Gość: Koreańczyk IP: *.ols.vectranet.pl 03.04.04, 11:52 22 związki zawodowe w jeden zakład? Dlatego my nie inwestowac w Polska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ŚREDNIE WYNAGRODZE ŚREDNIE WYNAGRODZENIE W ORLENIE 5.TYŚ PLN! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:40 JA BYM TAK CHCIAL PRACOWAC SREDNIE W FIRMIE 5 TYŚPLN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ŚREDNIE WYNAGRODZENIE W ORLENIE 5.TYŚ PLN! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 18:02 a jaka mediana? zapewne 2115 zł brutto, z podatkiem i składkami. Średnią wyrabia zarząd i doradcy polityczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beagle2 Re: Strajk w Orlenie? IP: 62.233.169.* 03.04.04, 14:07 W glowach sie poprzewracalo niektorym pracownikom Orlenu, oni chyba nie wiedza w jakim kraju zyja i jakie jest dookola bezrobocie.... Jak sie nie podoba podwyzka, to proponuje poszukac pracy gdzies indziej...rynek pracy szybko zweryfikuje takie wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: Strajk w Orlenie? IP: *.chello.pl 03.04.04, 15:32 średnia 5 tys. !!! ale SREDNIA !!!! w to wchodzi m.in. pensja prezesa na poziomie np. 100 tys. miesięcznie - ale zastrzegam sie ze nie wiem ile naprawde zarabia prezes. moze mniej a moze węcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4malina Re: Strajk w Orlenie? IP: *.kielce.msk.pl 03.04.04, 16:33 Prezes znacznie więcej- ok. 50%, plus życie na koszt firmy. Kasjerzy na stacjach poza Warszawą 600-900 Pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta Re: Strajk w Orlenie? IP: *.ds.uni.wroc.pl 03.04.04, 18:34 prezes 100tys.!!chyba jak placa mu w 2 ratach..Wrobel zarabial 180tys.miesiecznie + koszty reprezentacyjne..ale jest to najwieksza spolka paliwowa w Polsce,wiec na zachodzie nikogo by to nie zdziwilo,szkoda tylko,ze tak odpowiedzialne stanowisko obsadza sie POLITYCZNIE,a nie ze wzgledy na kwalifikacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 5 tys średnia.Nędza. Tylko strajkować !!! IP: *.telkab.pl 03.04.04, 21:23 A jaka jest średnia wynagrodzeń działaczy związkowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzialacz Re: Strajk w Orlenie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 22:29 do sredniej zazwyczaj nie wchodzą pensje Prezesow. Chyba im się faktycznie w glowach z dobrobytu poprzewracalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etet Re: Strajk w Orlenie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.04, 22:34 Jestem za silnym polskim państwowym koncernem paliwowym. brawo. Ja tyle nie zarabiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś