Gość: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 13:02 Od jakiegoś tygodnia mieszkam w okolicy pl. Hallera, może ktoś z Was wie gdzie w tej okolicy znajdę: -sklep zoologiczny -sklep z art. papierniczymi -wypożyczalnię dvd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: sklepy ok. pl. Hallera 01.12.08, 16:42 ZOO - Skoczylasa 10/12 papiernik - Dąbrowszczaków 12 DVD - nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: sklepy ok. pl. Hallera 01.12.08, 18:46 Papierniczy jest na Dąbrowszczaków 12 albo 14 (między Szanajcy a pl. Hallera), zoologiczny znajdziesz na Ratuszowej koło Wisły za wejściem do ZOO a DVD to kiedyś pamiętam że było na pl. Hallera tak bliżej Skoczylasa po tej stronie co apteka ale nie jestem pewien czy jeszcze tam jest bo w okolicy bywam teraz dość rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sklepy ok. pl. Hallera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 09:21 sibeliuss, acorns - dzięki wielkie ! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: sklepy ok. pl. Hallera 02.12.08, 14:16 Po DVD jest teraz xero i salon gier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danusia100 Re: sklepy ok. pl. Hallera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 15:46 Polecam pobliski bazarek przy Namysłowskiej,czynny codziennie,ale warto się wybrać w soboty i niedziele-mini stadion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sklepy ok. pl. Hallera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 12:46 Dziękuję wszystkim bardzo. Bazarek już "namierzyłam" ale jeszcze się nie wybrałam. Ale rozumiem że można tam kupić wszystko. W niedzielę też są tam jakieś budki otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sklepy ok. pl. Hallera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 10:31 Witam,sklep papierniczy znajdziesz na ul.Dąbroszczakównatomiast sklep zoologiczny na ul.skoczylasa przy pętli autobusowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danusia100 Re: sklepy ok. pl. Hallera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 14:54 w niedziele jest mnóstwo handlarzy,tak jak pisałam mini stadion-ale czasem można kupić naprawde fajne rzeczy - warto się wybrać najlepiej ok 10-11.Udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sklepy ok. pl. Hallera IP: 89.108.221.* 06.12.08, 23:19 danusia, dzięki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: sklepy ok. pl. Hallera 07.12.08, 20:11 Niestety budki są czynne tylko 17-18-stej :( Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: sklepy ok. pl. Hallera 09.12.08, 23:54 zoologiczny jest też koło Zoo, papiernik na dąbrowszczakow - racja, dvd kiedyś było na Szanajcy, czy jestb nie wiem bo od 4 lat już na prażce nie mieszkam :( polecam bazarek w weekendy - targowisko różności, świetne mięso na codzień i wędliny. fajny sklep z damskimi ciuchami na rogi Hallera i Jagiellońskiej w bramie, dobre solarium na Jagiellońskiej (pomaranczowo niebieskie), dobry fryzjer to malenki zakład "Trend" róg Hallera i Jagiellonskiej, dobra podstawówka 258 :) aaaa i fajny sklepik spożywczy, z garmażem, świeżymi owocami i warzywami, no pyycha, na Szymanowskiego - na środku, niewielki budyneczk, vis a vis dobre pieczywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sklepy ok. pl. Hallera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 10:32 Dzięki wielkie myniek ! Na bazarek jeszcze nie dotarłam ale jak tak reklamujecie to w ten weekend muszę się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sklepy ok. pl. Hallera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 10:38 Ach, jeszcze o coś chciałam spytać. Z tego co zauważyłam to chyba mało jest miejsc typu chińskie żarcie itp.. Wiem że koło bazarku jest kebab i jakiś bar przy dądrowszczaków, ale jesteście bardziej oblatani ode mnie... Jest w okolicy np. chińczyk, pizzeria albo podobne knajpki z szybkim żarciem? Odpowiedz Link Zgłoś
1952.r Re: sklepy ok. pl. Hallera 28.02.09, 20:11 U nas już wszystkie kotki zjedzone:))) Przy Wileńskim Odpowiedz Link Zgłoś
mili28 Re: sklepy ok. pl. Hallera 08.03.09, 14:28 Tak przy Wileńskim jest Kebab, szkoda, że tak mało kotkow na Hallera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvik Re: sklepy ok. pl. Hallera IP: *.jmdi.pl 21.03.09, 14:38 na 11 Listopada jest dobry kebab bar, koło niego budka z kurczakami z rożna - oba punkty polecam :) celem łatwiejszej lokalizacji to tuż koło poczty i stacji orlenu teraz jeszcze jakies pierogi mają tu sprzedawać ale jeszcze nie wiem co i jak Odpowiedz Link Zgłoś