Dodaj do ulubionych

forum umarło

17.02.06, 13:05
Forum umarło śmiercią naturalną nikt tu nic nie pisze widocznie nic sie tu
nie dzieje :(
Obserwuj wątek
    • anka75 Re: forum umarło 18.02.06, 11:30
      a szkoda, bo ja czasem zaglądam po nowinki, i nic...
    • zacni Re: forum umarło 18.02.06, 22:34
      jaki założyciel takie forum - nic dodać
      • georgenberg1 Re: forum umarło 27.02.06, 21:41
        tak. Jak sie nie pisze na forum a tylko zagląda to forum umiera a jak sie nie
        chodzi głosować tylko narzeka to potem mozna miec zal tylko do siebie.
        Co mozna powiedziec - nie mam czasu? Wszyscy jestesmy podobni.
        • mclean Re: forum umarło 28.02.06, 14:32
          To kiedy pogrzeb ? Wieniec kupić ? :-)))))
        • zacni Re: forum umarło 02.03.06, 06:58
          no tak, nie ma się czasu jak się pilnuje - nie wiadomo po co i dlaczego - robi
          głupie przegrane referenda to tak wyglada. to tak jak by Odra chciała wygrać z
          Górnikiem Zabrze - NIGDY NIE REALNE !!!
          • mclean Re: forum umarło 02.03.06, 08:42
            Proszę mi tutaj nie politykować !!!! A "Odra" zawsze może wygrać z
            rezerwami "Górnika" Zabrze :-)))) BRAK WIARY !!!
            • papi125 Re: forum umarło 02.03.06, 14:19
              Górnik Zabrze is the best!!!!!!!!!!!!
              • georgenberg1 Re: forum umarło 03.03.06, 08:00
                Ja tam wole Ruch Chorzów.
                A co powiecie na hasło Ślaska Wrocław:
                "Cała polska w cieniu Śląska"
                W zasadzie mozna je przełożyć na sympatie do regionu.
                • mclean Re: forum umarło 03.03.06, 13:40
                  Oczywiście oprócz naszej złotej jedenastki z "Odry" Miasteczko Śl. :-))))
                  Chociaż Odra przez Wrocław przepływa :-)
                  • georgenberg1 Re: forum umarło 09.03.06, 07:53
                    Jasne. Przeciez nawet mucha nie siada.
                    • georgemberg1 Re: forum umarło 16.03.06, 22:17
                      te forum jeszcze nie umarło ale powstał ciag dalszy "Ks. Grzegorz..... cz.2"
                      zapraszam tam, jak nie chceci tutaj pisac
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37465&w=37589797
                      • georgenberg1 Re: forum umarło 17.03.06, 07:35
                        Powodzenia - byleby nie okazał się ze to robota dla administratora
                        forum.gazeta.pl bo na Katowicach były interwencje :).

A przy okazji - czy trzeba było roic pseudo podobnego nicka aby to napisac
                        deworianinie?

Pozdrawiam
                        • georgemberg1 Re: forum umarło 17.03.06, 20:44
                          zapraszamy ponownie
                        • 1_z_17 Re: forum umarło 17.03.06, 20:47
                          no tak: interwencje, sądy, referenda, odwołania, pozwy, szkody, itp itd....... i
                          na koniec hehhehheh
    • zacni Re: forum umarło 17.03.06, 21:50
      ile tym razem było podpisów o o nie zyczenie się ??
      my też nie zyczymy się pewnej osoby a jednak pozostaje nadal na NASZYM
      utrzymaniu!!!!!! a sio, grypa panuje
    • tom1 Re: forum umarło 16.10.06, 04:02
      a szkoda ....

bo fajne było
      • abidolus Re: forum umarło 18.10.06, 08:35
        Jest jeszcze forum dotyczące Miasteczka na gorajerzego.zamiast.net, ale tam
        można pisać tylko z imienia i nazwiska. Choć jest jakiś jeden wątek anonimowy.
        Ale nietety tam też posucha...
        • papi27 Re: forum umarło 18.10.06, 12:09
          Hej to może wskrzesimy to forum??
          • 1_z_normalnych Re: forum umarło 19.10.06, 17:16
            "(NIE)BEZPIECZNE MIASTECZKO"
            Myślę, że forum nie umarło, tylko ludziom już się nawet nie chce nic pisać,
            chociaż nieraz było by o czym. I tak na przykład:Wczoraj ze środy na czwartek w
            późnych godzinach nocnych na stronie internetowej STOWARZYSZENIA GÓRY JERZEGO
            ukazał się artykuł napisany przez p.PIEGZE zatytułowany jak wyżej. W artykule
            tym autor przedstawia przebieg rozmowy jaką przeprowadził z p."VIDEO" na temat
            przebiegu wydarzeń jakie miały miejsce w samo południe(środa)w miasteczkowskim
            raju piwoszy.Poszkodowanym jest ojciec autora tegoż artykułu. O co poszło,
            myślę, że każdy kto jest zorientowany w naszych dzisiejszych realiach
            miasteczkowskiego życia doskonale wie i co niektórzy śmiało twierdzą, że dawno
            mu się to należało. Szkoda tylko, że sprawy zaszły już tak daleko i że co
            niektórzy bardziej krewcy postanowili wziąść sprawy w swoje ręce i załatwiają
            te sprawy przy kuflu piwa.Osobiście jestem przeciwko stawianiu i załatwianiu
            czegoś w taki sposób, bo jest to nie tylko że nieludzkie, ale przede wszystkim
            niezgodne z KODEKSEM PRAWA CYWILNEGO. Zastanawia mnie w tym wszystkim tylko
            sprawa, dlaczego autor tego artykułu wycofał go dziś wczesnym rankiem z
            internetu-czyżby zadziałały jakieś rady i porady sił wyższych???.

(NIE )BEZPIECZNE MIASTECZKO!!!

Myślę, że forum nie umarło, tylko nikomu już nawet nie chce się nic pisać,
            chociaż jest nieraz i o czym pisać. I tak chociaż by o wczorajszym wydarzeniu
            jakie miało miejsce w samo południe w samym prawie że centrum MIASTECZKA śL.
            Wczoraj ze środy na czwartek w późnych godzinach nocnych na stronie
            internetowej STOWARZYSZENIA GÓRY JERZEGO ukazał się artykuł napisany przez
            p.Piegze zatytułowany jak WYŻEJ.W artykule tym autor przedstawia przebieg
            rozmowy jaką przeprowadził z p."VIDEO" na temat przebiegu wydarzeń, które miały
            miejsce w samo południe(środa)w miasteczkowskim raju piwoszy.Jak z tego wynika
            co niektórzy bardziej krewcy postanowili wziąść sprawy w swoje ręce i przy
            kuflu piwa zaczynają załatwiać swoje porachunki.Poszkodawanym w całej tej
            aferze został ojciec autora-o co poszło myślę, że każdy kto zna dzisiejsze
            realia naszej mieściny domyśla się tego i co niektórzy twierdzą, że należało
            się to mu już dawno. Osobiście nie jestem za czymś takim i nie popieram takich
            metod, bo jest to nieludzkie i niezgodne z KODEKSEM PRAWA CYWILNEGO.Zastanawiam
            się tylko, dlaczego autor wczesnym rankiem dzisjaj wycofał ten artykuł z
            internetu-czyżby zadziałały rady i porady sił wyższych???.

• georgemberg1 wierszoplepta 28.10.06, 15:56
              Czy mieszkasz na rynku, czy w spółdzielczym bloku
              Czy pracę masz w hucie albo też w urzędzie
              Doprowadź do tego po malutkim kroku
              By zgoda i ufnośc zagościła wszędzie.

- ja cię kręce ile w tym wszystkim jest prawdy a ja jakośnie mogę tego pojąć -
              pomocyyyyyyy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka