Dodaj do ulubionych

Przychodnia na rogu Spiskiej i Grójeckiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:06
Czy slyszeliscie juz cos na temat tej nowootwartej placowki?
Odpowiada mi miejsce, ale nie wiem, czy warto sie przenosic z Medycyny
Rodzinnej przy Zwirki.
Obserwuj wątek
    • Gość: monka Re: Przychodnia na rogu Spiskiej i Grójeckiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.05, 17:48
      ponawiam pytanie, czy ktos juz tam byl i moze polecic/odradzic??
      • Gość: garaż Re: Przychodnia na rogu Spiskiej i Grójeckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:40
        niestey nic mi nie wiadomo
        • Gość: zadowolony Re: Przychodnia na rogu Spiskiej i Grójeckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:20
          ja byłem. Jest tak samo jak w prywatnej Medycynie Rodzinnej tylko bliżej.
          Umawiaja na godziny nie marnuje się czasu. maja jakis układ ze specjalistami bo
          umawiają na wizyty bezposrednio przez telefon. Idzie sie na Mochnackiego.
          Zapisałem się i narazie nieżałują
    • Gość: yola Re: Przychodnia na rogu Spiskiej i Grójeckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:40
      Szkoda że tego wszystkiego nie mógł pan dyrektor O. zapewnić pacjentom będąc
      dyrektorem zoz ochota, szanowny panie pacjencie Grzegorzu W.
    • Gość: Maka Re: Sympatyczna Spiska IP: 193.0.122.* 19.02.05, 10:07
      Przepisałam sie z kołchozu Szczęśliwicka na Spiską i (jak na razie) jestem
      bardzo zadowolona - zapisy telefoniczne na godzinę u miłej rejestratorki, EKG
      na miejscu bez czekania, czysto i domowo - spokój i miła atmosfera! Polecam!!!
      • Gość: Kamil Re: Sympatyczna Spiska IP: *.publicis.pl / 157.25.204.* 21.02.05, 12:07
        Jak tam zyje nie widzialem tego czegos. Powiedzcie dokladnie gdzie to?
        Pozdrawiam
        • Gość: Maka Re: adres i telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:26
          Dokładnie Spiska 2a, tel. 822-88-87. I jest dokładnie w narożnym budynku na
          parterze. W każdym oknie jest wywieszka, więc naprawdę łatwo trafić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka