Gość: pawelm11 IP: 143.97.123.* 11.08.03, 08:57 Czy na Brodnie jest ciekawe miejsce na wspomniane ognisko?? Moze jestem gapcio ale nie zauwazylem takiego miejsca w lasie brodnowskim ( tylko kilka nieszczesliwych prob w miejscach nie dozwolonych ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonista Re: lasek i ognisko IP: 217.153.88.* 12.08.03, 08:34 Nie mówi się w lasie tylko w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2hanah2 Re: lasek i ognisko IP: *.wiadw.pl 12.08.03, 10:27 Oj tęskni się za kiełbaską pieczoną na ogniu i ziemniaczkami z popiołu, hę? Ja niestety, nie znam takiego miejsca, a gdy najdzie mnie ochota na ww dobra pasożytuję na znajomych działkowckach ;-). Polecam zawarcie bliższej znajomości z emerytką z pobliskich działeczek ;-) pzdr H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelm11 Re: lasek i ognisko IP: 143.97.123.* 12.08.03, 14:47 No to se robie sekupe albo sepuku albo cos tam ...nie dosc ze nie bedzie kielbaski z popiolku to jeszcze mnie polonisci przesladuja Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: lasek i ognisko 18.08.03, 08:19 W pobliżu tylko polanka w Choszczówce - w Lasku Bródnowskim nie wolno palić ognisk. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: lasek i ognisko 18.08.03, 08:41 My kiedys jezdzilismy na? czy nad?( Polonista jak to sie pisze) kanalek Zeranski. Kielbaski sie smazyly, kartofle pieczone w zarze byly wyborne (czywiscie kazdy zapomnial o soli) i komary w ucho gryzly ale bylo wesolo. Polecam pola namiotowe wokol Zegrza. Kiedys (przepraszam nie wiem jak jest teraz)to kazde pole mialo miejsce na ognisko. Pozdrawiam i zycze milego biwakowania. Odpowiedz Link Zgłoś