sloggi 25.01.02, 15:42 Znikam na weekend, miłego necenia wszystkim moim współforemkom i współforemnikom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaladia ?! on foot ?! 25.01.02, 18:37 No to kiedy Ty biedaku tam zajdziesz...? Pogoda okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Kuleczka goes to Lasin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 20:33 Ja też znikam na weekend. Już za wami tęsknię.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi goes to Cracow 26.01.02, 22:39 Otóż bardzo mi tu dobrze - gdyby nie ta praca, to............... Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Sloggi goes to Cracow 26.01.02, 22:47 Nie mów, że zniknąłbyś na zawsze!! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi goes to Cracow 26.01.02, 22:52 Na zawsze to nie, wszak budują mi moje 2/3 apartamentu na Z.Zaciszu, no i Ty byś się z dekla oddaliła. Jak Ci się Łasi w Łasinie :))))))))) Wtorek aktualny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Sloggi goes to Cracow IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 23:12 Wtorek??? jak najbrdziej :)))) *^_^* Wracaj zdrowy i cały:))) Łaszę się milusio jak kotka. A co Ciebie MI..?? Kuzynka doszkala się w kwestiach klawiaturowych Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi goes to Cracow 26.01.02, 23:14 Wracam jutro siedząc we wnętrznościach Witkacego ( jak można tak głupio nazwać pociąg ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Sloggi goes to Cracow 27.01.02, 00:44 "Szalona Lokomotywa"? A tak w ogóle - to we wnętrznościach Witkacego z reguły było sporo produktów fermentacji alkoholowej. Uważaj, byś się nie zatruł... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi goes to Cracow 28.01.02, 15:19 Tam dopiero można balować. Kto był w Kraku ten wie. Może któreś -psi zrobimy w wydaniu eksportowym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Kuleczka goes to Lasin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 15:23 W ŁAsinie piwko taniocha. Jakbyśmy pojechali latem to i kombajnem z klima możnaby sie przejechać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi goes to Cracow 13.03.02, 08:32 Ponownie wybywam do Krakowa, na weekend. Jak uzbieram dużo butelek PET, to zrobię sobie tratwę i wrócę wolniej, acz ekologiczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Sloggi goes to Cracow 13.03.02, 09:59 Uważaj, żeby nie zaczęły nabierać wody. Proponowałbym jakąś bardziej profesjonalną Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
kusy Re: Sloggi goes to Cracow 13.03.02, 12:37 Uwazaj Sloggi na glolebie w Krakowie zeby Ci nie nabzdyczyly na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: Sloggi goes to Cracow IP: 213.77.81.* 16.03.02, 10:48 Jestem w Krakowie, pogoda o wiele ładniejsza niż u nas. Wszystkich gorąco pozdrawiam. Pewne osoby:) nawet goręcej. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Sloggi goes to Cracow 16.03.02, 10:53 Ha, ha! To nie wiesz, że u nas słoneczko pięknie świeci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Sloggi goes to Cracow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 13:19 Bardzo dziękuję i już ozdrab ęinksęt:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi goes to Cracow 18.03.02, 08:40 Jakby ktoś nie wiedział, to już niestety wróciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi goes to Cracow 29.04.02, 11:20 O ile starczy biletów to jutro wybędę do Krakowa. Niektórzy odpoczną ode mnie, ja od niektórych. Zatęsknimy sobie, potem się będziemy witać - a, że każda okazja jest dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Sloggi goes to Cracow 29.04.02, 11:29 Ładnie to ująłeś... Mam pytanie na dłuuuugi łykiend dla Ciebie - jak Ci wiadomo jadę z mamą Kulkową nad morze w dniach 2.08-12.08 = czy oprócz tych dat masz może jakieś plany wobec mnie na ten przykład??? Poproszę w ramach odpoczynku pocztówkę jak będziesz oczywiście w stanie ją wysłać - coby w pewnych kręgach oko zbielało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Sloggi goes to Cracow IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 29.04.02, 16:49 HA ! Tuś mi ! Pozdrowienia z krakowskiego forum od byłego mieszkańca Targówka:-) Odpowiedz Link Zgłoś