Dodaj do ulubionych

Prezes KGHM Stanisław Speczik stracił posadę

30.03.04, 06:36
wychowal synka na zlodzieja samochodow, teraz sam sie zabiera za KGHM. zycze
radzie nadzorczej braku kaca moralnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Prezes KGHM Stanisław Speczik stracił posadę IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 07:19
      no ten pierwszy komentarz to chyba niezly material dla gazety na reportazyk
    • Gość: SZARY OBYWATEL KRĄŻENIE STOŁKÓW! I OSÓB NA STOŁKACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:43
      NO WŁĄSNIE JDEN PREZES ZASTAPIŁ DRUGIEGO, JEDEN NA STOŁEM DO kghm A TEN PIEWSZY
      DO RUDNREJ! ALBO NA INNY ZA KOLEJNE 20.000 BRUTOO PLUS WSZYTKIE DODATKI! OJ
      PRZYJDZIESAMOOBRONA I POSPRZATA
      • Gość: polar Re: KRĄŻENIE STOŁKÓW! I OSÓB NA STOŁKACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.04, 23:33
        nie wydaje mi sie. Za rzadow AWS, chcieli na stolku Czarneckiego Ryska
        posadzic, czlowieka, ktory rozpier...wszystkiego czego sie dotknie a dzieki
        interwencji zwiazkow do tego nie doszlo, tak samo pewnie byloby gdyby
        samoobrona chciala tu kogos podelac
    • Gość: zainteresowany Re: Prezes KGHM Stanisław Speczik stracił posadę IP: 82.139.13.* 30.03.04, 12:28
      Poproszę więcej informacji na ten temat !
    • kr6 Re: Prezes KGHM Stanisław Speczik stracił posadę 30.03.04, 13:15
      Jak chcesz dodatkowych informacji przyjedź do Lubina praktycznie każdy Ci
      opowie historię życia młodego "wielbłąda" dowiesz się kto go ściga i za co.
      Zapraszam.
    • Gość: Ordynacka Prezes KGHM Stanisław Speczik stracił posadę IP: 149.156.52.* 30.03.04, 13:40
      I barzo dobrze. Speczik nie zdążył naszpecić.
      • ka-8 Re: Prezes KGHM Stanisław Speczik stracił posadę 30.03.04, 16:04
        A jak... nie zdażył sprywatyzować KGHM, więc zostanie więcej dla kolesi...
        Jebnięty kraj.
    • Gość: gosc Re: Prezes KGHM Stanisław Speczik stracił posadę IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.03.04, 14:14
      A czy syn nowego prezesa wyszedl juz z wiezienia?
      • Gość: polar Re: Prezes KGHM Stanisław Speczik stracił posadę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.04, 23:24
        serek chyba sobie troche ustabilizowal zycie odkad sie ochajtal i rodzine
        zalozyl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka