Dodaj do ulubionych

Diageo zmienia markę Smirnoff w Polsce

15.03.04, 15:35
Vladimir ma smak na dobra papojke.
Obserwuj wątek
    • norge Smirnoff to najczęściej "walona" wóda w Polsce 15.03.04, 15:36
      Ja nie kupuję Smirnoffa, choć bardzo lubię, bo wszędzie są tylko podróby: w
      Geancie, Globi. A Royala nie chcę pić i nabijać kabzy mafii.
    • Gość: yy Re: Diageo zmienia markę Smirnoff w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 16:27
      moga zmieniac jak tylka chca - i tak zawsze lepsza bedzie Luksusowa :)
      • Gość: j Re: Diageo zmienia markę Smirnoff w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 18:37
        Luxusowa jest super :)
        nie ma czystrzej i lepszej wody...
        • Gość: majo Re: Diageo zmienia markę Smirnoff w Polsce IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 16.03.04, 01:05
          Tak też wydawało mi się przed laty. Poczatkowo Finlandia, pózniej Absolut.
          Jednak francuzka z gąską jest szczytem wytworności i całkowicie jest pozbawiona
          jakiegokolwiek odoru. Dusza śpiewa.
          • Gość: druid A gdzie dopisek-"ARTKUL SPONSOROWANY?? :-)) IP: 217.153.97.* 18.03.04, 16:08
            Nie dosc, ze lansuje sie Smirnoff, to jeszcze LeoBurnett robi sobie autoreklame
            swojego dzialu PR :-)))
            well done :-))
    • Gość: Lukasz Mleczko Wódka czysta ma smak????? IP: *.schlumpfhausen.conova.com / *.conova.com 15.03.04, 16:34
      trochę tego świństwa zdarzyło mi się już wypić i nie dostrzegłem aby różne
      marki zwykłej czystej wódki odznaczały się smakiem, co najwyżej różnicę czuje
      się po obudzeniu się rano, jedna jest pewno czyściejsza, a druga mniej, co
      odpowiednio skutkuje... ale smak, w takim razie woda destylowana też moze mieć
      różny smak
      • Gość: maruda Re: Wódka czysta ma smak????? IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.04, 16:44
        Gość portalu: Lukasz Mleczko napisał(a):

> trochę tego świństwa zdarzyło mi się już wypić i nie dostrzegłem aby różne
        > marki zwykłej czystej wódki odznaczały się smakiem, co najwyżej różnicę czuje
        > się po obudzeniu się rano, jedna jest pewno czyściejsza, a druga mniej, co
        > odpowiednio skutkuje... ale smak, w takim razie woda destylowana też moze mieć
        > różny smak

Oczywiście, że ma. Należy to jednak stwierdzić przy pierwszych kieliszkach, a
        nie na drugi dzień rano. Osobiście preferuję raczej konkretnych producentów, niż
        marki. Dobrze w moim odczuciu wypadają: Białystok i Starogard Gd.

PS
        Nie lubię tylko tych udziwnień instalowanych w szyjce butelki, co to
        przeszkadzają pić z gwinta. ;)

• Gość: Frajer Cos smierdzi pod Paszko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 20:26
      Pani z Diageo chyba chce konkurencje zrobic w huja i straszy budzetem w wysokosci 7 baniek... Pani
      Joanno - na co wydacie te pieniazki? nie ma TV, nie ma radia, nie ma outdooru - puscicie 7 baniek w
      horecach i na eventy? juz teraz niech sobie pani wszyje espaeral, zeby na przyszlosc tak nie pierdolic
    • Gość: majo Re: Diageo zmienia markę Smirnoff w Polsce IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 16.03.04, 00:51
      Autor wyraznie zawężył upododobania smakowe naszych rodaków. Zapewne tłumaczyć
      to należy brakiem głębokiej (aż do dna), analizy całego obszernego wachlarza
      upodobań. Należało by nadmienić upodobania do likieru na kościach, butaprenu,
      bądz też pośrednich rarytasów. Gorzelnia Smirnoffa powstała w Kijowie na
      wypożyczonych przez Polskę ziemiach, i autor musiał robić badania na
      zasiedziałych tam Polakach, którzy mają ograniczone pojęcie o obecnych
      upodobaniach naszych konsumentów. Niemniej jednak, sam artykuł idzie w kierunku
      wzmocnienia naszych narodowych ambicji.
    • Gość: Rosso Hańba - takie teksty reklamowe w GW ! IP: 217.232.50.* 16.03.04, 04:24
      • Gość: ksin Re: Hańba - takie teksty reklamowe w GW ! IP: 80.50.5.* 16.03.04, 08:30
        zgadza sie
        gownia to juz sprzedajna szmata
        • Gość: muka! Re: Hańba - takie teksty reklamowe w GW ! IP: *.chello.pl 17.03.04, 11:50
          Ta, zwłaszcza informacje o spadku udziałów w rynku, zajmowaniu 8-10 miejsca i
          czołowych pozycjach konkurencji takiej jak Absolwent czy Bols bardzo reklamowe.
    • Gość: artu2004 Re: Diageo zmienia markę Smirnoff w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 19:20
      Jedśli trucizna może być luksusowa to może ma i smak. Bo kazdy mózgojeb to
      mózgojeb. Nawet ni trzeba dodawać do tego ideologii "snaku".
    • Gość: Maciej Nowe opakowanie tandety IP: *.pl / *.enterpol.pl 16.03.04, 23:50
      Dla dobrej wódki idealnym testem jest jej smak i aromat w temperaturze pokojowej
      - niestety Smirnoff szczególnie ten z "czerwoną" etykietą plasuje się poza
      pierwszą ligą. I lodówka tu niewiele zmieni....
    • Gość: mil Re: Diageo zmienia markę Smirnoff w Polsce IP: *.telepac.pt 17.03.04, 01:07
      wutka paskustfo
    • Gość: Rebe Goldshit A gdzie sa wodki koszerne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 02:06
      Uś, a ja sze pytam, kcie som vodki koszerne. Tlaczego wy ich nie pijecze? My od kazda butelka mieli 1 zl. To, sze fy ich nie pijecze, to antysemityzmus.
      • Gość: vortex Re: A gdzie sa wodki koszerne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 10:08
        Rabe, zai nicht myszuge?
    • Gość: DOKTOR MUREK opamiętajta się ;) IP: *.bonair.com.pl 17.03.04, 12:24
      kurna szkoda, ze gówniarzeria nie kupuje juz prawdziwych polskich wódek, tylko mocy ryja zachodnimi, bo chce uwazac sie za lepszych i bardziej dystyngowanych, myślalem, ze to Polska słynie z wódek, w takim razie to gowno prawda... niczym Polska juz nie słynie... łza sie w oku kręci
    • Gość: R Re: Diageo zmienia markę Smirnoff w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 12:32
      Smirnoff nie jest najlepiej sprzedającą się wódką na świecie. Nr 1 to
      Stolichnaya. Może to zabawne, ale taką sprzedaż generuje w większości Rosja.
      Drugi kraj, gdzie piją Stoli na umór to USA.
    • Gość: tom_soyer Re: Diageo zmienia markę Smirnoff w Polsce IP: *.volkswagen.de 17.03.04, 17:55
      Ja i tak wole Finlandie
    • Gość: BazalT Re: Diageo zmienia markę Smirnoff w Polsce IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 18.03.04, 10:04
      jak by ktos nie wiedzieal i tak najlepszą wodka na swiecie jest wyborowa, a
      prawdziwa wodka moze pochodzic tylko z polski Taka mamy renome na swiecie :)
    • Gość: vortex Dlaczego ten artykul wisi juz drugi dzien? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 10:07
      Czyzby artykul sponsorowany? Czy to takie wazne zeby dawac na strone frontowa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka