Dodaj do ulubionych

Centrum Medyczne Platany

11.05.10, 19:37
Witam wszystkich
Mam pytanie czy byli Państwo u innego lekarza w tej placówce niż ginekolog i
internista bo akurat u tych specjalistów byłam i jestem zadowolona ale
zastanawiam się nad pediatrą? czy może ktoś z was był i może podzielić się
swoimi odczuciami?
Obserwuj wątek
    • calibrachoa Re: Centrum Medyczne Platany 16.09.10, 13:35
      Ja byłam u pediatry u doktor Żebrowskiej, bardzo miła Pani i wydaję się wiedzieć o czym mówi, zapewne w razie potrzeby będę tam wracać bo mam najbliżej. A ze specjalistów mogę polecić doktora Wieteskę chirurga dziecięcego i doktor Jalinik- ginekolog Super kobitka! Wszystko wyjaśni, wytłumaczy, nie śpieszy się na spokojnie.
      • Gość: mamamia Re: Centrum Medyczne Platany IP: *.181.23.51.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.11, 20:32
        Potwierdzam,maja bardzo dobrych pediatrow.Dr Żebrowska i Miśko-super lekarki.Natomiast lekarz rodzinny,ktory przyjmuje malych pacjentow to nieporozumienie
      • Gość: kursus Re: Centrum Medyczne Platany IP: *.spoerle.com 12.09.11, 14:47
        Sorki ale dr Żebrowska jest beznadziejnym pediatrą. Boi sie podjąc jakiejkolwiek decyzji i wysyła na niepotrzebne badania. Beznadzieja. Moja koleżanka usłyszła od niej ze gdybyu wiedziała ze z jej dzieckiej beda takie kłopoty to wcale by sie nim nie zajela. Dr zebrowska przyjmuje również na Niedziwadku
    • Gość: gosc Re: Centrum Medyczne Platany IP: 178.73.27.* 12.05.11, 08:55
      W ramach NFZ dzieciaki przyjmuje Lekarz medycyny rodzinnej. Niestety pediatrarzy wspomagają tylko tego lekarza, co oznacza, ze trzeba zapłacić za wizyte 100pln.

Slyszalam dobre opinie o dr Misko.

Pozdrawiam

• Gość: kryptoreklama nędzna kryptoreklama IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.11, 21:13
      ale fatalna kryptoreklama, aż wstyd!
    • Gość: Jacek Re: Centrum Medyczne Platany IP: *.146.94.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.17, 15:11
      Wszystko bardzo fajnie ale dodzwonic sie na ryzową DRAMAT!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka