maja209 17.08.10, 19:19 mam pytanko - jaka oplata za chrzest w parafii sw Rodziny we Wlochach ? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: opłata za chrzest IP: *.subscribers.sferia.net 17.08.10, 22:34 myslę, że to pytanie powinnaś skierować do proboszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puklesz Re: opłata za chrzest IP: 217.153.131.* 18.08.10, 11:08 a jakie są stawki rynkowe ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: opłata za chrzest IP: *.centertel.pl 20.08.10, 10:36 zawsze i wszędzie jest co łaska czyli tyle na ile kogo stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puklesz Re: opłata za chrzest IP: 217.153.131.* 20.08.10, 11:10 tak, tak, jasne ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: opłata za chrzest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 13:48 no wlasnie nie do konca jest tak kochani ... chrzest ma byc dla dziecka ktore urodzilo sie poza granicami naszego kraju, bo tam tez mieszkaja rodzice Slub brali w Polsce i chrzest tez chcieli ... W jednej z podwarszawskich wsi ... ksiadz zazyczyl sobie 2 tysiace zlotych ... Jestem katoliczka, chodze do kosciola i wiem ze ksiadz to wlasciwie taki czlowiek jak my, a i my jestesmy rozni Czlowiek slaba istota, ale jak moj tesc uslyszal te kwote to zwatpil. Stad pomysl zeby ochrzcic w naszej parafii ... i stad moje pytanie zeby sie co nie co zorientowac bo moze taka stawka jest stawka normalna Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_artur Re: opłata za chrzest 20.08.10, 14:11 Tak jak wcześniej napisałem - chrzciłem dziecko w kwietniu - cena 200 zł i to co nie łaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: opłata za chrzest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 19:36 wobec tego bardzo dziekuje za informacje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: opłata za chrzest / do tych co czytali watek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 17:46 sprostowanie do tych co czytali ten watek ... moj tesc poszedl raz jeszcze do tego ksiedza i okazalo sie ze to byl zart z kwota 2 tysiace ... a kosztuje co łaska Odpowiedz Link Zgłoś