Gość: aniedzwiecka IP: *.acn.waw.pl 07.03.05, 11:27 gdzie można zapisać dziecko 7-letnie na zajęcia baletu na Ochocie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ammeux Re: balet 07.03.05, 12:51 Wydaje mi się, że w Domach Kultury mogą odbywać się takie zajęcia? Na pewno są też zajecia z tańca (ale nie wiem, czy jest balet) na Grójeckiej, tu mają stronę internetową: taniec.com.pl/cnt/. A najlepiej to chyba szkoła baletowa, na Moliera. A jeśli pozwolisz, mam do Ciebie pytanie. Twoje dziecko chodzi do szkoły na Ochocie? Jesli można wiedzieć, do której? Czy jesteście zadowoleni?? My szukamy dobrej szkoły dla dziecka. Może pisz na priva? ammeux@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adaamek Re: balet 16.09.15, 11:45 Moja córka chodzi na balet do domu kultury Rakowiec. Zajęcia są organizowane przez szkołę Prima Balet. Polecam bo Nadia jest wyjątkowo nieśmiałym dzieckiem i ciężko ją zachęcić do brania udziału w czymkolwiek, natomiast na te zajęcia chodzi chętnie. Mają profesjonalną instruktorkę, która wie jak podejść do wrażliwych dzieci. Pozdrawiam, Ada Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: balet 17.09.15, 14:35 DK Rakowiec OKO w MDK na Rokosowskiej też są, ale w tym roku juz grupy przepełnione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: balet IP: *.static.chello.pl 18.09.15, 14:36 nie szkoda wam stawow waszych dzieci? przeciez zadne dziecko nie bedzie robilo sobie krzywdy na wlasne zyczenie, to niespelnione zyczenia mamusi o balecie, totalnie oderwane od zdrowego rozsadku. szkoda mi tych tresowanych zab...masakra... Odpowiedz Link Zgłoś