odchudzacz 07.10.09, 08:37 Cwaniaczek, nawet palcem w bucie nie kiwnal i taka kase zarobil. Gdzie tu sprawiedliwosc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telewidz 5 Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 08:47 A czemu nie zarobił Wildstein, Urbański i Farfał? Bo oni skupili się na "misji", czyli ipeenowskiej wizji historii i Polski. A poza tym , to osoby pozbawione jakichkolwiek zdolności, oprócz zdolnosci do szkodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln 07.10.09, 14:21 "Zarobił" a zarobił to różnica, na pokazywaniu disco polo w tym czasie też by pewnie zarobił 15 mln, więc zarobek to 5 mln:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomad Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln zł IP: 89.108.255.* 07.10.09, 08:49 Witam. A ja oglądałem mistrzostwa, ale nie oglądałem reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
krka7 przecież grupa Polsat pokazuje siatkówke od lat 07.10.09, 09:14 W TV4 w soboty i niedziele pokazują naszą I ligę. I chwała Im za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln zł IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.09, 09:17 A ja i tak nie nigdy oglądam w tv. Albo zmieniam program, albo wyłączam głos lub robię sobie kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 09:21 Niech zarabia ile chce. Obejrzałem w połni profesjonalny przekaz z meczu . Dokładne powtórki,zbliżenia,pokazanie istotnych fragmentów meczy w zwolnionym tempie. Panie Solarz tak trzymaj i pokazuj naszą ligę na tym samym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turbo Dymo Man Re: Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln IP: 94.254.248.* 07.10.09, 11:31 duduś napisał Dokładne powtórki,zbliżenia,pokazanie istotnych fragmentów > meczy w zwolnionym tempie Właśnie! Zarówno obraz jak i dźwięk były zrobione perfekcyjnie. Jak oglądałem transmisje z Turcji, to co chwilę nie wiedziałem co się naprawdę stało. Nie mówiąć już o tym, żeby słyszeć coś oprócz komentatora i ogólnie "hali". Mamy w TV fachowców, Turcy to ze 20 lat się będą uczyć jak zrealizować taką transmisję. Tylko dlaczego psia krew w państwowej tego nie było??? To za co płacimy abonament i jeszcze dokładamy do tego bajzlu z podatków??? PiS - SLD pokazał 0 rozgrywek. Solorz pokazał kilka. Solorz zawstydził TV pis Niech się inni wstydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartiepl Re: Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln IP: 193.111.144.* 07.10.09, 12:17 Niech zarabia, ale też niech płaci ludziom, a nie posyła na bezpłatne urlopy :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
igorbn Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln zł 07.10.09, 09:21 Pogratulować zmysłu biznesowego. Niedawno na antenie "Trójki" padła propozycja by sportem narodowym została siatkówka - podpisałbym się pod tym pomysłem wszystkimi kończynami. Inwestowanie w sport powolutku staje się dobrym interesem, a jak dzięki temu wyniki (te krajowe i międzynarodowe) się poprawiają, to już efekt dobrego systemowego rozwiązania. Siatkówka chyba takie rozwiązanie znalazła. Może i inne dyscypliny skorzystają. Może warto pomyśleć o siatkarskich Orlikach? Więcej o dobrych praktykach biznesowych: DOBRAPRAKTYKA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
drupal Re: Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln 08.10.09, 00:16 orliki są siatkarskie. Każdy orlik to dwa boiska, jedno do piłki nożnej a drugie właśnie do siatki, kosza czy tenisa w zależności od potrzeb. wybierz się kiedyś i sam zobacz, może nawet zdzwoń się z kumplami to sobie pogracie. zdaje się nie ma limitu wiekowego do korzystania z tych boisk. Odpowiedz Link Zgłoś
marja209 Re: Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln 07.10.09, 09:35 bo odchudzacz napisała: > Cwaniaczek, nawet palcem w bucie nie kiwnal i taka kase zarobil. > Gdzie tu sprawiedliwosc??? No też mi się wydaje, że powinien sam trochę pograć, żeby się trochę zmęczyć, albo chociaż co najmniej boisko zamiatać. No bo jak to tak może być? Nic nie łopatą nie przerzucił, nic ciężkiego nie nosił, nie spocił się nawet, a kasę zarobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saldek Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln zł IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.09, 10:28 a na placu Czerwonym rozdają rowery ehh rzetelność wybiórczej sięga coraz bardziej faktu po1. nie zarobił ale uzyskał przychód a do zarobku to jeszcze daleka droga po2. nie 20 mln bo jak sami w tekscie się przyznali obliczyli tą kwotę bez rabatów należnym agencjom po3. nie Solorz a Polsat a tak poza tym się zgadza.. siatkarki grały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max masz racje IP: *.pools.arcor-ip.net 07.10.09, 10:34 zarobil moze tylko 10 milionow biedak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: masz racje IP: 87.204.10.* 07.10.09, 10:42 Prawdopodobnie, że nawet nie 10. Same koszty transmisji weź policz. I jeszcze musiał beknąć do CEV jakąś pigułkę solidną - był przetarg. I tak dalej i tak dalej. A ceny cennikowe z realnymi to się rozeszły jak stare gacie lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: masz racje IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.10.09, 11:26 I zaraz się okaże, że jeszcze dopłacił, ech... biznesmeni z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyreklama reklamy zabijały klimat meczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 10:36 jeszcze dobrze się akcja nie skończyła a tu już reklama,o powtórce nie ma mowy,gratulujemy Solorzowi ,współczujemy kibicom :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Briko Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 10:36 No i co z tego, ale finału nie pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekeke przychód 20 mln 07.10.09, 11:08 Nie "zarobił" tylko "firma uzyskała przychód". Inny podmiot, zarobek to zdecydowanie tylko cześć przychodu... Ech, rzetelność. Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe Re: przychód 20 mln 07.10.09, 12:11 piotrekeke napisał: > Nie "zarobił" tylko "firma uzyskała przychód". Inny podmiot, zarobek > to zdecydowanie tylko cześć przychodu... > Ech, rzetelność. zarobek to nie jest czesc przychodu. DOchod to jest czesc przychodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolno mu Re: Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 12:20 no i właśnie zadając sobie takie pytania już zawsze pozostaniesz biednym tyrakiem (albo trollem przynajmniej). Ja tam mam nadzieję, że Solorz zarobi na Śląsku Wrocław jeszcze ze sto baniek. A następne sto na siatkówce w Polsacie. Będzie przy tym praca i dla ciebie. Ktoś te hale po meczu musi posprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jara65 Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 13:02 Co za ekonomiczny analfabeta pisał artykuł? Co maja wpływy brutto (z nieuwzględnionymi rabatami) do zysku netto. Zazdrość i komunistyczne myślenie autora jest chyba nieadekwatne do gospodarki wolnorynkowej. Niech szanowny autor sam założy swój biznes wtedy będzie może rozróżniał pojęcia przychód a dochód, oraz dowie się co to są koszty. Chociaż z takim torem myślenia chyba najbardziej zapozna się z terminem strata. Z ekonomicznym pozdrowieniem - wszystkiego najgorszego dla tego pismaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln IP: *.net.autocom.pl 07.10.09, 13:16 A meczyk sobie obejrzałeś? Poza tym to są szacunkowe wyliczenia, uwzględnić trzeba upusty, indywidualne umowy, poza tym wydatki też są: kasa na zorganizowanie transmisji, opłacenie dziennikarzy, gości, premie za zajebistą relacje po każdym względem, zakupienie praw. Już tak pięknie nie wychodzi? co? Poza tym niech zarobi nawet 200 milionów, oby dalej realizował w swoich telewizjach transmisje siatkówki. Swoją drogą dlaczego z mojego abonamentu na tv publiczna i z moich podatków tvp nie kupiła i nie kupuje praw do relacji sportowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass No i co z tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 13:49 ma dobry biznes niech zarabia, a ci co zazdroszczą niech sie ogarną i sami coś zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
isostar2 Re: Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln 07.10.09, 14:28 Najwiecej to chyba na tym zarobił sponsor "Plus" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro74 Re: Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 14:42 Tylko dlaczego te reklamy leciały w czasie gdy na boisku trwał mecz? Każda przerwa techniczna trwała ok 1 min a polsat w tym czasie dawał 3 min reklam. Przed przerwą był przykładowo wynik 6:8 a po reklamach 6:10 i komentatorzy omawiali akcje których widzowie nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelum-polelum Re: Zygmunt Solorz zarobił na siatkarkach 20 mln IP: *.mgt.pl 07.10.09, 18:40 Załóż własną prywatną ogólnopolską stację TV, to będziesz zbijał na reklamach kasę. Czemu Polacy to takie niedorajdy życiowe? G...no robią i chcieliby, żeby kasa spływała im z nieba. Niespodzianka - jak coś chce się mieć, to trzeba samemu ruszyć 4 litery... Lenie śmierdzące... Odpowiedz Link Zgłoś