Gość: dobry coder IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.10, 11:11 Dlaczego wszystkie dobre pomysly sa juz wykorzystane :( Szukam i szukam czegos konkretnego do zrobienia i nic mi do glowy nie przychodzi, a jak juz to sie okazuje, ze ktos to juz zrealizowal :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ROTFL osoba pana Banacha jest gwarancją sukcesu IP: *.chello.pl 08.05.10, 11:53 na miarę sukcesu monetto... Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Mistrzostwo swiata! 08.05.10, 12:57 To sie nazywa njus na glowna ;) Firma ktora ma wiecej wspolnikow niz ofert i klientow razem wzietych - rozpoczela dzialalnosc! Propozycje kolejnych sensacyjnych njusow do gazeta.biz: - warzywniak na rogu Ciasnej i Parnej zakupil dwa kartony chusteczek higienicznych Zasmarkana Dolina Szczescia. Wlasciciel korporacji prognozuje zysk operacyjny w wysokosci 25 PLN w ciagu nastepnego polrocza. Eksperci prognozuja wzrost popularnosci warzywniaka! - firma remontowa Ch*jewicz i Wspolnicy zakupila w leasingu trzy pedzle do malowania drzwi. Ekspert z Agencji Pierdzielimy-Od-Rzeczy zwrocil uwage na planowany wzrost PKB o dwa zlote! - babcia klozetowa, pracownik Zasrane Kible Sp. z o.o., dostala zatwardzenia. Zdzislaw Dodupnisz, CEO spolki, spodziewa sie spadku kosztow operacyjnych o dwa grosze dziennie. Eksperci zwracaja uwage na nowy trend w branzy - podawanie pracownikom wegla leczniczego pozwala zwiekszyc zyski o dwanascie groszy kwartalnie. - na fali popularnosci wegla leczniczego i chusteczek higienicznych, spolka Wujewicz i Wspolnicy planuje optymalizacje procesu logistycznego. Ich case studies udowadniaja ze dzieki zastosowaniu szybkobieznych bezrobotnych mozna zwiekszyc wspolczynnik zatwardzen u babc klozetowych o 0,03%. W ciagu dwunastu lat firma powinna znalezc sie na rynku NewConnect. A tak serio - chyba potanialy artykuly sponsorowane od kiedy gazeta.pl zaczela zatrudniac gimnazjalistow. Cytat dnia: "Ksiadz pogłaska dziecko" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Mistrzostwo swiata! 08.05.10, 15:46 chyba potanialy artykuly sponsorowane od kiedy > gazeta.pl zaczela zatrudniac gimnazjalistow Proces degradacji wiarygodności gazety zaczął sie znacznie wcześniej niz wtedy gdy zaczeli zatrudniac dzieciaki do klejenia netowych niusów; tak niej więcej przy okazji rywina Agora zainicjowała własną dekompozycję.. Dzis to nawet gazecianą prognozę pogodę nalezy weryfikować przy pomocy innych źródeł... Tak na marginesie; skąd Ci sie biorą takie ekstremalne (by nie powiedziec ekstrementale..) porównania? Masz właśnie problemy gastryczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL no ja mam to samo IP: *.chello.pl 08.05.10, 18:55 > Tak na marginesie; skąd Ci sie biorą takie ekstremalne (by nie powiedziec > ekstrementale..) porównania? Masz właśnie problemy gastryczne :-) jak czytam GWno to to też mi się kojarzy ze sraką, czasem nawet ją wyzwala Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: no ja mam to samo 09.05.10, 08:34 > jak czytam GWno Ale dlaczego czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulo Re: no ja mam to samo IP: *.chello.pl 09.05.10, 11:21 nie słyszałeś nigdy o masochistach? A druga sprawa to, że ludzie wciąż mają trudności z rozróżnieniem strony Gazety Wyborczej od portalu gazeta.pl, która ma mieć przecież charakter typu onet czy wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL Czytam GW bo gdzie indzej wieksze gwno,np.na rp.pl IP: *.aster.pl 09.05.10, 12:14 ...wole srake na GW, niz pisowy stolec na innych shitowych serwisach... Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Mistrzostwo swiata! 08.05.10, 15:53 To jest polska odmiana amerykańskie bańki dot-com'ów. Nie ma obrotów, nie ma towaru, nie ma klientów. Byle tylko znalazł się naiwny inwestor. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur Re: Mistrzostwo swiata! do kretynofila. 10.05.10, 08:25 Wśród tych branż, które z takim lekceważeniem wymieniłeś, znam 2 gości. Jednen zarabia 40tys/mies, drugi kilka mln/rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrwa mać Niech pan Banach rozwiedzie się ze swoją osobą IP: *.chello.pl 09.05.10, 07:25 i działa jako pan Banach a nie osoba pana Banacha i po problemie... swoja osobo. Odpowiedz Link Zgłoś
brumowski Tylko gdzie te 90% zniżki???? 08.05.10, 13:16 Kolejny renesans Radia Erewań? Gdzie te 90% zniżki na restauracje? Czy wy wiecie w ogóle, o czym piszecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef i znalazl sie pomysl na reklame IP: 62.113.156.* 08.05.10, 17:39 no i znalazl sie pomysl na reklame tego przedsiewziecia... gazeta to zrobila chyba z litosci, bo pisac o projekcie, ktory przyciagnal jedna osobe, to chyba reklama? I nie trzeba bylo inwestowac (chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukash Zniżki do 90 proc. na restauracje. Kolejny grac... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.10, 21:48 Słaby ten artykuł sponsorowany :) moim zdaniem to raczej antyreklama - serwis (firma) która nie ma ciekawych ofert, zainteresowania etc. planuje obroty na poziomie 5mln? Kto pisał ten artykuł? Czemu w obecnych czasach nie podpisuję sie tego typu artykułów? Może to jakiś bot skleja i wysyła - to byłoby jakieś usprawiedliwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Banach to wiadomo kto ... IP: *.as.kn.pl 08.05.10, 22:32 zostawil oszukana cala rzesze klientow monetto bez zadnego wsparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerewere Zniżki do 90 proc. na restauracje. Kolejny grac... IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 09:43 kolejny gracz! wow! dobre sobie! wielki mi gracz! gazeto, klasa w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechius Zniżki do 90 proc. na restauracje. Kolejny grac... IP: *.pools.arcor-ip.net 09.05.10, 10:36 a po ile w tym Grupust oferują pasztetową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorian Zniżki do 90 proc. na restauracje. Kolejny grac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 14:48 Takie zniżki oferuje także grupa negocjacyjna działająca na portalu rabat.com.pl. 2 tygodnie temu kupowałem przez nich 5 fiatow panda. Wynegocjowali cenę 10% niższa od tej, która zaoferował mi diler jak zgłosiłem się do niego sam. Wniosek - duże zakupy w grupie - działają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Zobacz tez inne np Razemdom.pl IP: *.acn.waw.pl 09.05.10, 18:20 nie tylko auta ale tez mieszkania mozna kupowac ze znizka, zobacz sobie na razemdom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość A debilny artykuł wisi drugi dzień... Bo weekend? IP: 109.243.136.* 09.05.10, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _klient Naprawde nie ma o czym pisac. IP: 94.42.88.* 10.05.10, 07:59 Od tygodnia na glownej stronie wisi ten tekst. Ciekawe ile zaplacili za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Zniżki do 90 proc. na restauracje. Kolejny grac... IP: *.home.aster.pl 29.06.10, 16:52 Mnie się podoba! Ja skorzystałam z rest Delicja Polska - normalnie nigdy bym tam nie poszła, bo drogo!! A tak skorzystałam i wiem, że będę odkładała kaskę na częstsze wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-stolik.pl Zniżki do 90 proc. na restauracje. Kolejny grac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 14:09 e-stolik.pl Odpowiedz Link Zgłoś