Gość: ktoś Passatem do 208 km/h IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 09:36 zaiste wiadomość godna informacji dnia! No to co że jechał? Ograniczenie prędkości to także ograniczenie wolności! A ja mam to w dupie i też jeżdżę szybko! A darmozjady zamiast kierować ruchem czają się w cywilnych autach. A mogli by np. meliorować rowy , pozytek byłby wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Passatem do 208 km/h 05.06.09, 09:44 A ja się pytam frustracie, gdzie są twoi rodzice ? Odpowiedz Link Zgłoś
siciliano Wielkie mi co ... 05.06.09, 09:49 Wielkie mi co ... gdyby policjanci łaskawie ustawili wideorejestrator na ulicy Emilii Plater to dopiero zobaczyliby jakie tam można osiągnąć przyspieszenie. Proponuję ukryć kamerę u zbiegu ulic Ks.Salomei i Emilii Plater. Wrażenia murowane - szeroka pusta ulica, duże prędkości, ścinanie zakrętu pod prąd - codziennie kilkadziesiąt mandatów zapewnione. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Passatem do 208 km/h 05.06.09, 10:48 nawet dosć czesto tam jeżdze tą dwupasmówką wląśnie predkoscią około 100-120 km i bardzo bardzo wiele samochodow wyprzedza mnie że nawet nie zdąże zobaczyc ich tablic rejestracyjnych, więc akurat dla mnie to żadna rewelacja, he he. Odpowiedz Link Zgłoś