Dodaj do ulubionych

Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii Włoch!

26.09.14, 22:17
Dzień dobry wszystkim!

Słyszeliście drodzy Państwo, że Pan Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii Włoch zamierza walczyć o fotel Burmistrza Włoch. Czy serio ktoś chce żeby taki facet rządził naszą dzielnicą? Określenie najgorszy radny w historii Włoch nie jest tutaj żadnym nadużyciem.

Jakie są Wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • martadunin Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W 26.09.14, 22:24
      Rozumiem, że pytasz tylko po to, żeby utwierdzić się w tej opinii? Bo chyba nikt o trzeźwym spojrzeniu na rzeczywistość nie będzie w stanie zaprzeczyć... :(
      • Gość: realista Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: *.lublin.mm.pl 26.09.14, 22:30
        Witam, trzeźwo patrzę na rzeczywistość. ;)
        Niestety muszę zgodzić się z tym niechlubnym tytułem, który panu Kowaliszynowi został nadany. Miałem kiedyś wątpliwą przyjemność mieć sprawę do tego pana. Jak już udało mi się umówić na spotkanie to czułem się prawie niczym najgorszy intruz zabierający czas (nieważne, że sprawa była relacji mieszkaniec-radny) i przestrzeń. Zostałem bardzo niemiło potraktowany, wręcz spławiony. A moja sprawa - jak łatwo się domyślić - została nietknięta. Musiałem udać się po pomoc do innego Radnego...
        Pozdrawiam.
        • Gość: wojtas Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: *.lublin.mm.pl 26.09.14, 22:35
          To gratuluję Realisto, że udało Ci się umówić. ;) Ja jestem na etapie "latania" za panem K. i proszenia o spotkanie. Ale odczucia mam podobne. :( Nieczuły człowiek z kamienia, zero chęci pomocy, pracy dla mieszkańców.
    • Gość: wyborca Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.14, 22:36
      Skoro gość jest najgorszym radnym to dlaczego wszyscy radni PiS, SLD i WDW jednomyślnie wybierali go burmistrzem?
    • Gość: marta Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.14, 07:39
      Ja mialam okazje spotkać sie z tym Panem kilka lat temu ... Żaden mezczyzna nie potraktował mnie tak jak ten Pan W czasie spotkania czułam sie jak czlowiek gorszej kategorii... Problem, z którym przyszłam rozwiązałam sama, ale bylo mi ciężko Od tamtej pory wchodze do Urzędu, kiedy muszę -czyli wyrobic dowód Wspomnienia ze spotkania byly w mojej głowie dość długo Nawet mialam ochote kiedyś napisać do Niego ze poradziłam sobie sama ale dalam spokój... Ja głosować na tego Pana na pewno nie będę!
      • Gość: cdn. Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.14, 12:05
        A na kogo będziesz głosować?
    • michalinka7 Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W 27.09.14, 18:01
      o widzę, że jest kolejny wątek o jakimś radnym :) ja osobiście o Panu Kowaliszynie słyszałam nie za dużo, ale podzielę się tym co słyszałam, bo podbno jako wicebumistrz włoch jest człowiekiem bardzo ciężkim do zniesienia i raczej utrudnia pracę np. Michałowi Wąsowiczowi niż mu pomaga, dlatego oby tego pana w nowym prezydium już nie było
      • Gość: xxx Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.14, 19:58
        Skoro utrudnia to po co PiSiarscy radni wybierają Kowaliszyna na wiceburmistrza?
        • Gość: marsinka Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: *.lublin.mm.pl 27.09.14, 21:30
          Tego właśnie pojąć nie mogę. Wiara w ludzi, układy, chwilowy brak rozsądku - nie wiem... Przykre jest to, że radni wybrali, a my musimy się z panem Kowaliszynem użerać. Mam nadzieję, że od listopada ten pan będzie jak najdalej ekipy rządzącej Włochami... Pozdrawiam!
          • Gość: worak Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: *.lublin.mm.pl 27.09.14, 21:48
            nie mam pojęcia, co p. Kowaliszyn ma w głowie, że tak bardzo potrafi olewać i lekceważyć mieszkańców. ten pan jest przykładem niekompetencji, a tytuł najgorszego radnego w historii nadany został mu zdecydowanie słusznie. :(
          • Gość: yyy Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.14, 23:55
            Nadzieja jest matką głupich. Sekta smoleńska ponownie wybierze PiSiarskich radnych, a ci ponownie wybiorą Kowaliszyna.
            • michalinka7 Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W 28.09.14, 19:55
              myślę, że już nie bo jeżeli tak jak napisałam, jego współpraca z Burmistrzem nie przebiega za dobrze to Kowaliszyn pożegna się ze stanowiskie, bo Burmistrz Włoch jest zbyt uznany i szanowany żeby stało się na odwrót.
              • Gość: developer Kowaliszyn i Wąsowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.14, 07:18
                Radni PiS od kilkunastu lat wybierają Kowaliszyna i będą go wybierać dopóki elektorat sekty smoleńskiej będzie ich wybierać. A Wąsowiczowi ktoś wreszcie publicznie przetrzepie sposób nabycia mieszkanka na Kłosia i wtedy przestanie być zbyt uznany i szanowany. :)
                • michalinka7 Re: Kowaliszyn i Wąsowicz 29.09.14, 10:46
                  a na jakiej podstawie rzuca Pan te oskarżenia ws. mieszkania? zwykła zawiść? :)
                  • Gość: . Re: Kowaliszyn i Wąsowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.14, 08:51
                    Oczywiście, że zawiść. Też bym chciał developerom parę WZetek wystawić i zleceń publicznych dać zamiast do roboty za grosze zasuwać. :)
                    • Gość: 1krystyna1 Re: Kowaliszyn i Wąsowicz IP: *.lublin.mm.pl 01.10.14, 16:01
                      Co Pan ma z tą "sektą smoleńską", jakiś (anty)fanatyk? I znowu zarzut o mieszkania. Eh, opozycja dobrze płaci?
    • Gość: lookr Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: 31.178.104.* 09.10.14, 01:45
      Kowaliszyn? To ten alkoholik co tak bił żonę, że się w koncu od niego wyprowadziła. Chciał też kogoś pobić na pikniku rodzinnym. Tego faceta powinno sie izolować a nie wybierac na radnego naszej dzielnicy! Ludzie opamiętajcie się! Głos na Kowaliszyna to głos stracony.
      • Gość: klub AA Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.14, 08:58
        Jak on alkoholik to czemu go PiS ciągle na burmistrza wybiera? Proboszczowie już o trzeźwość nie walczą? :)
        • michalinka7 Re: Jerzy Kowaliszyn najgorszy radny w historii W 09.10.14, 23:08
          myślę że już go nie wybiorą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka