Dodaj do ulubionych

sklep Wierzejki/Putka

IP: 178.73.49.* 31.12.11, 11:53
A jak Wam się podoba sklep z wędlinami i mięsem Wierzejki na ul. Grójeckiej ze stoiskiem z pieczywem z piekarni Putka?
Jakość wędlin, mięsa, ceny i najważniejsze obsługa?
Ja już omijam ten sklep, powód - stare śmierdzące mięsa i wędliny, które udało mi się tam kilka razy nabyć, no i najważniejsze obsługa - wiem, wiem ze pracują "charytatywnie" - ale to ich wybór. Żal mi starszych osób które przychodzą tam bo jest bliżej i pozornie taniej ale są traktowane - oczywiście w zależności od humoru Pań sprzedających jak klienci drugiej kategorii - bo kupują mało i nieśmiało próbują protestować, ale dlaczego zawsze muszą dostawać np końcówki wędlin itd. A czy próbowaliście tam zrobić zakupy o 18,50? Dodam tylko ze sklep jest czynny do 19,00 a nie do 18,45. Szkoda ze jak pojawi się na ul Grójeckiej inna branża niż bank lub apteka to i tak nie można z tego dobrodziejstwa korzystać.
Obserwuj wątek
    • Gość: das Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.11, 12:40
      nigdy tam nie kupowalam, kupuje w ursusie tradycyjne wedliny, bez zapychaczy, zjem mniej ale bynajmniej zdrowiej. a dla starszych osob jedynym wyznacznikiem jest cena a nie wlasny rozum.
      • Gość: qwe Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.11, 12:41
        w marcpolu na pruszkowskiej tez stoisko miesne swieci pustkami- wniosek- smierdzace mieso, zrobilam im kilka razy zwanture i potem widzialam jak do smieci wyrzucaja cale zapasy smierdzacych mis- bo ixh sanepidem postraszylam.
      • Gość: zio Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 16:16
        żeby jeszcze młocie zdrowe jedzenie na rozum się przekładało, następny yntelygnet od "bynajmniej"
        • Gość: qqq Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 20:13
          a zebys wiedzial ze sie przeklada :)
        • Gość: 12 Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.ip.netia.com.pl 02.01.12, 09:00
          a ciebie skreca ze jesz obslizgłe wedlinki i miesko? troche wiedzy i czlowiek sie gubi???:))))
      • Gość: dede Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 17:58
        Gdzie w Ursusie są te dobre wędliny?
        • Gość: gg Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 21:57
          w galerii ursus, nie wiem jak sie to nazywa dikladnie ta galeria, tam gdzie alma tylko n a pasazu,
    • Gość: xyz Re: sklep Wierzejki/Putka IP: 178.73.49.* 02.01.12, 14:22
      Nie pytam mieszkańców Włoch i Ursusa gdzie kupują i co jedzą, pytam mieszkańców Starej Ochoty którzy robią zakupy na Grójeckiej u Wierzejki lub kupują tam pieczywo Putka :))
      • Gość: ghwr Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.ip.netia.com.pl 03.01.12, 14:48
        no to ktos ci odpisal ze jezdzi na ursus bo tam zjadliwe, w hali banacha masz jeszcze mieso, chyba ze wolisz obslizgle i smierdzace u wierzejki, ktorzy juz lata temu na psy spadli.
        twoje pieniadze, twoje zdrowie.
        • Gość: P. Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.01.13, 12:20
          > no to ktos ci odpisal ze jezdzi na ursus
          A co do znaczy "NA Ursus". Hm?
      • Gość: elza Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.home.aster.pl 14.02.12, 22:45
        sklep wierzejki na grojeckiej obsluga z epoki komunizmu sprzedawczynie robia laske ze wogole obsluguja a o jakichkolwiek reklamacjach nie ma nawet mowy klient traktowany jest jak zlo konieczne tylko patrzec jak upadnie z powodu ich braku wiecej tam zakupow nie zrobie przy takiej konkurencji na rynku to conajmniej dziwne czy tego nikt nie kontroluje
        • Gość: r Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.12, 19:32
          wystarczy zglosic do sanepidu oddzial jest tuz za rogiem bo na bialobrzeskiej.
        • Gość: waffen-ss Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 01:31
          >sprzedawczynie robia laske

ho, ho
    • Gość: Mariano Re: sklep Wierzejki/Putka IP: 178.73.49.* 31.01.12, 13:20
      Jestem bardzo NIEZADOWOLONY z tego sklepu. Obsługa jak za czasów PRL. Panie często są niemiłe, kompletnie nie ogarniają większej ilości klientów, złośliwie dodają końcówki tzw. "dupki" wędlin (mimo, że wyraźnie prosiłem, aby tego nie robiły!!!). Szczerze wolę już się przejść 300m dalej do innego sklepu mięsnego przy ul. Grójeckiej (blisko ul. Bitwy Warszawskiej 1920r).
    • Gość: Gość Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 13:29
      Witam! Proszę omijać sklep "Wierzejki" w Ursusie przy pl.Tysiąclecia.Obsługa jak za czasów "kartek na mięso" w PRL-u.Na siłę wciskają końcówki obeschniętych wędlin, a jeśli klient się sprzeciwia, to narażony jest na niegrzeczne komentarze personelu.Czy właścicielowi tego sklepu nie zależy na klientach?
      • Gość: Callicarpa Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.205.162.209.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.03.14, 20:10

Witam,
        Myślę że Panie pracują adekwatnie do zarobków a głównie do warunków pracy. Brak urlopów, dni wolnych od pracy, praca na dwie zmiany, niepodpisywanie listy pomimo tego że jest się w pracy, bogu dzięki że niedziele są nieczynne bo zaharowali by ludzi na śmierć. Notorycznie brakuje odpowiedniej liczby personelu na zmianie, ale firma zamiast pomyśleć o pracownikach otwiera nowe sklepy. Nie wspomnę o braku badań lekarskich i podpisywaniu szkoleń BHP za koleżanki hurtem. Pozdrawiam.
        • Gość: bvc Re: sklep Wierzejki/Putka IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.14, 21:34
          dlatego ja nie kupuje w sieciowkach bo to sama chemia :)
          pomijajac wyzysk ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka