Dodaj do ulubionych

LATAJĄCY KUFER

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:41
Chcemy odwiedzić ze znajomymi te lokal " czy warto".
Obserwuj wątek
    • vtec_z Re: LATAJĄCY KUFER 07.03.05, 21:56
      Polecam wątek:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=298&w=19026431&a=19026431
      czyli: Knajpki na Ochocie i bliskim sąsiedztwie.
      Jest i o Kufrze, jest i o innych "jaskiniach obżarstwa"
      ----------------------
      First man than machine
    • fringila Re: LATAJĄCY KUFER 08.03.05, 16:57
      Moim zdaniem warto.
      Mieszkam w pobliżu i jestem tam raczej częstym gościem.
      I jeśli chodzi o zwykłe spotkanie przy piwku i jakichś przekąskach - polecam
      [szczególnie do piwka pasują pieczone ziemniami z sosem serowym - pychota!!].
      A jeśli chodzi o poważniejsze jedzenie to kilku rzeczy próbowałam i było też ok.
      • Gość: Filip Re: LATAJĄCY KUFER IP: 217.153.131.* 09.03.05, 15:45
        Ja też polecam, miła obsługa... trochę drogi alkohol.
        Tylko uważaj na naleśniki z mięsem. Albo mięso jest zbyt tłuste, albo czegoś tam
        dodają, w każdym razie nie są najlepsze. Ale zupy polecam w ciemno!
        Pozdrawiam,
        Filip
        • Gość: boards_of_warsaw Re: LATAJĄCY KUFER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:19
          ostrzegam przed nalesnikami, które sa tak udoskonalone wszelkiego rodzaju
          mazidłem że aż mdli z przesłodzenia. Poza tym obsługa dolicza do rachunku za
          obsługę nie informując o tym gości. Więc napiwek dałem dwa razy... Pozostał
          niesmak.
          • Gość: VIKI Re: LATAJĄCY KUFER IP: *.acn.waw.pl 10.03.05, 09:44
            zawsze można zapytać z czym są naleśniki i poprosić by nie były zbyt słodkie-
            zresztą zawsze warto wiedzieć co sie je i z czym, a nie liczyć na to, że
            kucharz jest jasnowidzem i będzie wiedział co nam pasuje a co nie. Mnie nigdy
            nie podano złego jedzenia, zawsze zaznaczam, że ma bć tak i tak, a bywam tam
            często. ostatnio bardzo sie tam poprawiło, chyba zmieniono menagera bo jakiś
            czas temu był tam niejaki p. Andrzej, który miał wszystko gdzieś i się nie
            starał. Teraz widać poprawę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka