sauber1 12.05.06, 19:05 Od tygodnia szukam szkoły dla swoich dzieci, chcę tu pomieszkać trochę dłużej, o podstawową i gimnazjum, poroszę o dobre info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.og Re: Jaką wybrać szkołę 12.05.06, 22:40 jesli chodzi o podstawowke w ursusie to dosc dobra jest'czternastaka'natomiast gimnazjum to na dosc dobrym poziomie jest"na drzymaly" Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jaką wybrać szkołę 12.05.06, 23:44 a.og napisała: > jesli chodzi o podstawowke w ursusie to dosc dobra jest'czternastaka'natomiast > gimnazjum to na dosc dobrym poziomie jest"na drzymaly" Dobre i tyle, muszę sobie jakoś poradzić. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
a.og Re: Jaką wybrać szkołę 13.05.06, 22:20 co chcialabys sie dokladnie(poziom szkoly,nauczyciele?)dowiedziec o szkolach,uscislij to ci odpowiem,jesli jestes z ursusa jestem dobrze poinformowana o szkolach z terenu ursusa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jaką wybrać szkołę 13.05.06, 23:18 a.og napisała: > co chcialabys sie dokladnie(poziom szkoly,nauczyciele?)dowiedziec o > szkolach,uscislij to ci odpowiem,jesli jestes z ursusa jestem dobrze > poinformowana o szkolach z terenu ursusa!!!!!!! Tak szczerze to chcę by zaliczyły dzieciaki pozytywnie rok szkolny, a orłami nie są i tu tkwi problem, bardzo wielki. Dziękuję za troskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Jaką wybrać szkołę IP: *.rakowiec.waw.pl / *.spray.net.pl 12.05.06, 23:51 W jakiej okolicy szukasz szkoły? Polecam Zespół Szkół 83 - gimnazjum i podstawówka na Ochocie. Gimnazjum jest o profilu sportowym i nie jest rejonowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jaką wybrać szkołę 13.05.06, 23:19 Gość portalu: ws napisał(a): > W jakiej okolicy szukasz szkoły? Polecam Zespół Szkół 83 - gimnazjum i > podstawówka na Ochocie. Gimnazjum jest o profilu sportowym i nie jest rejonowe. > Tak w tej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Jaką wybrać szkołę IP: *.rakowiec.waw.pl / *.spray.net.pl 14.05.06, 13:04 Jeśli chodzi o gimnazjum to dzieciak powinien mieć jakieś sportowe zainteresowania. Albo trenuje coś w klubie albo chce grać w szkolnej drużynie - dziewczyny piłka reczna a chłopcy koszykówka. Jest egzamin sprawnościowy. W podstawówce też są klasy sportowe i normalne. Szkoła mieści się na Powstańców Wielkopolskich. Zaletą gimnazjum jest to, że nie jest wielkie - po 2 klasy na każdym poziomie i dzieciaki nie są anonimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jaką wybrać szkołę 14.05.06, 19:21 Ja bardzo przepraszam, zapomniałem dodac ze jeszcze mam problem z meldunkiem ale chyba to nie ma znaczenia jeżeli chodzi o uczęszczanie dzieci do szkoły i myślę ze swiadectwa też się uda jakoś załatwic na koniec roku szkolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Jaką wybrać szkołę IP: *.rakowiec.waw.pl / *.spray.net.pl 14.05.06, 22:32 Może byc problem z przyjęciem dziecka zameldowanego nie w rejonie szkoły jeśli brak jest miejsc i klasy przepełnione. Ale na Ochocie raczej tak nie jest a jeśli chodzi o gimnazjum sportowe to nie jest ono rejonowe i przy przyjęciu dziecka kieruje się głównie jego sprawnością fizyczną. Zreszta wystarczy zadzwonić do sekretariatu i dowiesz się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jaką wybrać szkołę 15.05.06, 22:49 Myślę, że sobie z resztą już poradzę, Wszystkim Ślicznie Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jaką wybrać szkołę 06.06.06, 16:37 sauber1 napisał: > Myślę, że sobie z resztą już poradzę, Wszystkim Ślicznie Dziękuję. I na myśleniu się skończyło, ale chodzi mi po głowie pomysł może Szkola Podstawowa Nr 175 im. Heleny Marusarzówny - szkola z klasami sportowymi ul. Trzech Budrysów 32, może to jest właśnie to?, ale też zawsze można szukać bliżej? (............) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Re: Jaką wybrać szkołę 08.06.06, 23:06 Doskonała szkoła jest w Cetniewie oraz w Doniecku Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jaką wybrać szkołę 09.06.06, 16:18 piotrjakub11 napisał: > Doskonała szkoła jest w Cetniewie oraz w Doniecku Nie chodzi mi o doskonałą szkołe tylko o taką by pozytywnie zaliczyć (bo na co dyrektorowi szkoła?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owca Re: Jaką wybrać szkołę IP: *.sgn.sca.se / *.sgn.sca.se 21.06.06, 13:24 Doskanała szkoła, która ma wysoki poziom nauczania i oferuje bardzo dużo różnych dodatkowych zajęć dla dzieci to Szkoła Podstawowa w Michałowicach k/ Opacza (4 km z Ursusa). Odpowiedz Link Zgłoś
ka23sia Re: Jaką wybrać szkołę 21.06.06, 13:44 Gość portalu: Owca napisał(a): > Opacza (4 km z Ursusa). koło Opaczy Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jaką wybrać szkołę 22.06.06, 00:04 ka23sia napisała: > Gość portalu: Owca napisał(a): > > > > Opacza (4 km z Ursusa). > koło Opaczy Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Jaką wybrać szkołę 24.06.06, 01:04 sauber1 napisał: > > Czy to znaczy że ul. Opaczewska pochodzi od tej nazwy? Nie zawsze reklama? fakty.interia.pl/news?inf=763221 Odpowiedz Link Zgłoś