Gość: KapitanVon IP: *.acn.waw.pl 11.03.04, 10:00 mam wrażenie, że Eurosocjalizm się rozpadnie po przyjęciu nowych członków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komentator Rozpad 11.03.04, 11:05 Gość portalu: KapitanVon napisał(a): > mam wrażenie, że Eurosocjalizm się rozpadnie po przyjęciu nowych członków. Masz idiotyczne wrazenia, mozg cie sie rozpada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Źśężę... Matoły do boju jest o Balcerowiczu, rywalizacja ws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:12 Rywalizacja wskazana pomiedzy SLD, LPR i Samoobroną! I tak jest największym Polakiem obok papieża i Wałesy! SLD piszcie przy okazji o zaplutym starcu, LPR piszcie O Soroszu i zmowie światowego żydostwa, Samoobrona napiszcie, że to nie Wałęsa a wasz kochany kapo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Matoły do boju jest o Balcerowiczu, rywalizac IP: 212.14.0.* 11.03.04, 11:21 A świstak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: start Re: Matoły do boju, już SLD jest, tak dalej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Matoły do boju, już PO jest, tak dalej! IP: 212.14.0.* 11.03.04, 14:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Start Re:Co ja mam z PO matole? Wąski świat XYZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 15:13 Ty jesteś pociągowy koń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: start Re;Co jam z PO koziołku? Wąski świat XYZ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 15:16 patrzysz jak pociągowy koń za SLDowski worekt owsa i przezuj czasem trybunę ludu1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Balcerowicz: musze odejsc, mozliwie szybko.. IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 11.03.04, 14:44 Jezeli w Polsce jest tak, jak jest, to ktos za to odpowiada. Kto za to odpowiada ? Oczywiscie K+M+B , czyli Kwasniewski+Michnik+Balcerowicz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af KMB? A gdzie papież co kochany PRL ubił? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g glupia cipo IP: 217.96.95.* 12.03.04, 10:45 dowiedz sie jak byly blokowane reformy balcerowicza a pozniej sie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad ja tez mam nadzieje ze sie rozpadnie eurosocjalizm IP: *.westk01.tn.comcast.net 11.03.04, 15:19 Ja tez mam nadzieje ze sie ten eurosocjalizm niedlugo rozleci,i dlatego tez wcale nie bylem za przystapieniem do unii,bo po co?W koncu po rozpadzie komuny mielismy odchodzic od socjalizmu a nie do niego wracac tyle ze w zmienionej formie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Kto to zawsze przeciw EU? Dzieci Korwina czy KGB? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 16:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Kto to zawsze przeciw UE? Dzieci Korwina czy KGB? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 16:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Balcerowicz jest wybitnym patriotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 15:24 I odejdzie dopiero jak w Polsce będzie dobrobyt i wszyscy będą szczęsliwy. Jako patriota nie może zostawić nas w kłopotach i dlatego nie odchodzi z troski o nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak w przeciwienstwie do Ruska z PZPR - Millera.. IP: HTTP1.* / *.z064002094.nyc-ny.dsl.cnc.net 11.03.04, 15:34 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
michal25arizona Re: Balcerowicz jest wybitnym patriotą 11.03.04, 17:55 Jedrek, ja nie wiem czy co to napisales to sarkazm czy nie, ale cokolwiek to nie jest, jest to przerazajace. Dlaczego wyborcy w Polsce wciaz jeszcze mieszaja romantyczne idealy w gospodarke. Przeciez tam (w mysleniu o gospodarce) powinien wygrywac pragmatyzm. Ta cala gadka o patriotach to stek bzdur. Kto jeszcze w cos takiego wierzy ??? Za duzo Mickiewicza i Slowackiego sie naczytali niektorzy... Ja wole miec na stanowisku ministra finansow niepatriote. Wole miec zmbitnego, szanowanego w srodowisku ekonomistow specjaliste, ktory bron boze nie bedzie robil tego w imie patriotyzmu, a w imie swojej ambicji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel-l Re: Balcerowicz: najpierw reforma finansów IP: *.com.pl 11.03.04, 15:40 Gość portalu: KapitanVon napisał(a): > mam wrażenie, że Eurosocjalizm się rozpadnie po przyjęciu nowych członków. Związek Radziecki po "przyjęciu" Polski upadał jeszcze 50 lat. Więc i eurokołchoz ma jeszcze pewien czas przed sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af I może kpt von zacznie się wojna. Oj będzie z pana IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 15:55 dobre mięso armatnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Balcerowicz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 16:05 Ktoś kto jest uczciwy, słowny, konsekwentny, wykształcony i kompetentny nie może być prawdziwym Polakiem. Takich nie potrzebujemy. Balcerowicz musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Nigdy wiecej komuno-lepperyzmu!!! IP: HTTP1.* / 66.192.30.* 11.03.04, 17:07 I niewazne, czy jestes na Prawicy, czy na Lewicy - chłop, były pezetpeerowski czynownik, doprowadzi Ciebie i Twą rodzinę do skrajnej NĘDZY. Nie jestem EU- fanem, ale szanuję wyrok Demokracji - Referendum było WOLNE. Tak chciała fakt, częściowo omamiona populistycznymi hasełkami) WIĘKSZOŚC. Zasługą prof Balcerowicza jest to, ze wyciagnal nas wszystkich z potwornego dolu ekonomicznego, w ktory nas wpedzila nigdy nieosadzona spolka: Gierek-Jaruzel- Rakowski, gotowa kosztem Polski ratowac ZSRS od nieuchronnego juz upadku. I jest ciekawe, Profesor byl w PZPR, ale to mu tylko (mial scisle dane) POMOGLO w wyciagnieciu Polski z gospodarczego bagna po komunie bez smiertelnych ofiar (a to Polsce realnie grozilo). Inna jest sprawa, ze sprawcow hiperinflacji nalezaloby dzis POWIESIĆ (niechby i z Księdzem). W pelni na to Czerwoni Zbrodniaerze zasługują. Ta trojka, i inni złodzieje: Wilczek, Huszcza, Kiszczak. W równiutkim szeregu winni dyndać. Jeszcze przed Anschlutzem.. Odpowiedz Link Zgłoś