Dodaj do ulubionych

Kawęczyńska

IP: *.man.polbox.pl 20.08.03, 13:32
Co z remontem Kawęczyńskiej. W budżecie dzielnicy Praga Północ czeka na to
2,5 mln złotch.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Kawęczyńska IP: *.poczta / 10.1.13.* 20.08.03, 13:50
      A, może przetarg jeszcze nie, rozpisany ? Po co się spieszyć jak można
      zaoszczędzić. Może przed następnymi wyborami samorządowymi włodarze dzielnicy
      zdążą.
    • Gość: szymon Re: Kawęczyńska IP: *.chello.pl 20.08.03, 15:53
      A maja zrywać kostkę i tory? Znając życie pewnie tak, szkoda by było :((
      • Gość: vars Re: Kawęczyńska IP: 212.69.77.* 21.08.03, 11:28
        Został ogłoszony przetarg na wykonanie dokumentacji techincznej potrzebnej na
        przeprowadzenie modernizacji ulicy. Rozpoczącie robót prawdopodobnie w
        przyszlym roku. Modernizacja będzie dotyczyć tylko odcinka Od Ulicy Otwockiej
        do Boruty, wiec te doly związane z kostką i wystające tory pozostaną. Tylko po
        co?
    • Gość: NGP Re: Kawęczyńska IP: *.man.polbox.pl 24.09.03, 15:56
      Z tego co mi wiadomo dokumentacja odcinka od Ząbkowskiej do Otwockiej była
      gotowa i te 2,5 mln było przeznaczone na realizację tego zadania.
      • vars2 Re: Kawęczyńska 26.09.03, 09:01
        Te informacje , ktore podałem uzyskałem w Gminie. Ogloszenie o przetargu na
        wykonanie dokumentacji zostalo ogloszone w tym roku w Biuletynie Zamowien
        Publicznych. Nalezy zwracac sie do Urzedu Gminy i szczegoly, jak rowniez
        interweniowac w tej sprawie.
      • vars2 Re: Kawęczyńska 26.09.03, 09:01
        Te informacje , ktore podałem uzyskałem w Gminie. Ogloszenie o przetargu na
        wykonanie dokumentacji zostalo ogloszone w tym roku w Biuletynie Zamowien
        Publicznych. Nalezy zwracac sie do Urzedu Gminy o szczegoly, jak rowniez
        interweniowac w tej sprawie.
    • Gość: ponury Re: Kawęczyńska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 23:45
      Właśnie na Ssji Rdy Dzielnicy zdjęto prawie całą kwotę przeznaczoną na remont
      Kawęczyńskiej czyli ponad 2,4 mln nowych złotych. I co wy na to. Ad calendas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka