akikoo Re: Postępy w nauce 26.03.06, 10:17 Do końca marca zamierzam dokończyć powtórkę ksh Odpowiedz Link Zgłoś
nula9 Re: Postępy w nauce 26.03.06, 15:39 A na jakim etapie w ksh jestes? Ja ciagne kc . Odpowiedz Link Zgłoś
akikoo Re: Postępy w nauce 26.03.06, 16:50 nula9 napisała: > A na jakim etapie w ksh jestes? akcyjna, a Ty gdzie jesteś w kc? Odpowiedz Link Zgłoś
nula9 Re: Postępy w nauce 26.03.06, 18:57 Niestey nie jestem daleko daleko:( dopiero druga ksiega ale zrobiłam nieruchomości w rewanzu,(bo musiałam) Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: Postępy w nauce 28.03.06, 16:49 dopinguję. Sama też studiuje zbiór przepisów z zakresu etyki zawodowej. No i cywilne zawsze sprawia, ze poznajemy i uczymy się czegos nowego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal_ally Re: Postępy w nauce 28.03.06, 19:15 hejka! A ja, żeby się nie zniechęcić, zaczęłam od mniej obszernych ;)- kro, kpa, ustawa o radcach... :)))). Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
soltys.iza Re: Postępy w nauce 28.03.06, 23:13 Gratuluję wątku, tym bardziej że chyba ja jestem jego pomysłodawczynią! Koniec tych żartów. Już właśnie miałam się brać do nauki. W sb już solidnie siedziałam i cały czas czułam, że nie wygodnie, że głowa boli.... No i od niedzieli rana temperatura 38. Jestem chora. :( Dopiero dziś wieczór zajrzałam do was. A zatem miałam fallstart. Pozdrawiam was, Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
nula9 Re: Postępy w nauce 29.03.06, 09:11 Zastanawim sięIzo czy to jest Twoje nazwisko "sołtys" ? Odpowiedz Link Zgłoś
akikoo :))) 29.03.06, 22:30 1) Iza wpadła na pomysł dzielenia się informacjami o postępach w nauce 2) Nula rzuciła konkretne hasło utworzenia właśnie tego wątku 3) Akiko przeszła do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
danko Re: :))) 30.03.06, 17:45 siemanko, ja zaczynam od poniedziałku, od ksh. jako że w grudniu zabrakło mi 4 pkt, mam nadzieję że jeszcze cuś mi w głowie zostało i nie za późno zaczynam. Bo już w całej Polsce słychać kucie... miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: Postępy w nauce 30.03.06, 20:00 ile godz dziennie kujecie? tylko zsumujcie rztelenie, przerw nie doliczajcie do czasu pracy;) Odpowiedz Link Zgłoś
akikoo Re: Postępy w nauce 30.03.06, 20:18 lizavieta1 napisała: > ile godz dziennie kujecie? tylko zsumujcie rztelenie, przerw nie doliczajcie do > czasu pracy;) Ten wątek zaczyna przypominać spowiedź - mam takie wyrzuty sumienia z powodu lenistwa, muszę w weekend odpokutować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Postępy w nauce 01.04.06, 20:11 Dajcie spokój dziewczyny z sianiem paniki, jeśli egzamin będzie na poziomie grudniowego adwokackiego, a wiele na to wskazuje, to wystarczy umieć składać literki. Odpowiedz Link Zgłoś
majka.kosmos4 Re: Postępy w nauce 02.04.06, 02:47 ja za to utknełam na KC... niby tyle razy juz go czytałam, a ciągle mam wrazenie że to mój pierwszy raz ... obłęd ;) Pozdrawiam kujących ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal_ally Re: Postępy w nauce 15.04.06, 19:09 :) mam to samo, czyli objaw nie powinien być niepokojący. Swoją drogą, dawno sie tu nikt nie wpisywał..., brak postępów w nauce? czy wszyscy tak zajęci, że nie mają czasu tu zaglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
akikoo Re: Postępy w nauce 16.04.06, 12:29 mcbeal_ally napisała: ..., brak postępów w nauce? czy > wszyscy tak zajęci, że nie mają czasu tu zaglądać? Hahaha, też się zastanawiałam... Niestety też mam zastój :( Odpowiedz Link Zgłoś