogo nie karze i nic nie pokazuje :))
                                    • beata_ Re: U R O D Z I N Y ? _KŁAMCA!!!!????? 11.12.01, 21:45
                                      Przecież jestem spokojna:-))) Kuleczka sie niebezpiecznie zarumieniła, lada
                                      moment sczerwienieje:-)))
                                      Biedny lelu....
                                      • Gość: kuleczka Re:KŁAMCA!!!???? morderstwo doskonałe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 21:51
                                        ???????
                                        !!!!!!!
                                      • Gość: kuleczka Re: U R O D Z I N Y ? _KŁAMCA!!!!????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 21:53
                                        Żeby własny Ojciec tak zdradził. Rodzina z krwi i kości - choć zawsze mama
                                        pewniejsza- a takie doły kopać!!!
                                        bladość.....
                                        lekkie kolory....
                                        dym uszami idzie....
                                        piękna czerwień...
                                        pęd=masa*prędkość
                                        a u mnie masa duża więc i latać mogę!!!!
    • palker Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 11.12.01, 21:50
      Stara prawda. Jak chcesz spotkać kogoś znajomego, wpadnij do wątku "Urodziny
      Kuleczki". No to jestem i pozdrawiam wszystkich :-))
      • sloggi Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 11.12.01, 21:52
        Święta racja - racja święta,
        choć urodziny już były nadal się o nich pamięta.
      • beata_ Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 11.12.01, 21:52
        Przyznaj się - miałes na myśli: wpadnij NA urodziny Kuleczki:-)))

• palker Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 11.12.01, 22:00
          beata_ napisał(a):

> Przyznaj się - miałes na myśli: wpadnij NA urodziny Kuleczki:-)))
          >

Ależ ja CAŁY CZAS mam wrażenie, że w nich uczestniczę. Kuleczka odradza się na
          nowo sto razy na godzinę
          • beata_ Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 11.12.01, 22:14
            palker napisał(a):

> beata_ napisał(a):
            >
            > > Przyznaj się - miałes na myśli: wpadnij NA urodziny Kuleczki:-)))
            > >
            >
            > Ależ ja CAŁY CZAS mam wrażenie, że w nich uczestniczę. Kuleczka odradza się na
            > nowo sto razy na godzinę

Jako ten Feniks z popiołów:-)))

• Gość: kuleczka Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 22:18
              lub syrena z wody...
              • lelu Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 13.12.01, 18:09
                Moi Drodzy, jak wiecie dzisiaj mamy 13 grudnia 2001. Minęło 20 lat. Wtedy, 13
                grudnia 1981 roku, k_kula vel Kuleczka skończyła 4 lata i 1 tydzień. My,
                wapniak i wapnica, też tyle czasu byliśmy przy niej internowani. Stan ten, w
                odróżnieniu od tego innego stanu trwa do dzisiaj. Żądamy zakończenia tego
                stanu, niech żyje......
                • beata_ Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 13.12.01, 21:33
                  lelu napisał(a):

> Moi Drodzy, jak wiecie dzisiaj mamy 13 grudnia 2001. Minęło 20 lat. Wtedy, 13
                  > grudnia 1981 roku, k_kula vel Kuleczka skończyła 4 lata i 1 tydzień. My,
                  > wapniak i wapnica, też tyle czasu byliśmy przy niej internowani. Stan ten, w
                  > odróżnieniu od tego innego stanu trwa do dzisiaj. Żądamy zakończenia tego
                  > stanu, niech żyje......

Nooooo, teraz jak już kropkę na kulką, przepraszam - na 'i' postawiłeś, to masz
                  przechlapane...
                • palker Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 13.12.01, 21:38
                  lelu napisał(a):

> Moi Drodzy, jak wiecie dzisiaj mamy 13 grudnia 2001. Minęło 20 lat. Wtedy, 13
                  > grudnia 1981 roku, k_kula vel Kuleczka skończyła 4 lata i 1 tydzień. My,
                  > wapniak i wapnica, też tyle czasu byliśmy przy niej internowani. Stan ten, w
                  > odróżnieniu od tego innego stanu trwa do dzisiaj. Żądamy zakończenia tego
                  > stanu, niech żyje......

Moja babcia, przkazując mi różne mądrosci życiowe, lojalnie mnie uprzedzała:
                  "Wiesz, przy wychowywaniu dzieci, najgorsze jest pierwsze 25 lat. Potem, być
                  może, zaczną sobie dawać radę. Ale na wiele nie licz" :-)
                  • Gość: lelu Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:56
                    Za czasów Babci, to moze było tak dobrze. Teraz osiagnięcie wieku 25 lat, to
                    tak naprawde dopiero wyjście z niemowlęctwa. Czyta się przecież, że emerytura
                    Babci, to jedyne żrodło dochodu w rodzinie. Rodzina zaś zwykle jest
                    wielopokoleniowa, a więc dziadkowie, rodzice, wnuki, prawnuki etc. k_kula robi
                    doktorat, a więc jest na poczatku drogi edukacyjnej. To dlatego mam
                    przechlapane, a nie Beciu kochana, ze jestem szuja, pratchawiec i niechluja.
                    Ściskam Was w wybrany fragment ciała i idę spać, bo jutro rano ktoś musi pójść
                    do roboty- pewnie bedę to ja.
                    • beata_ Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 13.12.01, 22:02
                      Gość portalu: lelu napisał(a):

> Za czasów Babci, to moze było tak dobrze. Teraz osiagnięcie wieku 25 lat, to
                      > tak naprawde dopiero wyjście z niemowlęctwa. Czyta się przecież, że emerytura
                      > Babci, to jedyne żrodło dochodu w rodzinie. Rodzina zaś zwykle jest
                      > wielopokoleniowa, a więc dziadkowie, rodzice, wnuki, prawnuki etc. k_kula robi
                      > doktorat, a więc jest na poczatku drogi edukacyjnej. To dlatego mam
                      > przechlapane, a nie Beciu kochana, ze jestem szuja, pratchawiec i niechluja.
                      > Ściskam Was w wybrany fragment ciała i idę spać, bo jutro rano ktoś musi pójść
                      > do roboty- pewnie bedę to ja.

O Boże, tylko nie Beciu, proszę (bo u mnie będziesz miał przechlapane:-))) )
                      A kuleczka, to ci da za zdrade tajemnic tak ładnie zawoalowanych do tej pory, a
                      nie za inne twoje przewinienia...:-)

• Gość: lelu Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 22:06
                        Zamiast Becia może być Bela, albo szykowniej Bella, ale na tym kończą się moje
                        ustępstwa.
                        • beata_ Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 13.12.01, 22:08

> Zamiast Becia może być Bela, albo szykowniej Bella, ale na tym kończą się moje
                          > ustępstwa.

Nie będę cię męczyć - wystarczy Beata
                          • Gość: lelu Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 22:13
                            OK. Bellisima.
                    • zdzicha Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 13.12.01, 23:02

> Za czasów Babci, to moze było tak dobrze. Teraz osiagnięcie wieku 25 lat, to
                      > tak naprawde dopiero wyjście z niemowlęctwa. Czyta się przecież, że emerytura
                      > Babci, to jedyne żrodło dochodu w rodzinie. Rodzina zaś zwykle jest
                      > wielopokoleniowa, a więc dziadkowie, rodzice, wnuki, prawnuki etc. k_kula robi
                      > doktorat, a więc jest na poczatku drogi edukacyjnej. To dlatego mam
                      > przechlapane, a nie Beciu kochana, ze jestem szuja, pratchawiec i niechluja.
                      > Ściskam Was w wybrany fragment ciała i idę spać, bo jutro rano ktoś musi pójść
                      > do roboty- pewnie bedę to ja.

Kuleczka!!! Obgadują Cię!!!
                      • palker Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I 13.12.01, 23:06
                        zdzicha napisał(a):

> Gość portalu: lelu napisał(a):
                        >
                        > > Za czasów Babci, to moze było tak dobrze. Teraz osiagnięcie wieku 25 lat,
                        > to
                        > > tak naprawde dopiero wyjście z niemowlęctwa. Czyta się przecież, że emeryt
                        > ura
                        > > Babci, to jedyne żrodło dochodu w rodzinie. Rodzina zaś zwykle jest
                        > > wielopokoleniowa, a więc dziadkowie, rodzice, wnuki, prawnuki etc. k_kula
                        > robi
                        > > doktorat, a więc jest na poczatku drogi edukacyjnej. To dlatego mam
                        > > przechlapane, a nie Beciu kochana, ze jestem szuja, pratchawiec i niechluj
                        > a.
                        > > Ściskam Was w wybrany fragment ciała i idę spać, bo jutro rano ktoś musi p
                        > ójść
                        > > do roboty- pewnie bedę to ja.
                        >
                        > Kuleczka!!! Obgadują Cię!!!

Wszystko zostanie w rodzinie przecież :-))
                        • Gość: kuleczka Re: U R O D Z I N Y-RODZINA FORUMOWA JEST COOL IP: *.*.*.* 14.12.01, 10:22
                          W rodzinie..... a rodzina obszerna to i uszów dużo
                          wczoraj nie dostałam się już do komputera, a szkoda
                          lecz nie mam już siły na RIPOSTĘ będę więc grała z lelum-polelum VABANK
                          PS podobno z rodziną to najlepiej na zdjęciach, ale nas/was to chyba nie dotyczy
                          PS2 nobo ta rodzina to........
                          • Gość: lelu Re: U R O D Z I N Y-RODZINA FORUMOWA JEST COOL IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 16:52
                            No, nie może tak być, że temat nam zamiera.
                            A więc, dzisiaj o 17.10 minie ...dzieścia cztery lata i 10 dni, kiedy to na
                            świat przyszla k_kula. Z tej okazji Adam Małysz wygrał w Szwajcarii- kurcze
                            blade... Hurrrrrrrrrrrrrrrra!!
                            • palker Re: U R O D Z I N Y-RODZINA FORUMOWA JEST COOL 16.12.01, 16:56

> No, nie może tak być, że temat nam zamiera.
                              > A więc, dzisiaj o 17.10 minie ...dzieścia cztery lata i 10 dni, kiedy to na
                              > świat przyszla k_kula. Z tej okazji Adam Małysz wygrał w Szwajcarii- kurcze
                              > blade... Hurrrrrrrrrrrrrrrra!!

A czy Małysz o tym wie? Może by tak przed 17.10 przesłać mu tę krzepiącą
                              wiadomość wraz z gratulacjami :-))
                              • Gość: lelu Re: U R O D Z I N Y-RODZINA FORUMOWA JEST COOL IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 17:11
                                Nie wie, ale po co chlopa denerwować. Jego żona ma tez tyle lat, mogłaby Go
                                kontuzjować.
                                • lelu Re: U R O D Z I N Y-RODZINA FORUMOWA JEST COOL 20.12.01, 17:43
                                  Sam sobie odpowiedziałem, bo nie mogę znieść myśli, że k_kula spada na dół
                                  ekranu (mam włączone sortowanie wg daty ostatniego listu, do czego jestem
                                  bardzo przywiązany). Wkrótce z k_kulą wyjeżdzamy i już nikt nie wpisze się do
                                  naszego sztambucha. Muszą nadrobić stracony czas.
    • Gość: miko Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż IP: *.dialup.warszawa.pl 22.12.01, 21:53
      Miło być kuleczką w takim towarzystwie. Pozazdrościć tylko można :-))
    • kuleczka Re: I znów mam urodziny 06.12.02, 00:19
      Tylko że te takie jakieś inne.
      --
      KArolka
      "Jeśli szukasz przyjaźni, rozstaw w domu najbliższe sercu skarby parami"
      insp.A.A.Milne
      • palker Re: I znów mam urodziny 06.12.02, 00:31
        Co za niesamowity zbieg okoliczności: właśnie przeszukiwałem forum aby
        wyciągnąć urodzinowe wątki z ubiegłego roku a tu MYK, jak króliczek z cylindra,
        watek sam wyskoczył na forum:-))))))))))
        Wszystkiego najpięknieszego Kuleczko! Tocz się szczęśliwie przez życie:-))
      • lelu Re: I znów mam urodziny 06.12.02, 07:06
        To już 25 raz będę musiał kupować prezent. Nic to, chciałby mieć tę okazję
        jeszcze 75 razy. A więc 100 lat Córeczko.
    • chaladia Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż 06.12.02, 07:44
      Biedna Kuleczko!
      Urodziny w Mikołaja!
      Toż Ty jako dziecię musiałaś mieć stress, że gdy inne dzieci dostawały jeden
      prezent na urodziny, a drugi na Mikołaja, Ty miałaś kumulację "okazji" przy
      watpliwej komulacji prezentów.

Wszystkiego Najlepszego, Droga Jubilatko!
      • sloggi Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż 06.12.02, 08:19
        Z całego serca życzę Ci, samych uśmiechów i pogodnych dni.
        • pauline_kaczanow sloggi odezwalbys sie na priva.... 08.12.02, 12:43
      • kuleczka Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż 06.12.02, 13:58
        Koomulacji prezentów nigdy nie było - przynajmniej nie pamietam. Zawzse
        oddzielnie przynosił Mikołaj z samego rana a na urodziny dostawałam po
        obiedzie:)
        Za pamięć i życzenia dziękuję.
    • kubajek Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż 06.12.02, 14:44
      Okrągła Ćwiarteczka!
      Zdrówka
      :)

• lena^ Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż 06.12.02, 22:08
      Znalazłam w necie taką fraszkę:

Jakże ja bym chciała kiedyś, zagrać jakąś rólkę!
      Bardzo proszę, rzekł Scarabeo i... potoczył kulkę.
      Morał z tego płynie od samego rana:
      Rólka może dobra, lecz kulka gówniana.

• Gość: marek Re: U R O D Z I N Y K U L E C Z K I tuż tuż IP: *.bc.hsia.telus.net 07.12.02, 06:03
      Hej Kuleczka moc serdecznych zyczen wielu sukcesow w twoim zyciu przesyla Ci
      znad Pacyfiku byly mieszkaniec prawdziwego starego juz zapomnianego Brodna.
      • Gość: kunce niech jej gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie IP: *.chello.pl 08.12.02, 19:07
        kiedy rano wstałam
        przez okno wyjrzałam
        usłyszałam głos ptaszyny (palkerowej?)
        że to własnie w tych dniach Kuleczki urodziny.

a wiec Drogiej Jubilatce życzę wszystkiego co dobre, piękne i prawdziwe, bo tak
        urocza i pełna zalet młoda dama zasługuje na to, co najlepsze. Niech Ci los
        sprzyja, a ludzie zawsze będą życzliwi.
        pzdr Q

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka