Dodaj do ulubionych

Amber Gold. Mimo zakazu ministra przyjmuje loka...

IP: 84.246.24.* 21.07.10, 14:04
Niech Wybiorcza poda lepiej kto jest jej udzialowcem i czy nie ma to
zwiazku z atakami na Amber Gold?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś KNF też bym zlikwidował, albo porzadnie IP: 193.201.167.* 21.07.10, 14:15
      przetrzepał i przewietrzyłc - zwłaszcza prezesa
    • Gość: mimblau Przecież Amber Gold rekalmuje się na gazeta.pl IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.10, 14:15
      Sam do nich napisałem kilka dni temu, odnośnie reklamy Amber Gold. Wcześniej na
      nich jadą ale po kasę to rękę wyciągnęli...

BRAWO
    • Gość: mimblau A rekalmy Amber Gold na gazecie? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.10, 14:17
      Przecież ostatnio na wyborczej biz są ich reklamy. Pogratulować!
    • Gość: SlawekC Amber Gold. Mimo zakazu ministra przyjmuje loka... IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.10, 14:22
      To już trzeci artykuł Gazety an temat spółki Amber Gold, opisujący jej
      kłopoty z prawem, dochodzenie prokuratury i ryzyko inwestycyjne dla klientów.
      A mimo tego od miesiąca na stronach właśnie Gazety widzę bannery
      reklamujące właśnie produkty inwestycyjne Amber Gold.

Widzę więc że zapewne za odpowiednią cenę za reklamę, Gazeta nie ma
      problemu z robieniem reklamy takiemu podmiotowi?
    • nowaczynska_76 Amber Gold. Mimo zakazu ministra przyjmuje loka... 21.07.10, 14:29
      To zwykły skandal. Ale procedury muszą zostać zachowane i wszystko musi się
      odbyć zgodnie z literą prawa. Mam nadzieję, że nie znikną razem z
      oszczędnościami osób, które uwierzą i przekażą im swoje pieniądze.
      • Gość: aviva Re: Amber Gold. Mimo zakazu ministra przyjmuje lo IP: *.chello.pl 21.07.10, 20:13
        No tak i całkiem przypadkowo reklamujesz w stopce blog aviva...
        No właśnie te artykuły coś za często za wyborczej o amber a reklamy
        lecą. Z tego co sobie przypominam to taki sam myk był z finroyal.
    • Gość: redaktor Amber Gold - reklamy są na money, bankierze i rp.p IP: 193.109.123.* 21.07.10, 14:49
      Hej, mimo takiej sytuacji główne portale publikują ich reklamy. Z tego co
      słyszałem, tylko pb.pl odmówił.
    • Gość: obywatel RP Amber Gold. Mimo zakazu ministra przyjmuje loka... IP: *.chello.pl 25.07.10, 14:52
      Mnie w całej sprawie niepokoi jedna sprawa, a mianowicie, że urzędnicy KNF,
      tworzą jakieś czarne listy a jednocześnie nie potrafią przedstawić przepisów
      prawa na podstawie których działają.

A gdyby tak urzędnicy skarbówki zaczęli sobie publikować listy osób, które
      spóźniają się z zapłaceniem podatków? Urzędnicy z urzędu pracy publikowali w
      internecie kto i jak długo jest bezrobotny? Albo panie z wydziałów opieki
      społecznej, na swoich czarnych listach umieszczałyby rodziny które wg ich
      opinii nieodpowiedzialnie wychowują swoje dzieci?

I gdyby nawet przyjąć, że ci urzędnicy kierują się w swoich działaniach
      poczuciem jakiejś misji społecznej, to po pierwsze, może ja mam inny punkt
      widzenia na ową misję, a po drugie,to kto mi zagwarantuje, że nie znajdą się
      wśród tych "społeczników" ludzie skorumpowani, którzy za łapówkę będą
      umieszczali na czarnych listach niewygodną konkurencję swoich "sponsorów"?

• Gość: obywatel RP Re: Amber Gold. Mimo zakazu ministra przyjmuje lo IP: *.chello.pl 25.07.10, 15:13
        zapraszam do zapoznania się z innym artykułem:
        wyborcza.biz/biznes/1,101716,8150992,Fiskus_boi_sie_faktur_wyslanych_e_mailem.html
        jak widać urzędnicy nawet z decyzjami niezawisłego sądu nie mają zwyczaju się liczyć
    • Gość: gość Amber Gold. Mimo zakazu ministra przyjmuje loka... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.10, 19:51
      a wyborcza cały czas ich reklamuje, niezły absurd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka