Dodaj do ulubionych

Balcerowicz: najpierw reforma finansów

IP: *.acn.waw.pl 11.03.04, 10:00
mam wrażenie, że Eurosocjalizm się rozpadnie po przyjęciu nowych członków.
Obserwuj wątek
    • komentator Rozpad 11.03.04, 11:05
      Gość portalu: KapitanVon napisał(a):

> mam wrażenie, że Eurosocjalizm się rozpadnie po przyjęciu nowych członków.

Masz idiotyczne wrazenia, mozg cie sie rozpada?
      • Gość: Źśężę... Matoły do boju jest o Balcerowiczu, rywalizacja ws IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:12
        Rywalizacja wskazana pomiedzy SLD, LPR i Samoobroną!
        I tak jest największym Polakiem obok papieża i Wałesy!
        SLD piszcie przy okazji o zaplutym starcu,
        LPR piszcie O Soroszu i zmowie światowego żydostwa,
        Samoobrona napiszcie, że to nie Wałęsa a wasz kochany kapo!
        • Gość: XYZ Re: Matoły do boju jest o Balcerowiczu, rywalizac IP: 212.14.0.* 11.03.04, 11:21
          A świstak...
          • Gość: start Re: Matoły do boju, już SLD jest, tak dalej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:31
            • Gość: XYZ Re: Matoły do boju, już PO jest, tak dalej! IP: 212.14.0.* 11.03.04, 14:14
              • Gość: Start Re:Co ja mam z PO matole? Wąski świat XYZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 15:13
                Ty jesteś pociągowy koń?
                • Gość: XYZ Co masz wspólnego z PO? Mentalnoś. IP: 212.14.0.* 12.03.04, 07:51
              • Gość: start Re;Co jam z PO koziołku? Wąski świat XYZ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 15:16
                patrzysz jak pociągowy koń za SLDowski worekt owsa i przezuj czasem trybunę
                ludu1
    • Gość: jagoda Re: Balcerowicz: musze odejsc, mozliwie szybko.. IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 11.03.04, 14:44
      Jezeli w Polsce jest tak, jak jest, to ktos za to odpowiada. Kto za to
      odpowiada ? Oczywiscie K+M+B , czyli Kwasniewski+Michnik+Balcerowicz,
      • Gość: af KMB? A gdzie papież co kochany PRL ubił? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 15:58
      • Gość: g glupia cipo IP: 217.96.95.* 12.03.04, 10:45
        dowiedz sie jak byly blokowane reformy balcerowicza a pozniej sie wypowiadaj
    • Gość: tad ja tez mam nadzieje ze sie rozpadnie eurosocjalizm IP: *.westk01.tn.comcast.net 11.03.04, 15:19
      Ja tez mam nadzieje ze sie ten eurosocjalizm niedlugo rozleci,i dlatego tez
      wcale nie bylem za przystapieniem do unii,bo po co?W koncu po rozpadzie
      komuny mielismy odchodzic od socjalizmu a nie do niego wracac tyle ze w
      zmienionej formie .
      • Gość: ap Kto to zawsze przeciw EU? Dzieci Korwina czy KGB? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 16:01
      • Gość: ap Kto to zawsze przeciw UE? Dzieci Korwina czy KGB? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 16:01
    • Gość: Jędrek Re: Balcerowicz jest wybitnym patriotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 15:24
      I odejdzie dopiero jak w Polsce będzie dobrobyt i wszyscy będą szczęsliwy. Jako
      patriota nie może zostawić nas w kłopotach i dlatego nie odchodzi z troski o
      nas.
      • Gość: Polak w przeciwienstwie do Ruska z PZPR - Millera.. IP: HTTP1.* / *.z064002094.nyc-ny.dsl.cnc.net 11.03.04, 15:34
        j.w.
      • michal25arizona Re: Balcerowicz jest wybitnym patriotą 11.03.04, 17:55
        Jedrek, ja nie wiem czy co to napisales to sarkazm czy nie, ale cokolwiek to
        nie jest, jest to przerazajace.
        Dlaczego wyborcy w Polsce wciaz jeszcze mieszaja romantyczne idealy w
        gospodarke. Przeciez tam (w mysleniu o gospodarce) powinien wygrywac
        pragmatyzm. Ta cala gadka o patriotach to stek bzdur. Kto jeszcze w cos takiego
        wierzy ??? Za duzo Mickiewicza i Slowackiego sie naczytali niektorzy...
        Ja wole miec na stanowisku ministra finansow niepatriote. Wole miec zmbitnego,
        szanowanego w srodowisku ekonomistow specjaliste, ktory bron boze nie bedzie
        robil tego w imie patriotyzmu, a w imie swojej ambicji.
        pozdrawiam
    • Gość: pawel-l Re: Balcerowicz: najpierw reforma finansów IP: *.com.pl 11.03.04, 15:40
      Gość portalu: KapitanVon napisał(a):

> mam wrażenie, że Eurosocjalizm się rozpadnie po przyjęciu nowych członków.

Związek Radziecki po "przyjęciu" Polski upadał jeszcze 50 lat.
      Więc i eurokołchoz ma jeszcze pewien czas przed sobą.
    • Gość: af I może kpt von zacznie się wojna. Oj będzie z pana IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 15:55
      dobre mięso armatnie!
    • Gość: al Balcerowicz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.03.04, 16:05
      Ktoś kto jest uczciwy, słowny, konsekwentny, wykształcony i kompetentny nie
      może być prawdziwym Polakiem. Takich nie potrzebujemy. Balcerowicz musi odejść.
      • Gość: Polak Nigdy wiecej komuno-lepperyzmu!!! IP: HTTP1.* / 66.192.30.* 11.03.04, 17:07
        I niewazne, czy jestes na Prawicy, czy na Lewicy - chłop, były pezetpeerowski
        czynownik, doprowadzi Ciebie i Twą rodzinę do skrajnej NĘDZY. Nie jestem EU-
        fanem, ale szanuję wyrok Demokracji - Referendum było WOLNE. Tak chciała fakt,
        częściowo omamiona populistycznymi hasełkami) WIĘKSZOŚC. Zasługą prof
        Balcerowicza jest to, ze wyciagnal nas wszystkich z potwornego dolu
        ekonomicznego, w ktory nas wpedzila nigdy nieosadzona spolka: Gierek-Jaruzel-
        Rakowski, gotowa kosztem Polski ratowac ZSRS od nieuchronnego juz upadku. I
        jest ciekawe, Profesor byl w PZPR, ale to mu tylko (mial scisle dane) POMOGLO w
        wyciagnieciu Polski z gospodarczego bagna po komunie bez smiertelnych ofiar (a
        to Polsce realnie grozilo). Inna jest sprawa, ze sprawcow hiperinflacji
        nalezaloby dzis POWIESIĆ (niechby i z Księdzem). W pelni na to Czerwoni
        Zbrodniaerze zasługują. Ta trojka, i inni złodzieje: Wilczek, Huszcza,
        Kiszczak. W równiutkim szeregu winni dyndać. Jeszcze przed Anschlutzem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka