Gość: lubi zjeść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:41 Chcemy odwiedzić ze znajomymi te lokal " czy warto". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vtec_z Re: LATAJĄCY KUFER 07.03.05, 21:56 Polecam wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=298&w=19026431&a=19026431 czyli: Knajpki na Ochocie i bliskim sąsiedztwie. Jest i o Kufrze, jest i o innych "jaskiniach obżarstwa" ---------------------- First man than machine Odpowiedz Link Zgłoś
fringila Re: LATAJĄCY KUFER 08.03.05, 16:57 Moim zdaniem warto. Mieszkam w pobliżu i jestem tam raczej częstym gościem. I jeśli chodzi o zwykłe spotkanie przy piwku i jakichś przekąskach - polecam [szczególnie do piwka pasują pieczone ziemniami z sosem serowym - pychota!!]. A jeśli chodzi o poważniejsze jedzenie to kilku rzeczy próbowałam i było też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: LATAJĄCY KUFER IP: 217.153.131.* 09.03.05, 15:45 Ja też polecam, miła obsługa... trochę drogi alkohol. Tylko uważaj na naleśniki z mięsem. Albo mięso jest zbyt tłuste, albo czegoś tam dodają, w każdym razie nie są najlepsze. Ale zupy polecam w ciemno! Pozdrawiam, Filip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boards_of_warsaw Re: LATAJĄCY KUFER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:19 ostrzegam przed nalesnikami, które sa tak udoskonalone wszelkiego rodzaju mazidłem że aż mdli z przesłodzenia. Poza tym obsługa dolicza do rachunku za obsługę nie informując o tym gości. Więc napiwek dałem dwa razy... Pozostał niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKI Re: LATAJĄCY KUFER IP: *.acn.waw.pl 10.03.05, 09:44 zawsze można zapytać z czym są naleśniki i poprosić by nie były zbyt słodkie- zresztą zawsze warto wiedzieć co sie je i z czym, a nie liczyć na to, że kucharz jest jasnowidzem i będzie wiedział co nam pasuje a co nie. Mnie nigdy nie podano złego jedzenia, zawsze zaznaczam, że ma bć tak i tak, a bywam tam często. ostatnio bardzo sie tam poprawiło, chyba zmieniono menagera bo jakiś czas temu był tam niejaki p. Andrzej, który miał wszystko gdzieś i się nie starał. Teraz widać poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś