Dodaj do ulubionych

obiady domowe na SO z Wysokich Obc

03.07.06, 14:27
Czytaliscie ostatnie Wysokie Obcasy? W dziale Styl zycia jest artykul
o "biznesach" prowadzonych w domu. I tam napisane jest o domowych obiadach na
Starej Ochocie u pani Teresy w przedwojennej kamienicy. Pani Teresa się nie
reklamuje, wystarczy poczta pantoflowa i tylko na domofonie widnieje mala
tabliczka "Obiady domowe". Ktos wie, gdzie to jest?
Obserwuj wątek
    • a.delon Re: obiady domowe na SO z Wysokich Obc 03.07.06, 14:54
      Pojawił się już explicite adres na tym forum. Nie ma sensu bardziej reklamować.
      • melania76 Re: obiady domowe na SO z Wysokich Obc 03.07.06, 15:28
        ok
        znalazlam
        w kazdym razie w Wysokich Obcasach o tym bylo, co mnie cieszy, jak kazda
        pozytywna/interesujaca wzmianka o SO w mediach
        • chinique Natomiast 03.07.06, 17:39
          Jak się zdaje nie pojawił się numer telefonu pod którym można skontaktować się z
          rzeczoną gastronomią. Jeżeli napiszesz na priva do któregoś z dyskutantów, kto
          wie, czy nie uda nam się go podać. Ba, dysponujemy nawet zdjęciami wnętrz.
          Smacznego.
          • stephania Re: Natomiast 11.09.06, 15:51
            Czy ja mogę mimo wszystko jeszcze raz poprosić o namiary na to miejsce (albo
            link do właściwego wątku). Nie udało mi się znaleźć dysk. na ten temat, a
            jestem b. zainteresowana. Pisałam nawet w tej sprawie do redakcji Wys. Obcasów,
            ale bez odpowiedzi. Bardzo proszę:-)
            • chinique Dor selekszyn, który nas podnieca. 11.09.06, 17:11
              Stefanio-Melanio, napisz np. do mnie na priva, to dam Ci info.
              • chinique Wysłałem info. 13.09.06, 11:31
                Do wszystkich pytających.
                • asia_pielegniareczka Ja też poproszę:-) 07.11.06, 16:04
                  • zadluzony Re: Ja też poproszę:-) 15.12.06, 16:51
                    i ja tez bardzo bym prosil.
                    tia
                    • maranka Re: tajemnica 15.12.06, 19:02
                      dlaczego robicie z tego taką tajemnicę , jakieś tajemne przekazywanie adresu i
                      tel. czemu to ma służyć - czy to rodzaj reklamy ? jażeli ktoś coś robi w celach
                      zarobkowych to im więcej klientów tym chyba lepiej ?
                      • chinique Nie możesz kupić. 15.12.06, 21:33
                        Drażni i intryguje jak selekcja, co nie?
                        Nie mogę danych osobowych (nr tel. kom.) publikować na forum, to wbrew
                        regulaminowi.
                        • maranka Re: Nie możesz kupić. 27.12.06, 14:21
                          nr.telefonu kom. absolutnie do zjedzenia obiadu jest mi niepotrzebny , jak
                          równiez imię i nazwisko gotującej osoby - nie o to chodziło - co nie ???
                          • waclaw.zwirko Re: Nie możesz kupić. 28.12.06, 19:01
                            Chyba nie zrozumialas ironii Chinique'a zawartej w pierwszym zdaniu.

Co do komorki to raczej Ci sie przyda, bo bez niej wlasnie mozesz nie zjesc
                            obiadu ze wzgledu na niewielkie rozmiary lokalu (dzwoniac rezerwujesz posilek).

• chinique 15-go grudnia wysłałem ... 29.12.06, 17:16
                            Ci namiar na priva na gazecie, w czym jeszcze możemy Ci pomóc?
                            • zadluzony Re: 15-go grudnia wysłałem ... 29.12.06, 20:32
                              dzieki dzieki,
                              jeszcze sie zobaczy :)
    • wesmar Re: obiady domowe na SO z Wysokich Obc 07.02.07, 14:00
      Melanio, czy mogłabyś mi podać adres tych domowych obiadów?
      Pozdr. Marek
      • chinique Prośba o recenzje :) 08.02.07, 02:02
        Szanowni, dostaliście do dyspozycji potężne narzędzie jakim jest namiar na tajną
        ochocką jadłodajnię. Używajcie tego namiaru z rozwagą, a przede wszystkiem,
        wrzućcie tu Wasze wrażenia z jadłobrania, pls :).
        • anelka82 Re: Prośba o recenzje :) 15.02.07, 14:07
          jako włascicielka zapraszam na Krzywickiego 4 i nie robie z tego tajemnic
          • chinique Może napiszesz coś więcej ... 16.02.07, 00:50
            ... jako właścicielka. Jak układacie menu, kiedy zamierzacie rozszerzyć godziny
            otwarcia także na wieczory i weekendy, kiedy letni ogródek, na jakich zasadach
            można zamawiać obsługę przyjęć, dlaczego zdecydowaliście się na tajną formę
            restauracji, kiedy rusza strona internetowa. Z góry dzięki za wszelkie info.
            • anelka82 Re: Może napiszesz coś więcej ... 16.02.07, 09:44
              menu jest zazwyczaj to samo, byly z mojej strony propozycje wprowazenia czegos
              nowego ale okreslone osoby przychodza do nas , dla okreslonych dan wiec ze
              zmianami wstrzymujemy sie. innowacjami sa np zrazy w poniedzialek, w kazdy
              czwartek mozna wpasc na kaczke. mysle ze jak zrobi sie cieplej wprowadzimy
              bardizej lekkie dania, moze pierogi na slodko. pytamy sami klientow, co by
              zmienili. jesli chodzi o poszerzenie godzin otwiarcia, to jestem za tym aby np
              w weekedny funkcjonowalo to na zasadzie kawiarni, aby mozna bylo wpasc na kawe
              z ciastkiem, mysle ze malo takich miejsc w naszej okolicy..lecz nie zalezy to
              ode mnie a od kelnera ktory wolalby miec weekendy wolne..takze z tym jest maly
              problem.
              jesli chodzi o tzw catering , to prosze sie umawiac telefonicznie wszystko
              zawsze do uzgodnienia.
              mam nadzieje ze zaspokoilam przynajmniej czesc zainteresowanych
              • chinique Kawa kawunia moja kochana. 16.02.07, 10:29
                Z knajpami w okolicy jest naprawdę słabo, większość ludzi wybiera śródmieście
                południowe jako rewir żerowania. Tryb kawiarniany, byłby ok, tylko musicie
                zrobić risercz, czy w weekend, bo ludzie, którzy przychodzą do Was 12:00-17:00,
                to zupełnie inni klienci niż Ci, co po 17:00 wracają z pracy i mieliby ochotę na
                wieczorną herbatkę, albo ci co mogliby rano jeść śniadanie, albo Ci co chcieliby
                wpaść na niedzielny rosół ...
                • mvitti Re: Kawa kawunia moja kochana. 19.02.07, 01:44
                  weekendowa kawiarnia - popieram pomysl!!!
        • zadluzony Recenzja! 21.02.07, 14:15
          Witam,
          bedac w okolicy przejazdem jako ze byl francuski tlusty wtorek,
          wybralismy sie z malzonka na obiad wielce pyszny :)
          dobra zupa chyba musi byc kremem, a porowa byla pyszna!
          mieciutki losos byl pyszny! i pierogi byly pyszne!
          zeby jeszcze inne przymiotniki sie pojawily to i deser zaslugiwal
          na pochwale mala, znaczy byl dobry :D

smaczne bardzo i bedziemy wpadac czesciej :)
          dzieki za namiary
          • jesienna100 Re: Recenzja! 11.03.07, 22:38
            czy moge prosic o adres i nr? bede wdzieczna, ochocianka z Pluga
            • chinique Adres 11.03.07, 22:59
              Adres już padł w tym wątku - Krzywickiego 4, czynne w dni robocze o ile pamiętam
              od 13-16:00, ta informacja powinna wystarczyć aby nie minąć się z lunchem, tel.
              kom. do właścicieli pozwolę sobie nie podać. Smacznego.
              • mvitti Re: Adres 12.03.07, 21:17
                do 17
                • chinique I chyba ... 13.03.07, 02:13
                  ... nie trzeba się umawiać przez telefon?
                  • anelka82 Re: I chyba ... 16.03.07, 13:49
                    nie trzeba na ogol miejsca sa. zadzwonic zawsze lepiej jesli chce sie cos do
                    jedzenia na wynos zarezerwowac, czy na nastepny dzien. info na miejscu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka