aga2512 01.01.09, 18:56 od wrześnie moja córeczka pójdzie do przedszkola i chciałabym zdobyć opinie na temat okicznych mi przedszkoli czyli na księcia trojdena, Korotyńskiego i Dickensa? czy mogłabym liczyć na jakieś opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakw Re: czy polecacie przedszkole na Księcia trojdena 02.01.09, 18:53 Moja starsza tam chodziła i było ok. Młodsza teraz bardziej choruje niż chadza, w dodatku jeszcze słabo mówi, że czasem trudno się dowiedzieć co się działo w przedszkolu. Ma w tej chwili najfajnieszą panią w przedszkolu więc pewnie nie traficie na nią w przyszłym roku. Ale zasadniczo panie nie są straszne i młoda, jak zdrowa, całkiem chętnie chodzi. Na pewno plusem jest nowy (tzn we wrześniu był całkiem nowy) przyprzedszkolny plac zabaw, kuchnia też jest ok. Zabawek dużo i róźnorodne. Jest też sporo imprez typu teatrzyki czy przyjazd weterynarza. W zeszłym roku w lutym czy w marcu były "dni otwarte" czyli kandydaci do przedszkola mogli przyjść na taki teatrzyk z rodzicem czy opiekunem. W czerwcu w ładną pogodę można było przyjść z przyszłym przedszkolakiem do przedszkolnego "ogródka" i poszaleć na placu zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
elwiraalfa jakw 03.01.09, 00:06 To ciekawe co napisałaś o czerwcowych wejściówkach na teren przedszkola, skąd ta informacja? mieszkam tuż obok i niestety nie wiedziałam nic o tym a mój synek tak się rwie do dzieci do przedszkola:( Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: jakw 03.01.09, 17:38 Informacja o możliwości wpadnięcia do ogródka w czerwcu była na zebraniu rodziców dzieci przyjętych do maluchów. Informacje o dniach otwartyh typu teatrzyk była wywieszona w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
elwiraalfa jakw 03.01.09, 23:53 dzięki za info, jak rozumiem wywieszają w środku w przedszkolu, a nie na ogrodzeniu? jeśli tak to oznacza, że nadal informacja nie jest ogólnie dostępna, bo tam jest domofon...?a może mogę liczyć na jakieś bieżące informacje o wydarzeniach przedszkolnych od ciebie..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama absolwenta Re: jakw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 16:03 Mój syn dwa lata temu skończył "Trojdenka", uwielbiał tam chodzić od pierwszego dnia do samego końca, do dziś miło i ciepło je wspomina. Panie bardzo się starają i mają dużo ciekawych pomysłów, a panie kucharki respektowały dietę mojego dziecka. Ja bardzo polecam to przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec absolwentki Re: jakw IP: *.aster.pl 07.01.09, 01:40 mają stronę www.trojdenk.pl i tam na pewno pojawią się informacje o dniach otwartych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec absolwentki Re: jakw IP: *.aster.pl 07.01.09, 01:41 www.trojdenek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyle Re: jakw IP: *.anonymouse.org 13.03.09, 17:22 Moim zdaniem szukasz dziury w całym. Jak ktoś chce się naprawdę dowiedzieć określonych rzeczy to się dowie. Ostatnio byłem tam i bez problemu wszedłem do przedszkola (mimo domofonu) zapytać się o warunki paujące w przedszkolu, co oznacza, że można tam pojść i uzyskać osobiście informacje nie posiadając tam dziecka. Trzeba tylko chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya1975 Re: czy polecacie przedszkole na Księcia trojdena 23.01.09, 09:47 witam :) ja równiez prosze o opinie nt Trojdenka,będa bardzo pomocne przy wyborze- więc piszcie :)) ps. jak oceniacie panie tam pracujące? Macie swoje faworytki? pozdrawiam i prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedys mama Re: czy polecacie przedszkole na Księcia trojdena IP: *.chello.pl 25.01.09, 00:38 Polecam serdecznie, Moje dzieci jakis czas temu skonczyły to przedszkole, a dzieci sąsiadów chodza tam nadal chętnie. Wszystkie panie są dzieciom oddane, i tzw. pomoc pani i te w kuchni też. Najbardziej ceniona nauczycielka jest pani Wiola. Mieszkam blisko, z przyjemnoscią ogladam jak na plus zmienia sie otoczenie przedszkola, nowe zabawki na podwórku, z tego co wiem w środku też. W przedszkolu duzo się dzieje kiedyś mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: czy polecacie przedszkole na Księcia trojdena IP: *.aster.pl 18.02.09, 23:47 zdecydowanie pani Wiola! Jak wiadomo w przedszkolu ważna jest głównie Pani a nie samo przedszkole. Należy unikać takiej Pani z popsutymi zębami - nie pamiętam jak ma na imię. Dyrektorka ok. - dba o budynek, dobra organizatorka, nie miesza się do nauczania (ma jak każdy dyr jakies godziny obowiązkowe ale obywa to się bez bólu...). Reasumując: sprawdź KTÓRA PANI będzie brała najmłodsze dzieciaki od września. Odpowiedz Link Zgłoś
kaya1975 Re: czy polecacie przedszkole na Księcia trojdena 05.03.09, 21:34 podbijam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: czy polecacie przedszkole na Księcia trojdena 07.03.09, 00:52 W marcu są dni otwarte (1 w tygodniu po południu). Niestety, nie pamiętam w jakie dni konkretnie, a strona przedszkola się nie otwiera. Ale na pewno można zadzwonic i się podpytać o dokładny termin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co się nie otwiera Re: czy polecacie przedszkole na Księcia trojdena IP: *.aster.pl 15.03.09, 22:09 Ja nie miałem problemu z wejściem na ich www, co znalazłem: TERMINU OTWARTYCH DRZWI DLA KANDYDATÓW KONCERT EDUKACYJNY "W kraju kwitnącej wiśni" 18.03(środa) godz.9;00 PREZENTACJE TANECZNE 24.03(wtorek) godz.12:30 TEATRZYK "Magiczne słowa" 06.04(poniedziałek) godz.9:00 CYKL SPOTKAŃ ADAPTACYJNYCH DLA RODZICÓWZ DZIEĆMI 1.02 MARCA GODZ.17-18 2.09 MARCA GODZ. 17-18 3.16 MARCA GODZ.17-18 4.23 MARCA GODZ.17-18 Uwaga! Prosimy o wygodny strój do zabawy i obuwie na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś