ksygzy 20.11.03, 14:28 Czy sa moze na forum przyszli mieszkancy tego budynku? Co sadzicie o tej inwestycji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksygzy Re: TBS na Zaokopowej? 22.11.03, 12:04 A moze jest ktos kto mieszka w TBS-ie na Strzeleckiej? Albo planuje zamieszkac w tym, ktory sie teraz buduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossa Re: TBS na Zaokopowej? IP: *.tkb.net.pl 25.01.04, 23:49 ja planuję zamieszkać na Zaokopowej.z tego co ostatnio słyszałam to mają oddać dopiero w marcu i mam nadzieję, że faktycznie tak będzie, a nie w marcu dowiem się, że w kwietniu...strasznie mnie naglą okoliczności przeróżne. a ty też zamierzasz tam się wprowadzić? a może jest jeszcze jakiś inny przyszły mieszkaniec na forum??? widzieliście już swoje mieszkanie? jak wrażenia? pozdrawiam Yossa Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: TBS na Zaokopowej? 26.01.04, 08:18 Zapytam z innej beczki - ile w tym budynku jest mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
ksygzy Re: TBS na Zaokopowej? 28.01.04, 12:08 99 mieszkan na Strzeleckiej i 79 na Zaokopowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ksygzy Re: TBS na Zaokopowej? 28.01.04, 12:07 Witaj Yossa, przyszla sasiadko :-) W koncu zdecydowalismy sie na budynek na Strzeleckiej, lokalizacja podoba nam sie mniej, ale mieszkanie bardziej. Ogladalismy ladnych kilka mieszkan i na Zaokopowej i na Strzeleckiej i jakos "to" na Strzeleckiej do nas najbardziej "przemowilo". Tez zupelnie nie podoba nam sie to, ze przekladaja termin oddania - a przeciez ogladalismy mieszkania w grudniu i byly juz nawet polozone kafelki (okropne zreszta)i pomalowane sciany. Nie rozumiem wiec w czym problem.... pozdrawiam, ksygzy Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: TBS na Zaokopowej? 28.01.04, 12:14 Niestety odbiory czasami długo trwają. O ile prywatny developer stara się szybko czerpać zyski z czynszu i opłat - o tyle w TBSach jest wprost przeciwnie. Lokalizacja nie jest taka zła, dostęp do komunikacji miejskiej podobny (23 do Śródmieścia, 135 przez całą Pragę, 162 na Powiśle i Sielce, 416 na Saską Kępę i Służew). Jest sporo sklepów, Tesco itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ksygzy Re: TBS na Zaokopowej? 28.01.04, 13:11 Racja, bylabym zapomniala, ze TBS to wlasciwie panstwowa firma. Co do lokalizacji, kazdy ma swoje priorytety, dla mnie glownym byla "miejskosc" zabudowy, bliskosc sklepow i latwy dojazd do centrum. Zaokopowa blizej centrum od Strzeleckiej, ale rzeczywiscie niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
green_tea Re: TBS na Zaokopowej? 23.02.04, 18:13 Ja w sobotę idę oglądać tam mieszkanie. Wszyscy moi znajomi są przerażeni, że sama pcham się w okolice Dworca Wileńskiego. Teraz mieszkam trochę w głąb, na Targówku i jest bardzo w porządku, ludzie którzy nigdy tu nie byli nie wierzą, że może być bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś