janowski 19.09.02, 16:30 Oddajcie scrable. dzieki z góry, chociaż nie wiem czy powinienem Link Zgłoś Obserwuj wątek
reniatoja Re: scrable 20.09.02, 23:58 Przylaczam sie do prosby. Pisze nam, ze serwis jest chwilowio niedostepny od kilku dni - ile trwac bedzie jeszcze ta chwila??? Link Zgłoś
Gość: wbrew Re: scrable IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 20:03 wlasnie!przynajmniej jakies wyjasnienia ze strony cronixa!chyba nam sie to nalezy?! Link Zgłoś
Gość: ULA Re: scrable IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 21:46 Przylaczam sie do prosby, to trwa za dlugo. POZDROWIENIA DLA GRACZY Link Zgłoś
Gość: wbrew Re: scrable IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 10:34 zdecydowanie za dlugo!a zaraz zaczyna sie kolejny tydzien! Link Zgłoś
Gość: wbrew nie tylko o scrabble! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:21 poza tym widze,ze niektore listy 'do redakcji' redakcja 'odhacza' ale nie to co jest dlan nieprzyjemne, czyli to co wyraza sie poprzez niezadowolenie internautow. ale argumenty typu, ze to weekend do mnie nie przemawiaja, wiec nie ma kto naprawic, lub odpisac,wyjasnic - o ile internet ma byc takim rewelacyjnym medium! przepraszam, jesli przemawia przeze mnie niegrzecznosc. to frustracja z powodu braku scrabble! ;) Link Zgłoś
Gość: tytus Re: nie tylko o scrabble! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 11:36 Popieram cie, jak dlugo mozna czekac! POZDROWIENIA Link Zgłoś