papi27 17.02.06, 13:05 Forum umarło śmiercią naturalną nikt tu nic nie pisze widocznie nic sie tu nie dzieje :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka75 Re: forum umarło 18.02.06, 11:30 a szkoda, bo ja czasem zaglądam po nowinki, i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
georgenberg1 Re: forum umarło 27.02.06, 21:41 tak. Jak sie nie pisze na forum a tylko zagląda to forum umiera a jak sie nie chodzi głosować tylko narzeka to potem mozna miec zal tylko do siebie. Co mozna powiedziec - nie mam czasu? Wszyscy jestesmy podobni. Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: forum umarło 28.02.06, 14:32 To kiedy pogrzeb ? Wieniec kupić ? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zacni Re: forum umarło 02.03.06, 06:58 no tak, nie ma się czasu jak się pilnuje - nie wiadomo po co i dlaczego - robi głupie przegrane referenda to tak wyglada. to tak jak by Odra chciała wygrać z Górnikiem Zabrze - NIGDY NIE REALNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: forum umarło 02.03.06, 08:42 Proszę mi tutaj nie politykować !!!! A "Odra" zawsze może wygrać z rezerwami "Górnika" Zabrze :-)))) BRAK WIARY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
georgenberg1 Re: forum umarło 03.03.06, 08:00 Ja tam wole Ruch Chorzów. A co powiecie na hasło Ślaska Wrocław: "Cała polska w cieniu Śląska" W zasadzie mozna je przełożyć na sympatie do regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: forum umarło 03.03.06, 13:40 Oczywiście oprócz naszej złotej jedenastki z "Odry" Miasteczko Śl. :-)))) Chociaż Odra przez Wrocław przepływa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
georgenberg1 Re: forum umarło 09.03.06, 07:53 Jasne. Przeciez nawet mucha nie siada. Odpowiedz Link Zgłoś
georgemberg1 Re: forum umarło 16.03.06, 22:17 te forum jeszcze nie umarło ale powstał ciag dalszy "Ks. Grzegorz..... cz.2" zapraszam tam, jak nie chceci tutaj pisac forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37465&w=37589797 Odpowiedz Link Zgłoś
georgenberg1 Re: forum umarło 17.03.06, 07:35 Powodzenia - byleby nie okazał się ze to robota dla administratora forum.gazeta.pl bo na Katowicach były interwencje :). A przy okazji - czy trzeba było roic pseudo podobnego nicka aby to napisac deworianinie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1_z_17 Re: forum umarło 17.03.06, 20:47 no tak: interwencje, sądy, referenda, odwołania, pozwy, szkody, itp itd....... i na koniec hehhehheh Odpowiedz Link Zgłoś
zacni Re: forum umarło 17.03.06, 21:50 ile tym razem było podpisów o o nie zyczenie się ?? my też nie zyczymy się pewnej osoby a jednak pozostaje nadal na NASZYM utrzymaniu!!!!!! a sio, grypa panuje Odpowiedz Link Zgłoś
abidolus Re: forum umarło 18.10.06, 08:35 Jest jeszcze forum dotyczące Miasteczka na gorajerzego.zamiast.net, ale tam można pisać tylko z imienia i nazwiska. Choć jest jakiś jeden wątek anonimowy. Ale nietety tam też posucha... Odpowiedz Link Zgłoś
1_z_normalnych Re: forum umarło 19.10.06, 17:16 "(NIE)BEZPIECZNE MIASTECZKO" Myślę, że forum nie umarło, tylko ludziom już się nawet nie chce nic pisać, chociaż nieraz było by o czym. I tak na przykład:Wczoraj ze środy na czwartek w późnych godzinach nocnych na stronie internetowej STOWARZYSZENIA GÓRY JERZEGO ukazał się artykuł napisany przez p.PIEGZE zatytułowany jak wyżej. W artykule tym autor przedstawia przebieg rozmowy jaką przeprowadził z p."VIDEO" na temat przebiegu wydarzeń jakie miały miejsce w samo południe(środa)w miasteczkowskim raju piwoszy.Poszkodowanym jest ojciec autora tegoż artykułu. O co poszło, myślę, że każdy kto jest zorientowany w naszych dzisiejszych realiach miasteczkowskiego życia doskonale wie i co niektórzy śmiało twierdzą, że dawno mu się to należało. Szkoda tylko, że sprawy zaszły już tak daleko i że co niektórzy bardziej krewcy postanowili wziąść sprawy w swoje ręce i załatwiają te sprawy przy kuflu piwa.Osobiście jestem przeciwko stawianiu i załatwianiu czegoś w taki sposób, bo jest to nie tylko że nieludzkie, ale przede wszystkim niezgodne z KODEKSEM PRAWA CYWILNEGO. Zastanawia mnie w tym wszystkim tylko sprawa, dlaczego autor tego artykułu wycofał go dziś wczesnym rankiem z internetu-czyżby zadziałały jakieś rady i porady sił wyższych???. (NIE )BEZPIECZNE MIASTECZKO!!! Myślę, że forum nie umarło, tylko nikomu już nawet nie chce się nic pisać, chociaż jest nieraz i o czym pisać. I tak chociaż by o wczorajszym wydarzeniu jakie miało miejsce w samo południe w samym prawie że centrum MIASTECZKA śL. Wczoraj ze środy na czwartek w późnych godzinach nocnych na stronie internetowej STOWARZYSZENIA GÓRY JERZEGO ukazał się artykuł napisany przez p.Piegze zatytułowany jak WYŻEJ.W artykule tym autor przedstawia przebieg rozmowy jaką przeprowadził z p."VIDEO" na temat przebiegu wydarzeń, które miały miejsce w samo południe(środa)w miasteczkowskim raju piwoszy.Jak z tego wynika co niektórzy bardziej krewcy postanowili wziąść sprawy w swoje ręce i przy kuflu piwa zaczynają załatwiać swoje porachunki.Poszkodawanym w całej tej aferze został ojciec autora-o co poszło myślę, że każdy kto zna dzisiejsze realia naszej mieściny domyśla się tego i co niektórzy twierdzą, że należało się to mu już dawno. Osobiście nie jestem za czymś takim i nie popieram takich metod, bo jest to nieludzkie i niezgodne z KODEKSEM PRAWA CYWILNEGO.Zastanawiam się tylko, dlaczego autor wczesnym rankiem dzisjaj wycofał ten artykuł z internetu-czyżby zadziałały rady i porady sił wyższych???. Odpowiedz Link Zgłoś
georgemberg1 wierszoplepta 28.10.06, 15:56 Czy mieszkasz na rynku, czy w spółdzielczym bloku Czy pracę masz w hucie albo też w urzędzie Doprowadź do tego po malutkim kroku By zgoda i ufnośc zagościła wszędzie. - ja cię kręce ile w tym wszystkim jest prawdy a ja jakośnie mogę tego pojąć - pomocyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś