Dodaj do ulubionych

Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn...

IP: *.piaseczno.robbo.pl 22.09.10, 16:50
Nie jest prawdą, że konkurencja jest zerowa - ten rynek, ryneczek może, jednak już istnieje. Wystarczy zajrzeć na Google, żeby się przekonać, że takie biznesy istnieją w Polsce. W Każdym razie, ja taki interes widziałem w Warszawie (nie korzystałem).

Obserwuj wątek
    • Gość: e-mil żenada IP: *.ip.netia.com.pl 22.09.10, 16:56
      Ręce mi opadają jak czytam takie teksty "Cieszę się, że jest inicjatywa w naszym kraju. Młodzi ludzie mają mnóstwo pomysłów. Może dzięki temu z polską gospodarką nie będzie tak źle". Jeżeli dzięki łataniu gumy polska gospodarka ma iść do przodu, to ja dziękuję za takie wsparcie innowacyjności...
      • embriao Re: żenada 22.09.10, 17:10
        Pomysł nie jest zły, natomiast ot tylko usługi o niskim stopniu innowacyjności.
        • Gość: asd Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 17:46
          Właśnie! świetnie, że Leszek Czarnecki poczuwa się do służebności kapitało na rzecz społeczności, ale za sprawą prostej i mobilnej wulkanizacji drugiego Google nie zbudujemy. Panie Leszku, więcej innowacyjności technologicznej prosimy ;)
          • czarlz Czyżby krytykowali tutaj sami miliarderzy? 22.09.10, 18:27
            Trochę pomyślcie ludzie zanim zaczniecie mieszać z błotem wszystko dookoła. Kto tutaj ma ogromne doświadczenie w tej materii? Wy czy Czarnecki? Kto jest miliarderem? Ruszcie głową, czasami chociaż.
            • Gość: 666 Re: Czyżby krytykowali tutaj sami miliarderzy? IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 18:35
              Tylko Czarnecki nie jest typem "od zera do milionera" tylko "od "SBmena do milionera" :)
              • czarlz Re: Czyżby krytykowali tutaj sami miliarderzy? 22.09.10, 18:39
                Gość portalu: 666 napisał(a):

> Tylko Czarnecki nie jest typem "od zera do milionera" tylko "od "SBmena do mili
                > onera" :)

Skąd to wiesz? Z mediów? Ja też tak słyszałem, ale to troche za mało, żeby od razu szufladkować gościa. Rozsądku przybywaj!
                • Gość: tom Re: Czyżby krytykowali tutaj sami miliarderzy? IP: *.ip.netia.com.pl 22.09.10, 20:12
                  Polska przypadłość. Sam nic nie zrobi ale wszystkich i wszystko dookoła zbluzga. Ot taki POLSKI MEGA GOŚĆ ze słomą we łbie
                  pozdrawiam
                • Gość: 666 Re: Czyżby krytykowali tutaj sami miliarderzy? IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 15:26
                  To chyba jesteś głuchy i ślepy, tutaj informacje o twoim idolu: www.rp.pl/artykul/156705.html
            • Gość: swan kiedys działał tak jeden z banków; "przytulał" IP: 89.174.254.* 23.09.10, 01:01
              dobre pomysły jakie ludzie mieli zawierali w składanych do nich biznesplanach... Potem była odpowiedź odmowana dla pomysłodawcy a jego projekt realizował ktos inny....

Gratulujemy panu Czarneckiemu zastosowania oklepanego juz przeciez pomysłu na wydrenowanie kreatywnych... Mógł pan jednak jako zwyciężce wskazać nieco bardziej oryginalny projekt; wysztkich złozonych do pana i tak pan przeciez nie wykorzystasz...

• Gość: inż. Re: kiedys działał tak jeden z banków; "przytulał IP: *.ipgum.pl 23.09.10, 07:53
                DOKŁADNIE TAK
              • Gość: Leszek Cz. Re: kiedys działał tak jeden z banków; "przytulał IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.10, 08:12
                :P
          • Gość: prawda Re: żenada IP: *.icpnet.pl 22.09.10, 21:28
            Jak ktos zauwazył jaki kraj taka inowacja , ludzie ktorzy stworzyli potegi technogiczne swiata budowali swoje firmy na wiedzy a nie na polskich ukladach zeby nie napisac dosadniej ,Pan Czarnecki to taki sam biznesmen ja kwasniewski magister z nikad ..
            ludzie majacy wiedze przewaznie juz pracuja na zachodzie dla innych firm bo w pl poza centrami outsourcingowymi i montowniami / smaochody, monitory itd / nic sie wielkiego nie dzieje , pare firm , pare projektow i paru ludzi znimi zwiazanych nie wiele zmieni .
      • patriota21wieku Rusz glowa i zrozum istote artykulu! 22.09.10, 17:14
        Gość portalu: e-mil napisał(a):

> Ręce mi opadają jak czytam takie teksty "Cieszę się, że jest inicjatywa w naszy
        > m kraju. Młodzi ludzie mają mnóstwo pomysłów. Może dzięki temu z polską gospoda
        > rką nie będzie tak źle". Jeżeli dzięki łataniu gumy polska gospodarka ma iść do
        > przodu, to ja dziękuję za takie wsparcie innowacyjności...

W tym cytacie nie ma nic na temat innowacji, tylko INICJATYWY! Chociaz jak na polskie warunki innowacja jest fakt ze ktos rusza glowa i jest przedsiebiorczy, zamiast pier...enia w stolek na panstwowej posadzie czy wrzeszczenia na ulicach ze mu sie "nalezy" od panstwa bo ono jest po to zeby mu zagwarantowac prace!
      • Gość: kunio Re: żenada IP: *.171.11.118.static.crowley.pl 22.09.10, 17:24
        typowe dla ludzi, którzy nigdy nic nie wnoszą, nie tylko do rozmowy, do wszystkiego. krytykujesz, ale nie masz nic lepszego do zaproponowania. nie sztuką jest mówić jest, że wszystko jest do d***., nie mając nic w zamian. więc za e-milknij.
        • Gość: Axel Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 18:34
          Pytanie na inteligencje : A co do tej pory robiły te biedne firmy transportowe które ten koleś chce ratować ?
          Odpowiem ci będą dalej robiły to samo i współpracowały z tymi samymi hurtowniami które im na placu opony 20 lat wymieniają. Nisza jest tak wielka jak prawdopodobieństwo złapania dwóch kapci jednego dnia choć wtedy się dzwoni po taksówkę żeby oponę do wulkanizacji zawieźli. Gwarantuje ci ze każdy taksiarz zna punkt gdzie jest wulkanizacja 24/7 tak samo jak pogotowie dentystyczne czy dyżurująca apteka, i ma jakiegoś sprawdzonego znajomego mechanika do którego cie zaholuje i obudzi go nawet w środku nocy. Szkoda tylko forsy bo wyrzucona w błoto ale to problem pana Czarneckiego nie mój.
          • Gość: adac Re: żenada IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.10, 11:00
            Przeczytajcie o Uslugach ADAC w Niemczech , dokladnie to samo.
            Jak mozna dostac nagrode za cos co istnieje?
      • Gość: qqq Re: żenada IP: *.igig.up.wroc.pl 23.09.10, 09:10
        ...pojdzie bardziej do przodu niż od krytkowania wszystkiegi i wszystkich na forach w godzinach pracy.... pzdr :)
    • benq86 Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... 22.09.10, 17:10
      super inicjatywa pana czarneckiego, bardzo pochwalam. watpie natomiast, ze byla to filantropia :) normalna rzecza jest przekazanie "sponosorowi" czesci udzialow w firmie.
      • Gość: heh Re: Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 18:00
        W sumie w przypadku takiego biznesu to jest filantropia. Watpie aby zwyciezca rozwinal dzialalnosc do paru tysiecy punktow w Polsce i do skali obrotow rzedu dziesiatek lub setek milionow zlotych a tylko wtedy - przy skali dzialalnosci Czarneckiego - moglby faktycznie traktowac to jako inwestycje.
    • Gość: at i bardzo fajnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.10, 17:10
      i bardzo fajnie, i niech się kręci :-))
    • Gość: zenada? Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... IP: *.croy.cable.virginmedia.com 22.09.10, 17:11
      moze i juz tego typu biznes istnieje, ale chodzi o fakt, ze zaczyna sie mowic o innowacyjnosci w mediach - tego w polsce jeszcze nie ma!
      jedyne co sie w tej chwili w polsce robi to sklada sprzety na export na zachod lub hoduje dla zachodu mieso i warzywa.
      mlodzi ludzie chca studiowac i pracowac w korporacjach. natomiast pracy na odpowiednich stanowiskach wystarcza dla niewielu, a reszta wyjezdza na zmywak lub budowe w europie.
      a innowacyjnosci jak nie bylo tak nie ma...
      czarnecki daje dobry przyklad i chwala mu za to. trzeba pokazac mlodym, ze nie tylko studia daja ludziom przyszlosc, lecz przede wszystkim uzywanie tego co sie ma miedzy uszami!
      • Gość: Axel Re: Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 18:36
        Takich firm jest od groma to niestety ten konkurs kompromituje. Szczególnie jak będzie to niewypał.
    • jedrol73 Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... 22.09.10, 17:12
      Alez pomysl... Jesli takie pomysly sa sponsorowane, to ja pakuje manele i waracam. AA anyone ?
    • Gość: lucky no coz ...bez komentarza... jesli..... IP: *.wlms-broadband.com 22.09.10, 17:13
      jesli ktos przebije koło w Szczecinie a zwyciezca otworzy firme np w Katowicach( nie wspomne o Zakopanem) to nim dojedzie do klienta to sam zlapie 4 gumy i emerytura go dopadnie.

Mam lepsze pomysly ale nie bede sie chwalil.

Mobilne firmy???

Moge badac piersi z dojazdem do klientki-taki mobilny mammograf;)
      • Gość: rozgarniety jakis ty glupi dlatego niegy nie zarobisz pieniedz IP: 109.243.240.* 22.09.10, 20:45
        o klienta trzba walczyc, jak zaloza firme w Katowicach to będą sypać gwożdzie w Katowicach a nie ku**a w gdyni zeby nie dojezdzac tylko koło zakładu się sypie
      • advertum Re: no coz ...bez komentarza... jesli..... 23.09.10, 09:18
        @lucky A żeby Ci się same stare baby trafiły :P

Odnośnie tekstu, pomysł słaby. Otworzenie biznesu mobilnego 24h jest tak innowacyjne.... :D
        Znam przynajmniej dwie-trzy osoby, które zrobiły coś naprawdę innowacyjnego, czego nie było. Do takich rzeczy często wystarczą chęci, biznes nakręci się sam.

-----------
        Łatwo, szybko, sprawnie:)
    • Gość: TWernest Pomysł stary jak świat. IP: 178.73.48.* 22.09.10, 17:14
      Widziałem mobilne warsztaty wulkanizacyjne zabudowane na samochodach IVECO Daily kilka lat temu. Przywożą opony, maja wyważarkę, sprzęt do wymiany opon itp.
      W Polsce jest kilka takich firm , głównie w dużych miastach, więc to żadna nowość.
      Dla przykładu:
      Kraków
      www.myjnia-wulkanizacja.pl/pogotowie-wulkanizacyjne.phpPoznań
      www.wulkanizacja-24h.pl/Warszawa
      www.9494.pl/Wulkanizacja-z-dojazdem-do-Klienta!!!!.7.278.html
      • Gość: TWernest Poprawne linki: IP: 178.73.48.* 22.09.10, 17:16
        www.wulkanizacja-24h.pl/
        www.myjnia-wulkanizacja.pl/pogotowie-wulkanizacyjne.php
        www.9494.pl/Wulkanizacja-z-dojazdem-do-Klienta!!!!.7.278.html
      • Gość: bialutki Re: Pomysł stary jak świat. IP: *.magma-net.pl 22.09.10, 17:18
        Ja też nie wiem o co chodzi z tą innowacyjnąścią, ale tu nie chodzi o pomysł i nagrodzonego, tylko o filantropa. Panowie trochę uwagi.
    • Gość: Polak Katolik I co Popaprańce ? Piejecie z zachwytu nad pomysłem IP: *.gecon.com.pl 22.09.10, 17:19
      No i co ? Tak wam się POdoba ten POmysł ? POdli kapitaliści zamiast rozdać biednym i potrzebującym swoje ogromne majątki, to przeznaczają marne 90 tyś na jekieś wulkanizacje.
      Ale wszystko się zmieni jak Prawo i Sprawiedliwość pod przywódctwem Pana Prezesa Kaczyńskiego dojdzie do władzy. Wtedy nastanie równość i sprawiedliwość. Zetrzemy w pył zdrajców Polski i Religii Katolickiej. A Prawdziwi Polacy będą żyć w dobrobycie , dumni że są katolikami !!!
      • Gość: motoguru Re: I co Popaprańce ? Piejecie z zachwytu nad pom IP: *.chello.pl 22.09.10, 17:26
        spieprzaj idioto do roboty, zarabiac a nie dostawac, co ty myslisz, ze wszyscy beda dostawac od kapitalistow ? wyniosa sie stad w miesiac a wam nic nie zostanie!
      • patriota21wieku Re: I co Popaprańce ? Piejecie z zachwytu nad pom 22.09.10, 20:44
        Gość portalu: Polak Katolik napisał(a):

> No i co ? Tak wam się POdoba ten POmysł ? POdli kapitaliści zamiast rozdać bied
        > nym i potrzebującym swoje ogromne majątki, to przeznaczają marne 90 tyś na jeki
        > eś wulkanizacje.

A kiedy KK zacznie pomagac biednym zamiast wydawac miliardy zlotych na palace (zwane kosciolami) z kieszeni wiernych i podatnikow? Aha, zapomnialem dodac ze niewielu z hierarchow KK wyglada jak sw. Franciszek, raczej wygladaja ja Friar Tuck z Robin Hooda!

> Ale wszystko się zmieni jak Prawo i Sprawiedliwość pod przywódctwem Pana Prezes
        > a Kaczyńskiego dojdzie do władzy. Wtedy nastanie równość i sprawiedliwość. Zetr
        > zemy w pył zdrajców Polski i Religii Katolickiej. A Prawdziwi Polacy będą żyć w
        > dobrobycie , dumni że są katolikami !!!

Oczywiscie! Jak PiS dojdzie do wladzy to bedziemy mieli PRL-bis.
      • ludpracujacy Re: I co Popaprańce ? Piejecie z zachwytu nad pom 23.09.10, 00:40
        tak zamroczony PiSdzielcu, napewno ten twój prezes jest piękny, mądry i jest heterykiem, a to, że jest gruby, wstętny, kłótliwy i jest pedałem, to jest napewno rosyjsko POwska propaganda.
      • Gość: Jacek Placek Kiepska prowokacja ;) IP: *.20.54.194.generacja.pl 23.09.10, 10:12
        zaprawdę, kiepska prowokacja :)
    • Gość: rubin ciekawe, ile dał w łapę IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.09.10, 17:24
      • Gość: londres 93 tys. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 19:18
    • Gość: eee ee tam IP: *.elpos.net 22.09.10, 17:24
      mam kumpla który ma dużą firmę tego DOKŁADNIE typu
      i tak dojazdy do osobówek się nie opłacają bo koszt jest wyższy od lawety, a kasę trzepie się na dojeżdżaniu do ciężarowych i budowlanych naprawdę dużych

a tak BTW jaki koszt wulkanizacji 2 kół 100km od miasta o 23:30 ?
    • Gość: śmiacz toż to Einstein! będzie reperował niebite Golfy II IP: *.chello.pl 22.09.10, 17:31
      i łatał dziury w oponach

jesteśmy potęgą technologiczną z tak uzdolnionymi geniuszami biznesu

brawo panie Czarnecki
      oby tak dalej, tylko nie daj się pan zwieść i nie dawaj pieniędzy jakimś szarlatanom od robotyki
      albo jakiej innej zarazy

następnego proszę dofinansować jakiegoś geniusza, który wymyśli, żeby do wykopków traktor zaprząc - takich trzeba nam geniuszy w Polsce
      • Gość: żenada pomysł typu lepienie glinanych kogutków ..... IP: *.prz.com.pl 22.09.10, 18:18
        • Gość: gość Re: pomysł typu lepienie glinanych kogutków ..... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.10, 19:08
          No komu z was zdarzylo sie jechac w nocy i przebic dwie opony, smialo, meldujcie sie! To moze wspanialy pomysl ale na pranie pieniedzy tego miliardera. Pozatym jakie naprawy mozna zrobic bez warsztatu, przyrzadow i narzedzi u klienta? W niemczech od 50 lat dziala automobilklub adac i dla czlonkow (doslownie i w przenosni) drobne uslugi swiadcza zolte anioly - samochody warsztaty i skladnice najczesciej nawalajacych czesci jak akumulator, paski, wycieraczki i taki szajs. Kurwa wiec co to za pomysl do h...a?
          • Gość: ma4eusz Re: pomysł typu lepienie glinanych kogutków ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 19:25
            Hehehe.... uprał 100 tysięcy.... to się naprał. :D
            Skąd wiesz że ty tylko pomysł na dojazd, może jest tam jakaś innowacyjność, w tych samochodach-warsztatach.
            I nie klnij zazdrośniku.
            • Gość: tran "Pomogę uruchomić samochód u klienta". IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.10, 22:57
              Mam gdzieś taką wizytówkę z końca lat 80-tych. Facet wykaligrafował ją flamastrem, odbił na xero i pociął nożyczkami.

Inne hasło jeszcze było "Nowoczesność w domu i zagrodzie".
          • Gość: kwant0 Re: pomysł typu lepienie glinanych kogutków ..... IP: *.ghnet.pl 22.09.10, 22:35
            Co do oryginalności mam duże wątpliwości. Standardowe Assistans przecież działa właśnie na takiej zasadzie! Kupujesz wraz z ubezpieczeniem AC/OC w zamian bezpłatnie (!) drobne naprawy 24/h na terenie całego kraju - wymiana opony, doładowanie akumulatora, dolanie paliwa, prosta diagnostyka + wymiana bezpieczników a w razie niepowodzenia holowanie do najbliższego warsztatu.

To już jest, IMHO nic nowego.
          • hugow Re: pomysł typu lepienie glinanych kogutków ..... 22.09.10, 23:59
            Mi się zdażyło - dwie prawe opony, środek nocy, Biskupice Oławskie, brak zasięgu, zmieniłem przednią, i wróciłem do domu z jedną przebitą.
      • Gość: bien Re: toż to Einstein! będzie reperował niebite Gol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 21:59
        Nie ma co szydzić z tego, że ktoś myśli o tym, z czego żyć. To jest głupie. Perfekcjoniści od brylantowych pomysłów mają mniejsze szanse na przeżycie od ludzi, którzy nie boją się pracy prostej. Ale też niech próbują; jak dobrze trafią - dobrze pożyją. I nas ucieszą.
        • Gość: śmiacz kto tu szydzi ? IP: *.chello.pl 22.09.10, 22:30
          ależ gratuluję zarówno panu który wylosował 100 kPLN jak i panu Czarneckiemu, że docenił siłę i oryginalność tego pomysłu, a najbardziej, że zrozumiał na czym polega

sam wystartuję w nastepnej edycji z moim projektem

mój genialny plan polega na zamiataniu klatek schodowych od góry do dołu dwa razy dziennie
          to jest nisza, gdyż widzę, że wieczorem już gdzieniegdzie leżą papierki i żadna firma nie oferuje takich usług

• Gość: Marek Re: kto tu szydzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 09:59
            Myślę ze w jeszcze większą nisze trafił byś jak byś zamiatał z dołu do góry.
    • adam81w Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... 22.09.10, 17:44
      No i brawo. Oby więcej takich wydarzeń i inicjatyw w naszym narodzie.
    • cleomenes Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... 22.09.10, 17:47
      nie chodzi o to, czy pomysl megainnowacyjny, tylko wlasnie o to, ze jest to pomysl studenta, a takie trzeba wspierac i to jest akurat duzy plus. sam konkurs tez ciekawa sprawa, bo mobilizuje tych, ktorzy na serio chca cos robic do dzialania, a to tez wazne
      • Gość: stróż nocny Re: Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 18:18
        cleomenes napisał:

> nie chodzi o to, czy pomysl megainnowacyjny, tylko wlasnie o to, ze jest to pom
        > ysl studenta, a takie trzeba wspierac i to jest akurat duzy plus. sam konkurs t
        > ez ciekawa sprawa, bo mobilizuje tych, ktorzy na serio chca cos robic do dziala
        > nia, a to tez wazne

Czym się różni pomysł studenta od pomysłu nie studenta?
      • speedylelek Re: Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bi 22.09.10, 21:16
        wulkanizacja 24h na dobę w Warszawie to juz była, ho,ho
        starsi kierowcy znają punkt przy Wawelskiej
        powstały też inne, więc gdzie tutaj innowacyjność?
        dojazd do klienta? - mój warsztat zawsze dojedzie, jak mi się auto rozkraczy , więc tez nie wiem gdzie tutaj innowacyjność
        natomiast rozumiem dlaczego dla Czarneckiego to innowacyjność - bo jemu jak cos walnęło, to dzwonił po lawetę - i tak robi większość
        bo logika faktów jest prosta - warsztat jest od napraw, a dostarczeniem pojazdu ma się zająć kierowca, albo o własnych siłach, albo na lawecie
    • redaktorpajacewicz Jaki kraj takie pomysły biznesowe... 22.09.10, 17:54
      a może mi pan TW Ernest kopsnie 90 tysiaków? mam pomysł żeby łapać świetliki do słoików i sprzedawać jako latarenki ogrodowe:)
    • hieronim.w Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... 22.09.10, 18:03
      Pomysł jest fajny. Nieprawdą jest, że nie ma konkurencji. Jest jak wszędzie tylko na razie znikoma. Taki pomysł miałem jakieś 1,5 roku temu ale koniec końców zająłem się czymś innym ale też w branży motoryzacyjnej. Jedno mogę powiedzieć, jak ktoś szuka pomysłu na dobry biznes a do tego jest coś co jest jego pasją to polecam odwiedzić porządne targi w branży, którą się interesujecie i szukać, szukać. Targi najlepiej gdzieś za granicą gdyż nasze polskie imprezy targowe przy zachodnich i światowych standardów to kompletna porażka.

POZDR
      • Gość: kulawywos Re: Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bi IP: 94.75.121.* 22.09.10, 18:12
        U Wałęsy był niejaki Mnietek Wachowski co dętki łatał przed wzięciem się za politykę i do czego to doprowadziło:):):):):)
    • Gość: ezekiel Jakie były inne pomysły? Warzywniak 24h? IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 18:11
      jesli taki pomysł wygrał to ciekawe jakie były inne pomysły?
    • Gość: 666 Na taki sam pomysł wpadli Niemcy IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 18:17
      kilkadziesiąt lat temu, polegał on na naprawie VW Garbusów w miejscu awarii np. na autostradzie. Z tymi pieniędzmi ten "wspaniały" pomysł ma niewielkie szanse powodzenia, szkoda kasy.
    • Gość: pl Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... IP: 95.146.109.* 22.09.10, 18:27
      Chyba nawet Czarneckiemu umknęło, że AA wchodzi do polski. Nie wiem co zrobi tak startup, ale chyba nie pochodzi za długo. ;)
    • Gość: michalek Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 18:54
      Moim zdaniem od strony potencjalnego klienta ekonomicznie nieuzasadniony pomysl. Wystarczy zakupic karte ubezpieczeniowa PZU Pomoc za 200PLN za rok i PZU zajmie sie autem w bialych rekawiczkach z dojazdem na miejsce 24/7..
    • tow_beton student wulkanizator 22.09.10, 19:04
      po co marnował czas i pieniadze na studia? W tym czasie sam zarobiłby na start swojego biznesu (bez łaski miliardera), nabrał doświadczenia pracujac w warsztacie. najwyższy czas zlikwidować bezpłatne szkolnictwo wyższe! Choć ten młodzieniec przynajmniej będzie wykowywał pozyteczną pracę, a nie urzędnicze pasozytowanie.
    • Gość: km Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... IP: *.zicom.pl 22.09.10, 19:06
      Co za prostacki biznes, coś takiego jest w stanie nastolatek wymyślić.
      Ale grunt że koleś dostanie na swój zbożny cel pieniądze, to główna siła napędowa takich durnych pomysłów i innych bardziej twórczych i kreatywnych.

• Gość: Marcin wy jestescie niepowazni, od kol to ja mam asistanc IP: 209.62.126.* 22.09.10, 19:19
      wy jestescie niepowazni, jak zlapie gume to dzownie do asistance i w 30min przyjezdzaja i naprawiaja

raz mialem taka sprawe, zlapalem gume, mialem nawet zapasowke, ale nie bede sie brudzil i na dodatek narazal na autostradzie, a to bylo w nocy

zadzownilem przyjechal gosc zmienil kolo i pojechalem dalej w ramach asistance

kazde towarzystwo ma takie ubezpieczenia za okolo 100-150zl rocznie!

skoro ma takie ubezpieczenie to ma podpisane umowy z cala masa firm an terenie kraju!

wiec takich firm jest od groma

ten konkurs z panem czarneckim to jakas proazka, zastanawiam sie jak on doszedl do swoich pieniedzy skoro intryguja go i finansuje takie pomysly :)
    • Gość: Pawel Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.09.10, 19:30
      Widac ze chlopak byl w UK...tu ten biznes jest normalnoscia od nawet nie wiadomo kiedy. Ale mimo wszystko gratulacje, jak logistycznie to rozkreci, kasa sama bedzzie wplywac na konto.
    • plockier Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bizn... 22.09.10, 19:39
      Od tego esbeckiego kapusia, co jak tylko skończył 18 lat to sam zgłosił się na agenta, choćbym z głodu zdychał, złotówki bym nie wziął. I tyle.
      K......a a nie gwiazda polskiego rynku kapitałowego. Zobaczcie ludzie, kto ma naszą kasę.
      • the_dzidka Re: Firma Wulkan zwycięzcą konkursu "Pomysł na bi 22.09.10, 19:43
        Nie bój żaby, nie da ci.
        Naszą kasę? Twoją może jeszcze? Uważaj, bo sczerniejesz za chwilę. Palant.
        • Gość: elo Palant to jestes ty a plocker ma racje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:49
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka