india8 16.04.05, 21:11 Witam, mam pytanie do wszystkich wielbicieli Starej Ochoty i Ochoty w ogóle - czy znacie może kogoś, kto wie na jej temat coś więcej, może sami dysponujecie jakimiś ciekawymi informacjami, zdjęciami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba67 Re: Stara Ochota IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 01:17 india8 napisała: > Witam, mam pytanie do wszystkich wielbicieli Starej Ochoty i Ochoty w ogóle - > czy znacie może kogoś, kto wie na jej temat coś więcej, może sami > dysponujecie jakimiś ciekawymi informacjami, zdjęciami. Trochę zdjęć znajdziesz tu: warsaw.myphotos.cc/Warsaw_by_street/Barska/ warsaw.myphotos.cc/Warsaw_by_street/Kaliska/ warsaw.myphotos.cc/Warsaw_by_street/Mianowskiego/ warsaw.myphotos.cc/Warsaw_by_street/Tarczynska/ warsaw.myphotos.cc/Warsaw_by_street/Zimorowicza/ pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Stara Ochota IP: *.Konstancin.Net / *.konstancin.net 24.04.05, 23:22 ktos pisal na ten temat prace magisterską, info o tym znajdziesz w jednej z wypowiedzi na tema: mieszkańcy starej ochoty to szczęściarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Stara Ochota IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.05.05, 12:51 Pierwsze zdjecie z Galerii "ulica Mianowskiego" nie jest ulicą Mianowskiego tylko Mochnackiego. Urodziłam się tutaj i mieszkam juz ponad pół wieku znam więc stara Ochotę na pamięć. A mieszkam właśnie na Mochnackiego.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Stara Ochota 02.05.05, 15:08 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26220 Odpowiedz Link Zgłoś