Dodaj do ulubionych

przedszkole Słoneczko/ Promyczek

26.01.09, 16:00
witam, czy macie jakieś informacje na temat przedszkola Promyczek przy ul.
Zapustnej (ich filia to Słoneczko przy ul. Płomyka)?
jestem wlaśnie na etapie wyboru przedszkola dla córki i rozważam też wysłanie
jej do Promyczka, ale niestety nic nei wiem na jego temat- poza tym, co
przeczytałam na ich stronie...
podzielcie się, proszę wiadomościami.
Obserwuj wątek
    • kerry_weaver Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek 27.01.09, 20:44
      Mam dzieci w Promyczku już 7-my rok (od początku). Teraz młodsza w
      średniej grupie. Napisz na priv, chętnie podzielę się informacjami.
      • ileczka76 Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek 28.01.09, 09:57
        Bardzo dziękuję za odzew!
        napisałam maila, ale nie wiem czy dobrze wpisałam adres...
        otzrymałaś moją wiadomość??
        • Gość: kate wawa Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek IP: *.aster.pl 04.02.09, 14:13
          Ja własnie juz jestem po zapisaniu dziecka do "Promyczka" przy
          ul.Zapustnej 32...ufff mam z głowy szalony okres zapisów dzieci do
          przedszkola i mam bardzo blisko mieszkam w bloku obok:D...slyszałam
          same dobre opinie wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:)
          • maja209 Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek 05.02.09, 14:00
            czy to znaczy ze zapisalas juz na nowy rok 2009/2010 ? w bloku
            obok ? ja tez mieszkam w bloku obok i planuje tam zapisac moja
            coreczke - Julia w marcu skonczy 3 latka :-) A Ty ?
            mejlik od kerry_weaver mnie jeszcze bardziej przekonal ze to dobra
            placowka Dziekuje
            • Gość: kate wawa Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek IP: *.aster.pl 05.02.09, 14:53
              Tak, mała jest już zapisana na rok 2009/2010:) ja mieszkam w bloku
              nr 34, moja córka kończy trzy lata dopiero 6 października, ale to
              nie stanowiło żadnej przeszkody, zostałam zapisana bo chcialam mieć
              to z głowy i bardzo prosiłam pania dyrektor przez jakis czas, zeby
              to zrobić wczesniej, bo teoretycznie zapisy zaczynają sie w marcu,
              coś przebąkiwała ze jest mało miejsc i dlatego jestem spokojna:)

• maja209 Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek 05.02.09, 19:57
                w takim razie jak dobrze pojdzie nasze coreczki beda razem
                wychodzily z klatek ... bo my tez z nr 34 :-) ja jednak slabo sie
                rozgladam na spacerach za kolezankami :-)
                • Gość: kate wawa Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek IP: *.aster.pl 05.02.09, 21:33
                  Haha:) poważnie??? ja mieszkam w klatce pierwszej, czy jestesmy
                  sąsiadkami? bo szczerze mowiąc mieszkam tu ponad rok i do końca nie
                  wiem jakich mam sąsiadów..., ja też jakoś słabo sie za koleżankami
                  rozglądam, bo mój spacer to tylko wyskok po zakupy do Warusa na
                  Ursusie, ot cała moja przechadzka, zwłaszcza w taką porę roku, ale
                  moich rówieśniczek ze świecą tu szukac na osiedlu, i w dodatku
                  dzieciatych;) Pozdrawiam
                  • maja209 Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek 06.02.09, 14:56
                    :-) no pieknie ... My z klatki 2 :) I my mieszkamy od roku tutaj ...
                    Czyli co ? trzeba nadrobic czas ? kiedy idziemy na wspolny spacerek
                    badz tylne podworko ? :-)
                    • Gość: kate wawa Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek IP: *.aster.pl 06.02.09, 16:41
                      Kiedy tylko bedzie trochę cieplej:), choc dzis było w miare dobrze,
                      na tyle ze znowu wycieczka do Warusa sie udała:) Nie wiem jak u
                      Ciebie, ale w moim przypadku wszystkie znajomości zostały na starych
                      śmieciach na Bemowie, a stad dojechac gdziekolwiek to...szkoda
                      gadac, ludzie tu mam wrazenie jacyś tacy "pozamykani", na placach
                      zabaw w lato to samo, niby dziesiątki osób, a każdy swoje, czekamy
                      tylko lata zeby znowu więszkość czasu spędzać na placu zabaw na
                      Dzieci Warszawy (tym przy szkole)...ale żeśmy zeszły z tematu
                      wątku:) jakby co to podaję Ci moj nr gg, to bedziemy mialy lepszy
                      kontakt, bo ktos sie zezłosci ze nie o tym wątek co trzeba;)
                      Pozdrawiam 9754727 Kasia
                      • maja209 Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek 06.02.09, 20:02
                        ... no wlasnie ... podaje i moj 1656236 Marta :-)
                        • pasgal Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek 09.02.09, 10:51
                          drogie koleżanki z fasolowej, ja też zapisałam swoją córę do
                          Promyczka (we wrześniu 3 lata).
                          jestem z bloku 32, mogę do was dołaczyć spacerowo?:)
                          • pasgal do maja i kate 09.02.09, 10:52
                            pasgal napisała:

> drogie koleżanki z fasolowej, ja też zapisałam swoją córę do
                            > Promyczka (we wrześniu 3 lata).
                            > jestem z bloku 32, mogę do was dołaczyć spacerowo?:)
                          • maja209 Re: przedszkole Słoneczko/ Promyczek 09.02.09, 22:02
                            jasne, odezwij sie na gg Wyzej sa nasze numerki My juz jestesmy po
                            pierwszej herbatce :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka